#تارت_شكلاتي_پشمک️ 😍❤️
مواد لازم
تخم مرغ 2عدد
شكر نصف پيمانه
روغن مايع نصف پيمانه
شير نصف پيمانه
آرد 1/5پيمانه
بكينگ پودر 1ق م
وانيل 1ق چ
پودر كاكاوو 2ق غ
براي كرم تارت
▫️پودينگ شكلاتي 1 بسته
▫️شير 2/5 ليوان
▫️پشمك بميزان لازم
طرز تهیه🥧
تخم مرغ را همراه شكر و وانيل هم ميزنيم تا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد شير،روغن مايع را اضافه كرده و ارد را به همراه بكينگ پودر و پودر كاكاوو سه بار الك كرده و اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده و بصورت دوراني هم ميزنيم و قالب تارت را چرب كرده و مايع را داخل قالب ريخته و توي فر از قبل گرم شده با دماي 180بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم.بعد اينكه كيك تارت را از فر در اورديم ميزاريم خنك بشه كرم داخل كيك را اماده ميكنيم شكلات را بشكل بن ماري اب ميكنيم و بعد خامه را اصافه كرده هم ميزنيم تا يكدست و رقيق بشه.حالا كيك را از قالب در اورده و پودينگ را با شير مخلوط كرده روي حرارت گزاشته تا بجوش بياد بعد پودينگ را داخل گودي تارت ريخته و توي يخچال بمدت 4ساعت ميزاريم تا كاملا خودشو بگيره بعد پشمك را ب شكل دلخواه روي تارت تزيين كرده و سرو ميكنيم
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کمپوت_گیلاس 🍒
برای تهیه این کمپوت خوشمزه؛
ابتدا سه لیوان آب را به همراه یک لیوان شکر داخل قابلمه ریختم و روی حرارت قراردادم وقتی بجوش اومد گاز رو خاموش کردم. تا آب کمی از داغی بیفته چون گیلاس ها ترک میخورن. بعد از چند دقیقه گیلاس ها رو اضافه کردم و به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت کم زمان دادم تا گیلاس ها پخته بشن.کمپوت ما آمادست داخل یخچال میزاریم تا خنک بشه
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کباب_کوبیده
گوشت مخلوط گوساله و گوسفندی است .
گوشت قلوه گاه گوسفند را انتخاب کنید تا چربی لازمو به کبابمون بده
جمعا ۵۰۰ گرم که حداقل دو بار چرخ شده باشه این مقدار هفت الی هشت تا سیخ کباب بهمون میده .
پیاز را رنده ریز کنید. حدود 200گرم پیاز لازمه آب پیاز را به خوبی بگیرید. اگر پیاز آب داشته باشه باعث ریختن کباب می شه؛ آب پیاز رو دور نریزید
در کاسه بزرگی گوشت چرخ شده را با پیاز آب گرفته مخلوط کنید .نمک و فلفل و زعفران دم شده را اضافه کنید و ورز دادن را شروع کنید
گوشت را ورز دهید و آنقدر ورز دادن را ادامه بدید که تا تمام گوشت به هم بچسبد و وقتی اونو از ظرف بلند می کنید همش بلند شه و همش تو ظرف بیفته و تیکه تیکه نشه تو اینحالت گوشت به خوبی ورز داده شده
حالا وقت استراحت دادن به گوشت است و باید 2 ساعت تو یخچال استراحت کنه بعد از استراحت گوشت به سیخ کشیدن کباب کوبیده را شروع کنید از سیخ پهن مخصوص کباب کوبیده استفاده کنید
اندازه یه پرتغال کوچیک از گوشت رو بردارید گرد کنید . سیخ رو با آب پیازی که کنار گذاشته بودیم خیس کنید اینطور گوشت از سیخ نمیریزه
حالا سیخ رو بین گوشت فرو کنید و گوشت را در سطح سیخ پهن کنید (برا راحتی کار با آب پیاز هم میتونید دستتون رو خیس کنید)
میتونید از کباب زن هم استفاده کنید
حالا کباب ها رو روی منقل یا کباب پز بزارید اول با شعله زیاد تند تند بچرخونید تا روی سیخ ثابت بشه و بعد رو حرارت کم کنید تا مغز پخت شد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مرصع_پلو😍❤️
نكته هاي مرصع پلو
.
