eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ چطوری قابلمه سوخته رو تمیز کنیم؟ وقتی غذا به هر دلیلی می سوزد و به ته قابلمه یا تابه می چسبد، بهترین کار برای شستن آن این است که مقداری آب درون قابلمه ریخته، چندین قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید و قابلمه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. سپس بدون هیچ زحمتی آن را بشویید. @ashpazy_irani
خواهر شوهرم سه تا مدرک بین المللی آرایشگری داره اونوقت دیشب از من مبتدی فرمول رنگ مو پرسیده 😍😅😳 تا فهمید دارم بصورت مجازی و یاد میگیرم داشت میمُرد از حسودی😊 انقدر گیر داد آخر لینک کانال آموزش آرایشگریُ بهش دادم👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e عروس ناحیه حساس و بلوری با درمان
🌸آغاز همیشه خوبه 🍃پر از اتفاق های پیش بینی نشده 🌸پر از تصمیم 🍃پر از اراده و فکر... 🌸صبح، این آغازِ بی‌نظیر 🌸بر شما خوش یُمن و مبارک باد @ashpazy_irani
💕 🔵 مواد لازم تمشک بی دانه 1کیلو شکر 1کیلو آبلیمو نصف استکان 🔴 طرز تهیه: تمشک را شسته و در سبد بریزید و بگذارید آبش خشک شود.سپس آن را در یک ظرف لعابی ریخته و با شکر مخلوط کنید.بعد از سه ساعت آن را روی حرارت قرار دهید وقتی به قوام آمد آبلیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش از روی حرارت پایین بیاورید. @ashpazy_irani
✅بادمجان سوخاری یه پیش غذای خوشمزه و آسون ژاپنی😋 4 عدد بامجان بزرگ رو به صورت راه راه پوست بگیرید و مثل ویدئو برش بزنید؛ توی قابلمه آب و مقداری نمک را بجوشانید و بعد بادمجانهارو داخلش آب پز کنید و بعد اجازه بدید خنک بشن بادمجانهارو اول به ظرف مخلوط تخم مرغ و نمک بزنید و بعد با آرد ذرت کاملا بپوشونید و سرخ کنید میتونید به آرد ذرت، هر ادویه ی دلخواه دیگری مانند، زردچوبه ، پودر سیر ، پودر دارچین و… اضافه کنید برای سس هم میتونید از ترکیب ماست و موسیر استفاده کنید. @ashpazy_irani
✅ پیتزا بدون فر😋 ✍ مواد لازم : 4 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری کره نرم 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 2 فنجان آرد 1 قاشق چایخوری پودر بکینگ پودر برای کاور👇 فلفل و فلفل سبزو کنسرو ذرت و سوسیس و کالباس 🥣 طرز تهیه: در ظرف مناسبی تخم مرغ،ماست، کره رو خوب هم برنید ، آرد و نمک ،پودر بیکینگ الک شده رو اضافه می کنیم ، تا یک خمیر نرم داشته باشیم ، ««ارد را کمی کم کم اضافه کنیم تا خمیر سفت نشود»» ، نیم ساعت استراحت میدهیم،خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کرده ، آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم پخش میکنیم ، سوسیس ، سس را اضافه کرده و مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد. می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دهید ، در ضمن من از مواد اولیه ای که دارم استفاده کردم و نیمی از خمیر را در فریزر برای استفاده های بعدی برداشته ام.همچنین می توانید در صورت تمایل آن را در فریزر نگه دارید. !!.نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف .کمی نچسب داشته باشید. . @ashpazy_irani
✅کماج تابه ای 😋 ✍ مواد لازم : آرد سفید؛یک پیمانه آرد برنج؛یک پیمانه شیر یا آب؛یک دوم پیمانه گلاب؛دو قاشق غذاخوری تخم مرغ؛دو عدد شکر؛یک چهارم پیمانه روغن مایع؛یک چهارم پیمانه بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر وانیل؛نوک چاقو عرق هل در صورت تمایل ؛یک ق چ زعفران دم کرده به مقدار لازم 🥣 طرز تهیه: تخم مرغ وشکر ووانیل رو با مفتول دستی یا همزن برقی هر کدوم که در دسترستون هست هم بزنید تا پفکی بشه روغن مایع وشیر(یا اب که من اب وگلاب وهل وزعفرون رو مخلوط کردم)به ترتیب اضافه کنید ومخلوط اردها وبکینگ پودر الک شده رو هم اضافه ومخلوط کنید غلظت مواد مثل غلظت ماست هست من مایه رو داخل تابه دوطرفه که چرب وکاغذ روغنی انداختم ریختم واشر دور تابه رو در اوردم وروی شعله پخش کن داغ شده وشعله ملایم به مدت حدود سی دقیقه قرار دادم وبعد پخت پشت ورو کردم اون طرفش هم برشته بشه میتونید مثل پنکیک داخل تابه گرد کوچیک هم درست کنید کم شیرین و خوشمزه. 🍞 @ashpazy_irani
