#طرز_تهیه_خورش_مرغ_و_بادمجان
۱- بادمجان : ۶ عدد متوسط
۲- مرغ : ران ها و یک سینه
۳- پیاز: یک عدد بزرگ
۴- رب : یک قاشق غذا خوری
۵- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
۶- روغن زیتون: به مقدار لازم
۷- نمک: به مقدار لازم
۸- غوره: ۵۰ گرم
۹- زردچوبه: به مقدار لازم
👈ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده به همراه کمی روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه را اضافه کنید و بعد از کمی تفت خوردن، مرغ را اضافه و به همراه پیاز و زردچوبه کمی سرخ کنید. یک قاشق رب را با یک لیوان آب خوب مخلوط کنید و بر روی مخلوط مرغ بریزید و اجازه دهید این مواد نیم ساعت پخته شوند. بعد از نیم ساعت، دم کرده زعفران را به مرغ اضافه کنید. در تابه دیگری بادمجان ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید، سرخ و غوره را نیز به آن اضافه و مجددا کمی سرخ کنید. این مخلوط را هم به مخلوط اولیه اضافه کرده و اجازه دهید نیم ساعت دیگر، پخته شوند تا خورش جا بیفتد.این خورش را میتونید به همراه برنج سرو کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#خوراک_گوشت خوووشمزه👌
پیاز
سیر
گوجه
گوشت
فلفل سبز
فلفل سیاه و قرمز
رب
نمک
ابتدا گوشت رو با پیاز و سیر تفت میدیم. گوجه نگینی رو هم اضافه میکنیم. ادویه ها رو میزنیم، رب رو هم اضافه میکنیم و کمی سرخشون میکنیم. ی پیاز درسته هم میندازیم. آب ب مقدار کافی میریزیم و میزاریم خیلی خوب بپزه در اخر هم نمک اضافه میکنیم. هم با نون میشه خورد، هم با برنج.
نوووش جان🌸🍃
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_خانه_داری🍉🍉
وقتی هندوانه رو میخواین بذارید تو یخچال
اول که حتما حتما بشورید بعدش اگه بزرگ بود نصف کنید که به یک طبقه یخچال فشار نیاد، یه کیسه فریزر رو نصف کنید راحت اندازه سطح رویی هندوانه میشه بکشید روش هم خیلی تازه می مونه و هم اینکه بو نمیگیره، من سلیفون هم امتحان کردم اما سلیفون اصلا به هندوانه نمیچسبه هی لیز میخوره و جمع میشه اما کیسه فریزر عالیه راحت بهش میچسبه هربار به اندازه ای که لازم دارم از هندوانه برمیدارم و دوباره کیسه فریزر رو میکشم روش.نکته بعدی اینکه توی یخچال زیرش پیش دستی بذارید که طبقه یخچال تمیز بمونه. و نکته از همه مهم تر اینکه اگه اون وسطای هندوانه یه تیکه سفید رنگ دیدین اون تیکه رو نخوریدش چون تمام موادی که بهش زدن تا زودتر برسه جمع شده اون وسط و خوردنش مضر!
