eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه غذاي فوق العاده ساده ولي خوشمزه 😍😋 من از بچگي عاشق اين غذا بودم و يه جورايي غذا حاضري خونه ما بود جنوبيها بهش ميگن 😍 سيب زميني اب پز يا تنوري رب گوجه پياز سير فلفل و نمك و زردچوبه من با ترشي ليته خييييلي دوست دارم ، ولي با گوجه و خيار شور هم خوب ميشه 😋 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰🍰 👩‍🍳نوش جان .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور👈 این دلبر دونات سیب زمینی هستش ک ی فینگرفود خوشمزه و جذاب واس مهمونیاتون میتونه باشه ک بچها هم عاشقش میشن. .۳تا سیب زمینی با ی هویج رو آبپز کردم بعد پخت رنده کردم.نصف لیوان سویا رو خیس کردم با ی لیوان پنیر پیتزا و نصف فلفل دلمه ای رنده شده بهش اضافه کردم و همرو قاطی کردم.یدونه تخم مرغ ی فنجون آرد نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا شوید ی ق بکینگ پودر و یک چهارم ق جوش شیرین زدم و همرو مخلوط کردم.مواد ی نیم ساعت بذارید تو یخچال و بعد دربیارین ب اندازه ی گردو بردارین کف دست باز کنید وسطشو سوراخ کنید و توروغن داغ سرخ کنید بذارید رو دستمال تا روغنش بره. 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
سبزی یا گوشت برنج نیم کیلو که حتما از نوع برنج عطری نیم دون و از نوع ایرانی باشه نخود۳۰۰ گرم یاکمتر عدس هم۲۰۰گرم لوبیاقرمز۳۰۰گرم سبزی تره ۱کیلو ترخون خشک برای این مقدارنصف لیوان استفاده کردم . برنج رواز قبل خیس میکنیم میزاریم تابپزه وشفته بشه خوب باز بشه تقریبا یه دوساعتی باید زمان بزاریم باشعله کم خوب بپزه بعد میکس میکنیم تره رو به اندازه یه بند انگشت خورد کنید و سرخش کنید و بعد اضافه میکنیم میزاریم توش خوب له بشه وبپزه بعدلوبیارواضافه میکنیم من لوبیامومیکس میکنم بعد بهش اضافه میکنم باعث میشه کمی اشمون کشدار بشه بعداز چندقیقه بقیه حبوبات رواضافه میکنیم برااینکه رنگ آشمون خوشرنگ بشه یه کم سبزی قرمه رو به تره در حال سرخ شدن، اضافه میکنیم گوشتمونم که پختیم اول ریش ریش میکنیم بعد اضافه میکنیم جداگانه-۳عدد پیاز متوسط نگینی خوردشده سرخ میکنیم زدچوبه بهش میزنیم و خوب هم میزنیم رنگ اشمون رو خیلی خوشرنگ میکنه حالا آخر سربهش ترخون اضافه میکنیم میزاریم باشعله کم دم بکشه . یه نکته:☟☟ . آب گوشتمون روتوآش استفاده میکنیم تاهرجاهم دیدیم که آشمون میخواد سفت بشه آب جوش اضافه میکنیم خودمون باید حواسمون باشه براغلظت آشمون نه سفت باشه نه خیلی آبکی . حرف آخر؛در این عکس من میخوام تازه بهش گوشت ریش شده رو اضافه کنم و بزار با شعله مناسب جا بیفته😍 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😊 . 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کاپ کیک خوش بافت و راحت دیگه فقط اگر بافت مطلوب میخواید جوش شیرین رو حذف یا با بکینگ پودر جایگزین نکنید کیک شیرازی یا کیک لقمه ای شربتی آرد سه لیوان ِآب یک سوم پیمانه ماست یک لیوان شکر یک لیوان (اگه شربت نزنید یک چهارم لیوان اضافه کنید) تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر یک ق چ جوش شیرین یک چهارم ق چ گلاب دو ق س شربت بار یک و نیم ق س روغن مایع دو سوم لیوان پودرهل یک ق چ وانیل یک ق چ طرز تهیه تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا رنگش روشن و بعد سه دقیقه ماست و شربت اب و گلاب که باهم مخلوط کردید به مواد اضافه کنید اردی که از قبل با بکینگ پودر و جوش باهم الک کردید رو به مواد اضافه کنید اردکه قاطی شد همزن رو خاموش کنید و با لیسک ته ظرف رو زیروروکنید و روغن رو اضافه کنید و یک دور هم با همزن روغن رو مخلوط کنید دقت کنید که نباید زیاد هم بزنید مواد رو توقالبهای کیک یزدی که از قبل باروغن چرب کردید یا کاغذ انداختید بریزید و در فر ۲۰۰ درجه طبقه بالا بمدت سی دقیقه بپزید بعد فر از قالب خارج کنید وبرعکس تو دیس بچینید و شربت داغ روش بریزید.وباسلیقه خودتون بچینید. اصل این کیک بدون کاغذ و با اضافه کردن شربته اما من شربت نزدم و داخل کاغذ ریختم تقریبا شبیه کیک یزدی اما یکم متفاوته داخل کیک یزدی نمک میوه داریم و روی کیک ترک میخوره اما این کیک سطش صاف درمیاد . نکته :قالبهارو کاغذ نندازید باید چربشون کنید پودر هل روهم میتونید تو ارد بریزید 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 🌸🌸 آموزش را در فیلم مشاهده کنید 👌👌 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
