eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"مرغ پفکی تابه ای" سینه مرغ نیم کیلو نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری آرد سفید 4 قاشق غذاخوری ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک سیر رنده شده 2 حبه زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه ولی از نصف قاشق چایخوری کمتر نریزین بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری سیخ چوبی به تعداد لازم خب عزیزان اول سینه هارو خرد کنین و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا ترد شه حالا آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنین ، سیر رنده شده ، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حد بریزین که موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنین و خوب مخلوط کنین حالا مرغ هارو به سیخ بکشین و تو مواد بخوابونین و داخل کمی روغن داغ سرخ کنین یه نکته برای اینکه مغز پخت شه اول بزارین روغن داغ شه وقتی داغ شد شعله را ملایم کنین و مرغ هارو داخل تابه بزارین که هم سرخ شه هم مغز پخت @ashpazy_irani
4.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاناش یا گاناژ نسبت های متفاوت بنا بر استفاده اتون داره و کم یا زیاد میشه بیشترین استفاده همین نسبت برابر هست یعنی هرچقدر خامه میریزید همون مقدار شکلات ریخته میشه گاناش غلیظ تر بیشتر برای گاناش کشی های زیر کار فوندانت و... هست به همین روش میتونید گاناش های رنگی درست کنید برای تزئینات کیک هاتون مثلا بجای شکلات کاکائویی از سفید یا شکلات های رنگی استفاده کنید که خیلی خوشگل هم میشه من دویست گرم خانه صبحانه رو در ظرفی ریختن و گذاشتم روی حرارت تا کاملا یکدست بشه همین که داغ شد و از کناره ها شروع به جوش اومدن کرد شعله رو خاموش کردم و شکلات رو بهش اضافه کردم و و خوب هم زدم تا یکدست بشه بعد که از رغی افتاد روی کیکم ریختم شما اگرآخر کار دیدید شکلات کمی گلوله ای شده میتونیداز صافی رد کنید . آخر کار تا گاناش داغ هست میتونیدکمی کره بهش اضافه کنید اینکار گاناش رو براق میکنه @ashpazy_irani
20.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 تخم مرغ ۵ عدد شکر یک ونیم لیوان روغن نصف لیوان شیر گرم ۱لیوان آرد۳ لیوان وانیل ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری @ashpazy_irani
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥖🥖 ۵۰۰ گرم آرد (۴ لیوان) ۳۰۰ میلی لیتر شیر (از ۱/۵ لیوان کمی کمتر) ۷۰ گرم کره ۱/۵ ق غ شکر ۱ ق م نمک نصف بسته خمیر مایه تازه (۲۱ گرم) (معادل ۱ ق غ پودر خمیر مایه خشک @ashpazy_irani
✅پلوی مکزیکی 😉 . ✍مواد لازم : ران مرغ ۴ الی ۵ عدد سیر خرد شده دو حبه پیاز خرد شده یک عدد گوجه خرد شده دو عدد رب دو قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد برنج ۳ پیمانه ی پلوپز آب مرغ یا آب ۶ پیمانه ی پلوپز زردچوبه یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم 🥣 طرز تهیه: در ابتدا تکه های مرغ را کاملا سرخ کرده به نحوی که هر دو سمت آن طلایی رنگ شود و به آن نمک و فلفل اضافه کرده. سپس مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و سیر و پیاز را اضافه کرده تا نرم شود و تغییر رنگ دهد ، نمک ، فلفل، زردچوبه ، فلفل دلمه ، گوجه و رب را اضافه کرده و تفت دهید . در آخر برنج و آب مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کرده تا به جوش بیاید و مرغ را به آن اضافه کنید . به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا کاملا بپزد . ✔️ این غذا رو با شعله ی بسیار کم روی گاز هم می تونید بپزید . @ashpazy_irani
🍑 😋 ▫️هلو ۵ الی ۶ عدد ▫️شکر بستگی ب شیرینی میوه داره ▫️ثعلب مقداری 🔸تمامی مواد رو باهم مخلوط و تو مخلوط کن میریزیم تا بصورت پوره دربیاد ک در قالب های مخصوص بریزید و ب مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل فریز بزارید تا ببنده 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazy_irani
ابتدا يه پيازدرشت را خردكرده وباروغن تف ميديم وبعد مرغ را تف ميديم وكمي نمك و زردچوبه وادويه كاري ميريزيم وبه اندازه دو ليوان آب ميريزيم تا حدي كه آب سطح مرغ رو بپوشونه وبعد ازاينكه مرغ درحال پختن است زعفرون مي ريزيم به اندازه اي كه مرغ ها طلايي رنگ بشن هويج ها رو كه از قبل بصورت چوب كبريت خلال كرده با روغن سرخ كرده و بعد از اينكه سرخ شد مقداري از آب مرغ روي آن ميريزيم تا هويج ها پخته شوند (درهمان ماهي تابه كه هويج ها سرخ كردين مقداري آب مرغ ميريزيم تا پخته بشن ) به همراه كمي زعفرون و بعد از اينكه هويج ها پختن به اندازه ذائقه خودتان هرچقدر كه دوست داريد شكر ميريزيد روي هويج ها، ومن به اندازه چهار قاشق غذاخوري شكر ريختم و بعد مرغها رو از توي قابلمه در آوردم گذاشتم كنار هويج ها تا كمي طعم بگيره و هر زمان كه به روغن افتاد (جاافتاد)و يك ربع به سرو آن به اندازه دو قاشق غذاخوري آب غوره يا آبليمو بريزيد وطعم ملسي به خودش بگيره و اگه هم دوست داشتيد با كمي خلال پسته تزيين كنيد 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazy_irani
هدایت شده از پست های آشپزی
A: 🔴 طرز تهیه: فلفل دلمه ای های رنگی از هر کدام یک عدد زرد،قرمز،نارنجی،سبز را به صورت نگینی و یک عدد پیاز را هم به صورت خلالی خرد کنید.داخل ماهیتابه یک قاشق روغن مایع اضافه کنید و مواد خرد شده را داخل آن بریزید همراه نمک و فلفل به میزان دلخواه به مدت 5دقیقه تفت دهید. حالا مواد سرخ شده را سه قسمت کرده و داخل بشقاب به صورت دایره ای قرار دهید و روی هر کدام یک تخم مرغ شکسته و روی تخم مرغ مقداری پودر سیر بپاشید.حالا بشقاب ها را داخل مایکروویو به مدت هفت دقیقه قرار داده به همراه نان سرو کنید. @ashpazy_irani
هدایت شده از پست های آشپزی
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس گوجه کبابی @ashpazy_irani