تو روزای گرم که هندوانه خنک خیلی میچسبه امیدوارم همگی دورهمی های شاد و بهترین روزهارو پیش رو داشته باشین
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
خانمهایی که مستاجرن یا تو خونه کوچیک زندگی میکنن بیان😘😘👇
✅چیدمان پذیرایی ال شکل
✅چیدمان پذیرایی مستطیل
✅چیدمان خواب بدون کمددیواری
✅چیدمان آشپزخونه کوچیک
✅چیدمان آشپزخونه با کابینت کم
بزن رو لینک تا مشکلت حل بشه 😍😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
⚜️🍃⚜️⚜️🍃⚜️
✅ هضم نان های سبوس دار در بدن به آرامی انجام می شود و به همین دلیل قرار دادن آنها در وعده صبحانه می تواند انرژی مورد نیاز شما را تا ظهر تامین کن
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذاهی فوری و #خوشمزه😍😍
☞
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
352K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ GIF ]
#خلاقیت
✨یک وعده عاشقانه ❤️
اینم یه مدل فانتزی برا نیمرو 👆 که قالبش هم حتما تهیه کنید و لذت ببرید 😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترفند_آشپزی👩🏻🍳
🔸با اضافه کردن
یک قاشق 🥄سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅ #شربت_بیدمشک_گلاب 🍺
این شربت خوشمزه رو درست کنید و نوش جان کنید شربت زعفرانی رو با بیدمشک گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم من چند تکه توت فرنگی هم داخل لیوان انداختم با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه 😋😋
#کراکت_سیب_زمینی 🥖 😋
🔸۱/سه تا سیب زمینی درشت رو بزارین بپزه وقتی پخته شد پوستشونو جدا کنید و با گوشتکوب له کنید تا یکنواخت شه
🔸۲/سینه مرغ رو بزارین بپزه وقتی پخته شد ریش ریش کنید
🔸۳/سیب زمینی و مرغ ریش ریش شده رو به همراه یه مقدار جعفری یا شوید و نمک و فلفل حسابی ورز بدین بعد به اندازه دلخواه از مواد بردارین و شکل بدین
🔸۴/کراکت هارو اول توی آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری بغلتونید
🔸۵/کراکت های کاور شده رو بمدت نیم ساعت توی فریزر قرار بدین و بعد درشون بیارین و توی روغن داغ سرخ کنید
♦️میتونید سیب زمینی و مرغ رو باهم مخلوط نکنید و مرغ یا گوشت یا پنیر رو وسط سیب زمینی قرار بدین و بعد شکلش بدین
♦️میتونید از کراکت بعنوان فینگرفود برای مهمونی ها یا جشناتون استفاده کنید
آشپزی ایرانی🍔
#فیلینگ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
همین طور که میدونید#فیلینگ خیلی خیلی #خوشمزه رو به جای خامه برای بین لایه های #کیک میشه استفاده کرد....کلا هر نوع پودینگی مناسبه..اما #پودینگ_ساده یا وانیلی چون در ترکیب با هر میوه و اسانسی خوشمزه ست برای این منظور می تونه مناسب باشه... منم امروز یه #کیک_ساده وانیلی درست کردم از وسط برش زدم مابینش #فیلینگ_وانیلی کشیدم البته هر چقدر پر ملات باشه خوشمزه تره دستورشو مینویسم دوست داشتید درست کنید😋
مواد لازم:
زرده تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 60 گرم
شیر: 250 میلی لیتر
آرد: 1 ق سوپخوری
نشاسته ذرت: 1 و نیم ق سوپخوری
کره: 25 گرم
وانیل: 1 ق چایخوری
اسانس وانیل: 1 ق چایخوری (من نداشتم)
طرز پخت:
زرده ها و شکر رو با همزن زدم تا کرم بشه
وانیل و اسانسش رو هم می ریزیم
شیر رو کم کم ریختم توش و هم زدم
و در نهایت آرد و نشاسته ذرت رو هم اضافه کردم و بازم هم زدم (نشاسته ذرت سفید رنگه)
مایه رو روی حرارت ملایم گذاشتم...من از همون اول همه این کارها رو توی ظرف پیرکس انجام دادم که توی همونم بذارم رو شعله...مرتب روی حرارت با ویسک هم می زنیم
همینجور هم می زنیم تا غلیظ بشه ...
من چون میخواستم لای کیک استفاده کنم غلیظ تر از پودینگ دسری برداشتم .. یه جورایی مثه خامه فرم گرفته دیگه...بعد از روی حرارت برداشتم و کره رو توش ریختم و هم زدم تا آب بشه
ریختم توی ظرف دیگه و روش پلاستیک کشیدم..جوری که پلاستیک به روی پودینگ بچسبه و مانع رویه بستنش بشه..کنار گذاشتم تا خنک بشه...
این فیلینگ برای کیکها عالیه..یه بار امتحان کنین شاید خوشتون اومد، مخصوصا اگه مثه من جزو اون دسته از کسانی هستین که خامه کیک رو کنار میذارین و نمی خورین
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.