‌ يك ساندويچ سريع و خوشمزه،مخصوص دوستاني كه هنوز دارن فكر ميكنن نهار چي بپزن 😉 . براي دوتا ساندويچ: يدونه پياز رو ريز خرد كنيد و در يك ق روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد دو حبه سير رنده شده و حدود دویست گرم گوشت چرخكرده رو اضافه كنيد ،يكم تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه بعد يدونه فلفل دلمه اي ريز خرد شده رو اضافه كنيد و خوب تفت بديد تا بپزه و گوشت سرخ بشه ،میتونید قارچ خرد شده هم اضافه کنید،و بعد كمي نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و آويشن.مواد رو ته تابه بطور يكنواخت پهن كنيد و روش يك لايه پنير پيتزا ورقه اي يا رنده شده بريزيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم پنير ذوب بشه. از اين مواد داخل نون همبرگري يا ساندويچي بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری ترد و لذیییییز 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 خب: من سینه ی مرغ رو اینجوری سوخاری میکنم تا حسابییییییییی‌ ترد و لذیذذذذذذذذذ بشه اول روی سینه ها رو برش های موازی میزنم و با زعفرون و آبلیمو و زرد چوبه و روغن زیتون و نمک و فلفل و پیاز مزه دار کردم ...حسابی ماساژ دادم و تو تمام برش ها و شیار ها هم ماساژ دادم ...یک ساعت استراحت کرد مرغم ..بعد به ترتیب توی آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری غلتوندم ..(توی هر سه مرحله تمام برش ها و شیارها رو دونه دونه ماساژ بدین و آرد بزنین) و تو روغن داغ غوطه ور سرخ کردم..زمانی که مرغ ها رو به روغن اضافه کردم شعله رو خیلی کم کردم و چهل و پنج دقیقه زمان دادم و اجازه دادم مرغم حسابی سرخ و ترد و مغز پخت بشه به همین سادگی و خوشمزگی امیدوارم امتحان کنین و لذت ببرین🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
طالبی مواد لازم طالبی متوسط ۱ عدد پودر ژلاتین به ازای هر لیوان طالبی(1 ق چ) خامه یک پاکت از صورتیا (یا خامه ی قنادی ۱/۵ لیوان) شکر 4 ق غ (اگه شیرین دوست دارین بیشتر کنین) طرز تهیه طالبی را شسته پوست و تخم‌ها جدا كنيد. برای اين كار، از مخلوط‌كن يا غذاساز می توان استفاده كرد من برا ۴ لیوان اب طالبی یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین به ازای هر لیوان یک قاشق شکر اضافه کردم پودر ژلاتين با نصف لیوان شیر بن ماری کرده بهش اضافه کنین دائم مخلوط را هم بزنيد تا پودر ژلاتين و شكر به خوبی حل شود.حالا خامه را اضافه كرده، هم بزنيد تا خوب با مواد حل شده و يكدست شود. به قالب مورد نظرتون بریزین من قالب رو چرب نکردم خامه داره دسرمون چرب هست دسر را در يخچال به مدت 3 یا 4 ساعت بگذاريد تا ژلاتين باعث شود دسر خوب خودش را بگيرد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو كنيد. .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کاهوالتی کرپی ۲ عدد تخم مرغ ۲ لیوان سر خالی آرد ۱ لیوان آب ۱ لیوان شیر ۱ قاشق چای خوری نمک‌ پنیر و جعفری مقداری کره و روغن مایع طرز تهیه ابتدا شیر و آب رو تو یه کاسه میریزیم بعد آرد رو آروم بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم جوری که یک مخلوط صاف بدست بیاد تخم مرغ ها رو بهشون اضافه میکنیم و باز هم میزنیم یک خمیر که از خمیر کیک نرمتر هستش بدست میاریم کمی پنیر رنده شده و جعفری خورد شده رو بهش اضافه میکنیم ، تو یک تابه تفلون کره یا روغن مایع به اندازه یک قاشق چای خوری میریزیم وبعد مایع بدست آمده رو با ملاقه توی تابه میریزیم و تا سرخ بشه و بر میگردونیم و رف دیگه رو هم سرخش میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا وقتی که مایع خمیری مون تموم بشه و خواستسن رولتی ویا به صورت باز سرو کنین ( نوش جان ). .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آموزش چیدمان و تغییر دکوراسیون خانه های دنج و سوییتی بدون ریخت و پاش😍👇 تکنیک چیدمان ✅ قلق چیدمان اتاق های و تاریک😢 فن چیدمان قوطی کبریتترین و 😍 اینجاانقدر باسلیقه میشی که همه واسه چیدمان خونشون ازت کپی برداری میکنن بیا😍😅👇 http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a