. من مرصع پلو رو با فيله حلزوني درست مي كنم هويج رشته اي رو با روغن حيواني و كمي شكر تفت دادم و نصف استكان آب اضافه كردم و يك ربع زمان دادن تا بپزه و كامل آبش كشيده بشه
براي
مرصع پلو از خلال پوست پرتقال هم استفاده ميشه كه من اين بار نداشتم، نريختم، ولي براي درست كردنش، پوست پرتقال رو نازك خلال كنين و دقت كنين قسمت سفيدش رو كامل جدا كنين، بعد دو دفعه هر بار به مدت يك ربع داخل آب با چنتا تكه يخ بريزين و آبكشي كنين ، بعدش دو دفعه داخل آبجشو بذارين چند دقيقه بجوشه، اينجوري تلخيش گرفته ميشه، بعدش با كره يا روغن حيواني تفت بدين،
براي خلال پست و بادوم هم من فقط كمي داخل روغن مي ريزيم ، تفت نمي دم چون رنگ پسته تغيير مي كنه خيلي دوسش ندارم، در اين مورد اگر پيشنهادي دارين بگين
.
براي زرشك هم يك ربع خيس مي كنم بعد با شكر و روغن حيواني يا كره همزمان مي گذارم روي حرارت و تفت ميدم ، خيلي كم ، به حدي كه شكر آب بشه، زياد بمونه تيره ميشه
.
براي كشمش هم مثل زرشك يك ربع خيس مي كنم و بعد همزمان بهش روغن اضافه مي كنم و ذارم روي حرات و يك تفت كوچيك ميدم ، كشمش نبايد زياد حرارت ببينه.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🎊عروسی که بریم موهای دخترمو خودم
درست میکنم هیچ😜
🌟مدل به مدل #گیره_تاج_گلسر ست
لباسش درست میکنم براش💪
مامانها باید #بافت_مو بلد باشن👌
#آموزش_تصویری_مدل #مو و #بافتهای_دخترونه😍😍😍
🌟 انواع #بافت مو ⭐️ #زیگزاک
⭐️ #حصیری 🌟 #افریقای
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
ماماناعضوشید👏سورپرایز داریم😍
ساندویج مرغ پنیری😍❤️
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد متوسط
هویج ۱ عدد رنده شده
پیاز یک عدد متوسط نگینی شده
فلفل دلمه ای نصف، نگینی شده
قارچ اسلایس شده ۸ عدد
کاری نصف قاشق چایخوری،
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نمک یک قاشق مرباخوری سر خالی
اول از همه مرغ ها را با روغن تفت میدهیم تا تغیر رنگ دهد و اب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه میکنیم. با هم تفت میدهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش میکنیم.
سس مخصوص:
برای تهیه سس مخصوص اول از همه ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چاخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب میکنیم و روی دو طرف نان ها رومال میکنیم. از ترکیب مرغ بین نان ها قرار میدهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم میچینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
سالاد مخصوص 😍❤️
تشکیل شده از
ماکارونی شکلی
فلفل دلمه ای
خیار
سیب زمینی نگینی پخته شده
کالباس
ذرت
سس مایونز
جعفری خرد شده
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بامیه_مـــرغ
مواد لازم :
فیله مرغ ۳۰۰گرم
نان تست ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
تره خرد شده ۱۰۰ گرم ( ی کاسه ماست خوری )
شیر نصف کاسه ماست خوری یا ۱ فنجان
نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر ب میزان لازم
آرد سوخاری بمیزان لازم
طرز تهیه :
✏️✏️✏️
سینه ی مرغ را آب پز کرده و پس از سرد شدن آن را ریش ریش کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و آویشن و کمی آب لیمو می زنیم و کنار می گذاریم
نان تست را خرد کرده و شیر را روی آن میریزیم تا خیس بخوردحدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی هست که خیس بخورد و با پشت چنگال نان ها را له می کنیم
مرغ ریش ریش شده را کم کم ب آن اضافه می کنیم تا حالت خمیری نشود
تخم مرغ هم دانه دانه اضافه می کنیم و مجدد با ته چنگال مخلوط می کنیم
تره را اضافه کرده و زیاد فشار ندهید فقط در حد مخلوط شدن ( از تره و جعفری باهم ب سلیقه ی خودتون می تونین استفاده کنین ولی حتما تره باشه و عطر خوبی به غذا میدهید )
ب اندازه ی ۱ گردو برداشته و با کف دست ب صورت بامیه و رولی در می آوریم و در آرد سوخاری می غلطانیم
سپس کمی در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد و اگر برای مهمانی از شب قبل درست کنین کلا بهتره ( چون در یخچال خودش را نگه میدارد ) و در روغن سرخ می کنیم.
نوش جان❤️❤️❤️
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.