#ترفند_آشپزی 🍗
یکی از مواردی که به خوش طعم شدن مرغ سوخاری کمک میکند ، طعمدار کردن مرغ است👇🏻
🔸برای این منظور پیاز را خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم. سپس سبزیجات معطر ( جهفری ، ترخون ، آویشن ) را ساطوری می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. ماست را هم اضافه می کنیم.
🔸پس از اینکار قطعات مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل به کاسه اضافه می کنیم. در پایان ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها طعم دار شوند
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
45.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه #بستنی_سنتی_زعفرانی🔝🔝
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
🎊عروسی که بریم موهای دخترمو خودم
درست میکنم هیچ😜
🌟مدل به مدل #گیره_تاج_گلسر ست
لباسش درست میکنم براش💪
مامانها باید #بافت_مو بلد باشن👌
#آموزش_تصویری_مدل #مو و #بافتهای_دخترونه😍😍😍
🌟 انواع #بافت مو ⭐️ #زیگزاک
⭐️ #حصیری 🌟 #افریقای
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
ماماناعضوشید👏سورپرایز داریم😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی . . .
کاروانیست زودگذر
آهنگی نیمه تمام
تابلویی زیبا و فریبنده
میسوزد ؛ میسوازند
و هیچ چیز در آن
رنگ حقیقت نمیگیرد
جز مهربانیها ...
یاد بگیریم بیشتر بخندیم
بیشتر با هم مهربان باشیم
و بیشتر هوای هم را داشته باشیم
صبحتون دلنشین❤️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_لیموناد_هندی
💢✍ کامل با تمام نکات
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پیده_گوشت
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
ماست ۲ ق غ
روغن زیتون نصف استکان کمرباریک
مایه خمیر ۱ ق غ
شکر ۱ ق م
نمک ۱/۵ ق م
آب دو لیوان
آرد هفت لیوان(کم و زیاد میشه)
جهت مواد میانی:
گوشت چرخکرده نیم چرب نیم کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
فلفل قیطونی قرمز دو عدد
جعفری خرد شده یک استکان کمر باریک
رب گوجه ۱ ق غ
آرد ۱ ق غ
روغن زیتون نصف استکان
نمک،فلفل سیاه
طرز تهیه:همه مواد آرد رو با هم ترکیب کنید و ورز بدید تا خمیر با نرمی متوسط به دست بیاد،(قوام خمیر جادویی)روش سلفون بکشید و کنار بزارید یک ساعت بمونه تا استراحت کنه.برای مواد میانی،جعفری،فلفل قرمز،پیاز رو داخل بلندر بریزید و چند پالس بزنید تا خرد شن،و آبشو با دست بگیرید.بقیه مواد رو هم اضافه کنید و هم بزنید.از خمیر استراحت کرده یک تکه بزرگ بردارید و به شکل دایره باز و با کمک یک کاسه کوچک ببرید،از مواد یک قاشق سوپخوری بردارید و از کناره ها یک انگشت فاصله بزارید و مواد رو روش پخش کنید و کناره هاشو به شکل پلیسه جمع کنید.و با فاصله روی سینی فر بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ تا زمانیکه روش سرخ شه بپزید.از فر که خارج کردید به کناره هاش کره بزنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅ مرغ پرتقالی 😋
مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
شامی_اناری 🥙🥙
روز خوش عزیزان
همون شامی معروف خودمونه که من برای تنوع با چاشنی رب انار درستش کردم
رسپی👈سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی نسبتا درشت و دو حبه سیر و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و سه ق سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز میدیم ،از مواد به اندازه یک گردو برمی داریم و در دست کمی صاف میکنیم و در روغن سرخ میکنیم و روی دستمال حوله ای قرار میدیم تا روغن اضافی گرفته بشه.سپس در یک ظرف جداگانه یک عدد پیاز رنده شده رو با کمی روغن روی حرارت قرار میدیم تا پیازها طلایی رنگ بشن سپس یک ق رب گوجه فرنگی و چهار ق رب انار و کمی زردچوبه و فلفل چیلی اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد دو لیوان آب جوش و نصف استکان آبغوره می ریزیم بعد از اینکه یکی دو جوش زد، شامی های سرخ شده رو اضافه میکنیم و با حرارت ملایم حدود نیم ساعت بهش زمان میدیم تا سس به خوبی جذب شامی ها بشه و جا بیفته.
پ.ن..ته دیگ ،سیب زمینی خام رنده شده ست که با رنده ریز رنده شده و پس از شستن با مقداری روغن و کمی زعفران و نمک کف قابلمه ریخته شده
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنى_انبه_خونگى 🥭 😋
انبه ٢عدد پوست گرفته خرد شده
شير عسل ١قوطى
پودر هل ١/٤ق چ
خامه صبحانه ١٥٠ ملى ليتر(كمتر از يك پاكت)
پسته نيمكوب ١٠٠ گرم
داخل غذا ساز يا بلندر انبه،شير
🔸عسل و هل را مخلوط كنيد تا يكدست بشه
داخل يك ظرف خامه را با همزن برقى هم بزنيد كه كمى فرم بگيره و مخلوط انبه را ارام ارام بهش اضافه كنيد،دورانى هم بزنيد(فولد كردن) سپس پسته هم اضافه كنيد و داخل هر ظرف يا قالب دلخواه ريخته داخل فريزر بزاريد براى ٤ ساعت و بعد با پسته تزيين کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بولانی 🍞 😋
▫️آرد یک کیلو گرام
▫️پودر خمیر مایه فوری یک قاشق مربا خوری
▫️نمک یک قاشق مربا خوری
▫️آب شیر گرم «ولرم»
🔸ابتدا ارد مواد خشک را در ظرفی ریخته و آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری رقم نانوایی بدست بیای،نه سخت نه نرم،خمیر ره پنج دقیقه ورز بدهید و روی آنرا پوشانده برای یک ساعت استراحت بدهید تا حجم خمیر دو برابر شود،حالا خمیر را پفش را بخوابانید و زواله کنید( چونه بگیرید)و روی زواله ها را پارچه ای تمیز هوار«پهن» کنید تا خشک نشود.
حالا گندنه( تره )را ابتدا ریز ریز کرده بعد میشوریم در چلوصاف مانده تا آبش گرفته شود،نمک و مرچ سرخ( فلفل) زده و خمیر را با آشکز هموار کرده به شکل دایره،مواد را یکطرف خمیر می ریزیم و طرف دیگر خمیر را روی مواد بر میگردانیم،در تابه روغن ریخته و سرخ می کنیم،روغن هم بسیار کم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.