✅ دونات شکم پر😋 ✍ مواد لازم : شیر ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد کره ذوب شده ۲۵ گرم وانیل کمی خمیر مایه نصف ق غ شکر ۱ ق غ بکینگ پودر ۱ ق چ ارد ۲ لیوان و نصف (شاید کمتر یا بیشتر ) 🥣 طرز تهیه: همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد نیم ساعت جای گرم میزاریم تا خمیر دوبرابر بشه خمیر با وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک باشه نه خیلی ضخیم قالب میزنیم ومیزاریم روی کاغذ روغنی ۲۰ دقیقه استراحت میدیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرد شدن با چاقو کنار خمیر رو سوراخ کنید و با قیف نوتلا یا شکلات صبحونه بریزید میتونید دونات ها رو در پودر قند یا شکر و دارچین اغشته کنید . @ashpazy_irani
✅چیز کیك 🍰🍫 برای پایه ی چیز کیک از کیک شکلاتی که داخل قالب کمربندی پختم استفاده کردم بعد از خنک شدن کیک، کِرِم پنیری_شکلاتی رو آماده کردم و روی کیک ریختم می تونید برای پایه چیز کیک از هر نوع کیک که دوست دارین استفاده کنید یا از همون مخلوط بیسکوییت و کره استفاده کنید. ‌‌ ✍مواد لازم لایه شکلاتی : پنیر خامه ای : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی شکر : ۵۰ گرم ژلاتین : ۲ قاشق سوپ‌خوری پُر آب : ۱/۴ پیمانه خامه صبحانه : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم  پودر کاکائو : ۳ قاشق سوپ‌خوری‌ ‌ 👩‍🍳طرز تهیه: پنیر خامه‌ای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یک‌دست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بن‌ماری حل می‌کنیم و می‌گذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تخته‌ای را به روش بن‌ماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط می‌کنیم تا مواد یک‌دست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم‌ کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال می‌گذاریم تا آماده شود. ‌‌ @ashpazy_irani
✅ قیسی پلو شیرازی 😋 ✍ مواد لازم: روغن ۳ قاشق سوپخوری قیسی یی فنجون نمک، فلفل به مقدار دلخواه برنج ۵٠٠ گرم فیله مرغ ۳ تیکه آب ۲ لیتر دارچین یک قاشق مرباخوری کره آب شده نیم فنجون کشمش پلویی۳ تا قاشق 🥣طرز تهیه : فیله مرغ رو خورد کنید با کره و یکمی ادویه و زعفرون سرخ کنید بعدش بهش آب اضاف کنین تا خوب بپزه، حالا قیسی رو هم تو کره سرخ کنین. کشمش رو هم کمی تووکره سرخ کنید حالو برنجو ک صافش کردین، بریزین تو دیگتون، بعد مواد میانیتونو(مرغ و کشمش) اضافه کنین بعدش از نو برنج روش بریزین. قیسی هم رو برنج بریزین و حالا باز بقیه برنجوو روش پخش کنین و بعدش دم کنین. وقتی که دم کشید تو سرو کنین وو نوووش جووون. