12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_خانگي
🍞🥖
مواد لازم :
آرد سفيد گندم ٣ ليوان
بكينگ پودر يك قاشق غذاخوري
نمك نصف قاشق غذاخوري
(داخل ویدیو یادم رفت از نمک فیلم بگیرم)
روغن مايع ٤ قاشق غذاخوري
آب يك ليوان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند
نمک برای تمیز کردن ظروف مسی معجزه می کند. نمک را با سرکه و آرد ترکیب کنید و کمی هم آب لیمو داخل آن بریزید و ترکیب را روی ظرف مسی بمالید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷#ترفند
یک راه براے محافظت #رب_گوجه از ڪپک زدن،اینه ڪه روے سطح انرا پس از مصرف صاف ڪرده و یک لایه روغن زیتون بریزید دیگه رب گوجتون ڪپک نمیزنه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷#خوراک_ماهیچه
ماهیچه هارو با دوتاقاشق روغن تو قابلمه سرخ کردم بعد یه پیاز بزرگ و ریز کردم بهمراه ۵ تا حبه سیرو دوتا چوب دارچین و زردچوبه بهمراه۳ تا لیوان آب گذاشتم تا بپزه حدودا ۲ ساعت زمان میبره تا بپزه یه ربع آخر یه پیازو رنده کردم و با کمی روغن سرخش کردم و بهمراه زعفرون زیاد و نمک به گوشتم اضافه کردم تا لعاب بده بعد که پخت و حاضر شد بهش آب لیموترش تازه زدم گوشت ماهیچه چربه نیازی به روغن زیاد نداره
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷#کباب
برای این کباب خوشمزه ، چهارصد گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد تخم مرغ ، دو قاشق غذاخوری پیازچه ریز خرد شده ، نمک ، فلفل ، پودر سماق ، یک چهارم لیوان شیر و سه قاشق غذاخوری پر آرد سوخاری مخلوط کردم و با حرارت بالا سرخ کردم . لازم نیست مغز پخت بشن .
توی یک تابه دیگه ، یک قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان آب ، نمک ، پودر سماق مخلوط کردم و کباب ها رو توی سس چیدم ، با حرارت ملایم و در بسته ، ده دقیقه پختم تا مغز پخت شد .
حسابی خوشمزه میشه ، شک نکنید .
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷#شنیسل_مرغ
شنیسل مرغ رو که همه با طرز پختش اشنایی دارن ولی بازم روشی که باهاش خیلی ترد و خوشمزه میشه رو براتون میگم:
اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزیر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته من یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری ریختم و بعد سرخشون میکنیم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷#کیک_شکلاتی
طبقه اول : #كيك شكلاتي دلخواه و درست كنيد و به قطعات مناسب تكه كنيد و توي ظرف بزاريد.
طبقه دوم : ۱ عدد پودر دريم ويب + ۱ عدد پودر كارامل + ۵ عدد پنير كيبي + نصف كمتر پيمانه شير مايع + ۱ عدد خامه صبحانه باهم مخلوط كنيد با همزن بزنيد يكدست بشه و بريزيد روي كيك.
طبقه سوم : ۲ يا ۳ بسته كاكائو گلكسي ساده (هر بسته ۵۰ گرم) رو ذوب كنيد و ۱ عدد خامه صبحانه بهش اضافه كنيد و مخلوط بشه و بريزيد روي طبقه دوم و بزاريد يخچال خودشو بگيره.
براي روش هم شكلات رنده كنيد و با ميوه تزئين كنيد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سيب_زميني_اسپايسي_با_تخم_مرغ 🥘 😋
🔸اگه ميخوايد رژيمي باشه ،#سيب_زميني رو با آب و نمك بپزيد،نه اونقدر كه شل و له بشه.بعد پوست بگيريد و مكعبي خرد كنيد و در تابه نصف ق روغن بريزيد و يه تفت كوچولو.راه غير رژيمي هم كه همون سرخ كردن سيب زميني مكعبي خرد شدست.
بعد از هر روشي كه انجام داديد،به سيب زمينيها كمي نمك،زردچوبه،فلفل قرمز تند هرچي بيشتر بهتر و رب بزنيد .كمي كه تفت داديد تخم مرغها رو روي سيب زميني بشكنيد و در تابه رو بزاريد تا بپزه. موقع سرو كمي جعفري تازه روش بريزيد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•لُقمهیِ ساده و سریع با طعمِ به یادموندنی😋•
این لقمه با تمامِ سادگی و کم هزینه تموم شدنش یکی از خوشمزه ترین لقمههایِ موردِ علاقهیِ منه که خیلی وقتها برای صبحانه یا میانوعده درستش میکنم، همینطور برای وقتهایی که تو جاده هستم و قراره زمان زیادی رانندگی کنم چون انرژی زیادی میده و باعث میشه مدت بیشتری احساس سیری داشته باشم.
کالریِ هر کدوم از این لقمهها حدودِ ۲۰۰ درمیاد.
1. ٣ عدد سیبزمینی رو پوست بِکن و آبپَز کن؛ بعد بکوب.
2. ۲ عدد تُخممُرغِ آبپَز رو دُرشت رنده کن داخلش.
3. ۱ قاشُقِ چایخوری #فلفل قرمز، ۱ قاشُقِ چایخوری پودرِ #آویشن، ۱.۵ قاشُقِ مُرّباخوری #نمک، ۱ عدد #پیاز دُرُشت رندهشده و سُرخشده و ۴۰ گرم کرهیِ ذوبشده (یا روغن زیتون) بریز و حسابی مواد رو با هم مخلوط کن.
4. حُدودِ ۳۰ عدد برگِ #ریحون تازه هَم خُرد و اضافه کن.
5. برایِ لُقمه کردَنِش؛ ۱ عدد نونِ #لواش رو پَهن کن، مقداری از مواد رو داخِلِش بذار و رول کن.
6. نوشِ جونت...🌸🍃
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پیراشکی_گوشت 🌯 😋
🔸دوتا تخم مرغ رو با یک لیوان ماست
شیرین،ى ق غ خورى شكر،یه ق چ نمك،نصف ق مربا خ جوش شيرين،یه ق چ بكينگپودر مخلوط كنيد و چهارليوان ارد رو كه الك كرديد كم كم اضافه كنيد تا خميری به دست بیارید که به دستتون نچسبه و نرم و لطیف باشه،روی خمیر سلفون بکشیدويك ساعت استراحت بدید...
بعد میز رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به کمک وردنه پهن کنید،قالب بزنید و از مواد پیراشکی داخلش بریزید و شکل بدید و توی روغن سرخ کنید.براى داخل پيراشكى مى تونيد هرموادی که دوست داریداستفاده كنيد، من از گوشت چرخ شده،پياز،فلفل دلمه،قارچ و پنير و نمک و فلفل و آویشن استفاده كردم.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.