eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☕️ قهوه فوری۸۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم آب ۲۵۰ میلی لیتر بیسکوبیت شکلاتی به مقدار نیاز چیپس شکلاتی به میزان دلخواه پودرشکلات به مقدار دلخواه 👈موس قهوه يكى از خفن ترين نوشيدنى هايى هست كه ميتونيد تو مهمونى ها و يا موقعى كه از شدت كار خسته شدين درست كنيد در ( كم تر ١٠ دقيقه ) حاضر ميشه و طعم فوق العاده اى داره 👈براى تزيين روى موس از پودر شكلات، چيپس شكلات و پودر نارگيل نيز استفاده ميكنند @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ فنجان سمولینا یا آرد گندم الک شده ۱۵۰ گرم کره گردو برای شربت: ۲ لیوان آب ۲ فنجان شیر ۲ فنجان شکر بستنی وانیلی آب و شیر و شکر رو روی حرارت بذارید و هم بزنید تا یک جوش بزند داخل تابه کره رو ذوب میکنیم و آرد الک شده رو‌ اضافه میکنیم و هم میزنیم تاوقتی رنگش تیره شد گردو و شربت رو اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر سلفون انداخته و با قاشق حلوا که خنک شده در دمای محیط رو منسجم میکنیم و یک تکه بستنی گذاشته و روش رو با حلوا میپوشانیم و با گردو تزیین میکنیم و سریع سرو میکنیم😋 @ashpazy_irani
سلام خوبين بيايين ببينيد چه خوشمزه اي درست كردم🤗 گفتم وسط اينهمه ديزاين و دورچين يبارم دستور غذا بزارم همچين داغ باشه😉 تهچين با تهديگ كتف و بال مواد لازم : كتف و بال ... شش عدد برنج... دوپيمانه تخم مرغ...دو عدد ماست..شش قاشق غذاخوري روغن...دوقاشق غذاخوري زعفران... بمقدار لازم زرشك و خلال پسته... بمقدار كافي . از شب قبل كتف و بال رو با زعفرون و نمك و فلفل و روغن زيتون و كمي سس فرانسه مخلوط كردم و گذاشتم توي زيپ كيپ تا مزه دار بشه. برنج رو خيس ميكنيم سه ساعت كافيه. زرشك رو توي ظرفي ريخته با مقداري شكر(مطابق طبع ) يكساعتي ميزاريم تا شيرين بشه . خب حالا ميريم سراغ مواد تهچين تخم مرغها رو توي ظرفي ميريزيم و حسابي ميزنيم تا زرده و سفيده يكي بشن بعد ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و با همزن دستي ميزنيم تا مايه صاف و يكدستي بشه نمك و زعفرون رو بهش اضافه ميكنيم. وقتي برنج رو ابكشي كرديم با مواد تهچين مخلوط ميكنيم. . توي قابلمه روغن ميريزيم كتف و بالها رو ميچينيم و يه كفگير از تهچين ميريزيم و با كفگير فشار ميديم تا سطحش صاف بشه و فضاي خالي نمونه باز تهچينو ميريزيم حالا زرشك و خلال پسته و باز بقيه تهچين يكساعت زمان ميديم براي پخت. تهچينمون آمادست كف قابلمه رو زير اب يخ بگيريد تا كامل جدا بشه سيني رو روي در قابلمه بزاريد و برگردونيد
صبح بخیرهایم را برایت بوسه بوسه گلستان می کنم تو فقط مرا عاشقانه تکرار کن تا عطر بهار نارنج دوستت دارم هایم را طوری برایت پیله پیله پروانه می کنم که تا خودِ شب من باشم وتو باشی و فدای تو شدن سلام صبح تون بخیر @ashpazy_irani
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم. كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم. پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم. پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم. اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم. زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم. من داخل تنور گازى پختم. فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن @ashpazy_irani
تخم مرغ: یک عدد درشت شکر: نصف لیوان مخلوط شیر و گلاب:نصف لیوان(من دو قاشق غذاخوری گلاب ریختم) روغن مایع: یک چهارم لیوان آرد سفید: یک لیوان عسل: یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری پودر هل یا وانیل: مقداری نمک میوه: مقداری ابتدا تخم مرغ،شکر و پودر هل را خوب همزدم تا کرم رنگ بشه بعد عسل،مخلوط شیر و گلاب را اضافه کردم دوباره یک دقیقه هم زدم بعد روغن مایع را اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که دوبار الک کردم را به مواد اضافه کردم در حد مخلوط شدن هم زدم.مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتم ریختم و در فر با درجه ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه گذاشتم. @ashpazy_irani