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جزو غذاهاي پر طرفدار و البته لذيذ مواد لازم براي ٣ نفر گوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم پياز متوسط يك عدد اسياب شده و اب گرفته سيب زميني ريز يك عدد اسياب شده و اب گرفته برنج خیس خورده نصف پیمانه ادويه هاي لازم زنجبيل نصف ق م زردچوبه يك ق م فلفل سياه نصف ق م زنجبيل نصف ق م نمك ب ميزان لازم پودر سير يك ق م روغن ب ميزان لازم رب ٣ ق غ گرد غوره ٣ ق غ عصاره گوشت ١ عدد ابتدا گوشت و پياز و سيب زميني اب گرفته و برنج خیس خورده را خوب مخلوط كرده ، ورز مي دهيم ، ادويه ها را مخلوط كرده و به ورز دادن ادامه مي دهيم ب مدت ١٠ دقيقه ( مهم ترين قسمت كار ورز زياد هست) تا حدي ك حس كنيم حالت چسبندگي پيدا كرده است حالا گوشت را در يخچال يك ساعت استراحت مي دهيم و بعد ب شکل کتلت درست کرده و داخل روغن سرخ میکنیم حالا یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و رب را تفت داده و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم ، عصاره گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بجوشد حالا کباب دیزی سرخ شده را به اب در حال جوش اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد ، هر وقت برنجهای داخل کباب دیزی ب شکل پخته در بیاید یعنی غذا اماده @ashpazy_irani
دستور و طرز تهیه فالوده شیرازی👇👇 🔸مواد لازم برای ۴ نفر آب ۴ لیوان شکر ۱ لیوان گلاب ¼ لیوان لیمو ترش ۱ عدد نشاسته ۳۰۰ گرم شربت آلبالو برای تزیین 🍎| @ashpazy_irani
🔸 طرز تهیه فالوده ابتدا ۲ لیوان آب در قابلمه ای می ریزیم و شکر را به آن می افزاییم و روی حرارت قرار می دهیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر زودتر در آب کاملا حل شود و بعد از حل شدن شکر،صبر می کنیم تا شربت کمی قوام بگیرد و بعد گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم و تامل می کنیم تا شربت چند جوش بزند و بعد از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد شربت سرد شده را در کاسه ای می ریزیم و داخل فریزر می گذاریم تا کاملا یخ بزند. سپس شربت یخ زده را از فریزر بیرون می آوریم و در مخلوط کن می ریزیم تا پودر شود. مجددا شربت پودر شده را در کاسه ای می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا به صورت پودر باقی بماند. آن وقت ۲ لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزیم و نشاسته را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب کاملا تبخیر شود و نشاسته کشدار و غلیظ شود و در یک کاسه بزرگ آب و یخ فراوان می ریزیم و کنار می گذاریم. سپس نشاسته کشدار و غلیظ را در آبکش با سوراخ های ریز می ریزیم و با فشار روی نشاسته ها باعث می شویم تا نشاسته ها از سوراخ های ریز رد شوند و به شکل رشته هایی نازک از آبکش بیرون بیایند و کاسه بزرگ یخ را زیر آبکش قرار می دهیم تا رشته های نازک نشاسته روی یخ ها بریزد. هر چقدر این سوراخ های آبکش ریزتر باشد فالوده زیباتری خواهیم داشت. سپس رشته های در یخ را زیر و رو می کنیم تا سفت شوند.در کاسه ای بزرگ یخ پودر شده را می ریزیم و رشته ها را از یخ بیرون می آوریم و به یخ پودر شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا به همه جای یخ پودر شده رشته ها برسد. سپس فالوده را متناسب با افراد در کاسه می ریزیم و روی آن ها آب لیمو ترش یا شربت آلبالو می ریزیم و نوش جان کنید. @ashpazy_irani
 طرز تهیه آبنبات چوبی: میتوانید از خرده های کیک و اضافی خامه فرم گرفته تان استفاده کنید. خرده های کیک را با کمی خامه مخلوط کنید و به صورت گلوله هایی در آورده و داخل چوب های پلاستیکی که میتوانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید سپس برای روکش رویی، آن را داخل خامه فرو کنید. بگذارید خامه کمی خود را بگیرد، سپس آن را داخل شکلات ذوب شده فرو کنید تا روکش شکلاتی به خود بگیرد. حالا برای اینکه شکلات های ظاهرشان را حفظ کنند، چوب پلاستیکی آن را داخل اسفنج فرو کنید و اجازه دهید شکلات خشک شده و خودش را بگیرد. برای این کار می توانید از شکلات سیاه یا سفید  به دلخواه استفاده کنید. تزئین شکلات: برای تزئین شکلات ها یک دایره از خمیر فوندانت به رنگ دلخواه را روی سطح کار قرار داده، یک لایه نازک خامه و بعد شکلات را روی آن قرار دهید سپس خمیر فوندانت را با وردنه پهن کنید و با چاقو برش های عمودی باریک زده و بعد با ابزاری که در تصویر زیر قابل مشاهده است، آن را شکل دهید پس از این مرحله نوار باریک چین خورده را با دقت دور شکلات چوبی تان، بپیچید، می توانید قبل از این کار لایه ی نازکی خامه به اطراف شکلات بمالید بین چین های خمیر فوندانت را به آرامی باز کرده، لبه ی آن را با دست فرم داده و نازک کنید. می توانید از خمیر به رنگ های مختلف استفاده کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی و پنیر، بدون نیاز به فر😍❤️ مواد لازم 750 گرم سیب زمینی 1 عددتخم مرغ 50 گرم پودر سوخاری کمی نمک کمی فلفل 1 ق.چ ادویه ایتالیایی(جایگزینش میتونه نعناع و ریحان خشک شده باشه برای طعم دار کردنش) 4 ورق پنیر موزارلا 8 عددریحان 1.2 پیمانه سس گوجه فرنگی نوش جان 🌸🍃 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍓 چند تا توت فرنگی رو خورد کنید و مقداری خامه بهش بزنید(من از خامه فُرم گرفته استفاده کردم)میتونید از خامه صبحُونه هم استفاده کنید بعد 2 قاشُقِ غذا خُوری عسل🍯 بزنید و تو قالبِ بستنی بریزید تا یخ بزنه☺ 🍓پ ن:توت فرنگی و خامه رو با بلندر و یا با چنگال یکم له کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍❤️ ۱۲۵ گرم کره ۲ عدد زرده تخم مرغ ۵۰ گرم پودر قند ۴۰ گرم نشاسته ذرت ۶۰ گرم پودر نارگیل ریز ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱۶۰ گرم آرد برای تزیین: ▫️پودر نارگیل به میزان لازم ▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد ▫️مربا توت فرنگی یا بریلو قرمز کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید حدود ۵ دقیقه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید حدود ۳ دقیقه بعد نارگیل و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیری بدست بیاد حالا از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلطونید و روی شیرینی رو با انگشت گود کنید و کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته با فاصله ۱/۵ سانتی از هم بچینید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید و بعد با مربا توت فرنگی یا بریلو تزیین کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✍️مواد لازم ❄️ اب ۱ لیوان ❄️ گلاب ۱ لیوان ❄️ شکر ب میزان دلخواه ❄️ خاکشیر۲ق غ ❄️ تخم شربتی۱ق غ ❄️ پنیرک۱ ق غ 🛑ابتدا اب و گلاب و شکر رو مخلوط کرده و داخل یخچال گذاشته تا خنک شودتخم شربتی رو داخل کمی اب ریخته تا لعاب کند و ب همراه خاکشیرب شربت اضاف میکنیم گیاه پنیرک رو داخل اب خیس میکنیم تا رنگش ب طور کامل خارج شود و از صافی رد کرده و داخل شربت میریزم شربت رو ب همراه چند قالب یخ سرو کنید. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
استیک راسته گوسفند کورن داگ بعد از مزه دار کردن گوشت با ادویه های استیک دو طرفش گریل شده و هشت دقیقه تو فر با دمای ۲۰۰درجه پخته وبعد از ۱۵دقیقه استراحت برش خورده خمیر کورن داگ ؛از آرد ذرت وبیکینگ پودر نمک پودر سیر پودر پیاز و آب رو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر سفت و کمی رون درست بشه بهد هات داگ رو به نوک سیخ چوبی میکشیم و داخل خمیر فرو میبریم البته تو یه لیوان بلند بریزید تا خمیر یک دست باشه وبعد داخل روغن داغ و زیاد فرو میبریم و چند ثانیه میچرخونیم تابه ظرفمون نچسبه بعد حدود ۷ دقیقه سرخ میکنیم تا کاملا برشته بشه از سوسیس پنیری هم میتونید استفاده کنید بسیار خوشمزه میشه نوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.