7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیز_کیک_یخچالی
.
بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی دوبسته
کره برای هر بسته بیسکوییت یک ۱۲۵ گرمی
ژلاتین دو قاشق سوپ خوری به همراه ۱/۵ پیمونه شیر یا آب آناناس
یا ژله آلوورا یک بسته به همراه یک نیم لیوان آب
پنیر خامه ای ۳۷۵ گرم
خامه ۲۵۰ گرم
شکر ۱۱۰ گرم
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
.
این مواد برای قالب ۱۱ سانتی مناسب هست
.
بعد از درست شدن پایه چیز کیک میتونید ردش ژله بریزید و روی ژله رو با شاتوت یا آلبالو تزیین کنید حواستون باشه برای اینکه میوه ها روی ژله نیان بهتره یک لایه نازک ژله رو بریزید بعد از بسته شدن مجدد ژله و میوه روش اضافه کنید
🍔🍟🍗🍜🍲🥓🌮🥘
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#نوشیدنی_چاق_کننده
🔻سیب1عدد
🔺آناناس نصف1عدد
🔻جوانه یونجه1مشت
🔺جوانه گندم خالص1ق.غ
🌿آب آناناس،سیب،جوانه یونجه راگرفته سپس آبمیوه را با جوانه گندم ترکیب کنید و میل نمائید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واااای عالی بود عاشقش شدم🤩🤩
شما چی؟؟؟
مواد لازم :
گوشت ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ پیاز رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل دلمه ای به تعداد دلخواه
به ازای هر فلفل دلمه ای یه قاشق غذاخوری برنج 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و قرم و زیره و ریحان و
سیر رنده شده
رب گوجه
جعفری و نعناع ریز خورد شده
🌺
کلیپ با صوت گفته شده فقط یه نکنه اینکه بستگی به اینکه فرتون چجوری باشه تایم بزارید من فرم بسیاز زود گرم میکنه رب ساعت شما میتونید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم بزارد
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_آلبالو🍒
◀میزان مواد و مراحل در ویدئو مشخصه
◀حتما شکر و ثعلب رو خوب مخلوط کنید وگرنه ثعلب گلوله میشه
◀حتما حتما مخلوط ثعلب و شکر رو قاشق قاشق همونجور که مخلوط کن روشن هست اضافه کنید تا شکر کاملا حل بشه و ثعلب باز بشه و گلوله نشه
😉هر از گاهی بین کار میتونید دستگاه رو خاموش کنید یوقت نسوزه😱😝
◀بعد از اینکه مایه بستنی آماده شد در ظرف استیل بریزید و بذارید فریزر و هر 30 دقیقه یکبار از فریزر خارج کنید میبینید که مایه بستنی از اطراف شروع به بستن کرده باید هم بزنید تا بستنی ببنده و یخ نزنه
◀معمولا از تایمی که مایه بستنی رو توی فریزر میذارید بعد از 6 تا 7 مرتبه هم زدن بستنی آماده ست و کل مایه بستنی کاملا میبنده البته این تعداد دفعات به سرمای فریزر هم بستگی داره
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ران_مرغ_سوخاری
#کراکر_مرغ
2 عدد ران مرغ
2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت)
1 ق چ نمک
فلفل کمی
1 ق غ پودر سیر
1 فنجان آب 1 عدد برگ بو
روغن برای سرخ کردن
مواد مرینت کردن ران مرغ:
یک عدد تخم مرغ
آرد سفید 60 گرم ⠀
آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)
ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید.
طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک· فلفل· پودر سیررا خوب به رانها بمالید.
در تابه رانها را با پوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن و بزارید تا مرغ کمی سرخ شود و مرغ را برگردانده وبرگ بو و آب را اضافه و در تابه را گذاشته و میزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها را بزارید خنک بشه و مقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ و آرد سفید مخلوط کنید و رانها را خوب به این سس آغشته کنید و بعد در چیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید.
میتونید با دماسنج آپزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها به بهترین شکل سرخ شوند.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅ کیک یخچالی 😋🍰🍰
✍ مواد لازم:
بیسکویت پتی بور.....حدودا 4بسته
کره.....100 گرم
پودر کاکائو.....3قاشق غذاخوری
شیر.....نصفه پیمانه
شکر.......1پیمانه
شکلات تخته ای......80 گرم
🍜طرز تهیه:
ابتدا بیسکویت پتی بور با دست کمی خورد می کنیم.در حدی که هر بیسکویت حدود 4 تا 5 تکه بشه.پودر کاکائو و شکر و شیر مخلوط می کنیم که شکر حل بشه.کره و شکلات تخته ای رو اضافه می کنیم.تا کاملا یکدست بشه.می زاریم کامل خنک بشه.بیسکویت رو اضافه می کنین.داخل قالب مورد نظر رو کیسه فریزر یا سلفون می کشیم.مواد داخلش می زاریم.روشو دوباره کیسه فریزر می کشیم.داخل یخچال می زاریم تا کاملا سفت بشه.و روش و با سس آماده شکلات و یا گاناش کامل میپوشونیم و تزئین میکنیم،نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_روغنی_حلزونی_خوشگل😍
۲۰۰ گرم آب ولرم یا یه لیوان دسته دار فرانسه
۲۰۰ گرم شیر یا یه لیوان دسته دار فرانسه
۲۰۰ گرم روغن یا یه لیوان دسته دار فرانسه
۱۰ گرم خمیر مایه یا یه ق غ خ
۲ ق غ خ شکر
۱ ق م خ نمک
۱ کیلو و دویست گرم آرد سفید یا ۸ لیوان دسته دار فرانسه
همه مواد رو به ترتیب از بالا به پایین خوب هم بزنید و در آخر آرد رو مخلوط کنید و ورز بعد با وردنه باز کنید و برش بزنید و مثل تصویر فرم بدین و روشو بپوشونید بگذارید تا کمی ور بیاد بعد تو روغن داغ خوب سرخ کنید و نوش جان کنید 🥰
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_بال_مرغ_شیشه_ای
ابتدا ۸ قاشق سس سویا را با دو قاشق عسل یک استکان روغن زیتون پودرچیلی قرمز و فلفل سیاه را خوب مخلوط کرده یک کیلو بال مرغ را اضافه می کنیم برای یک ساعت کنار می گذاریم داخل شیشه ریخته با فویل می پوشانیم برای یک ساعت و ربع داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم اگر پوست بال را کامل سرخ کرده می خواهید از داخل شیشه بال ها را درآورده ۱۰ دقیقه داخل فر گریل کنید.
برای سالاد هم از مخلوط پیاز و جعفری و گوجه ، سماق و نمک زده استفاده کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔻ترفند ساده و فوری برای شستن میوه ها مخصوص تنبلا! شستن میوهها با ماشین ظرفشویی!🍊🍑🍎
🔹یکی از کاربران شبکه اجتماعی این ویدئو از شستن میوهها با ماشین ظرفشویی به اشتراک گذاشت. در این ویدئو او در طبقه ی بالای ماشین ظرفشویی میوه هایی مثل سیب، کیوی، انگور و آووکادو را قرار می دهد و از طبقه ی پایین ماشین برای قرار دادن تمشک ها، گوجه فرنگی ها و بلوبری ها – که هر کدام در یک ظرف پلاستیکی جداگانه قرار دارند – و همینطور آناناس، طالبی و چند قلم دیگر استفاده می کند.
🔹بعد از آن او حدود یک پیمانه سرکه سفید مقطر در محفظه ی شوینده ی ماشین ظرفشویی می ریزد، سپس شستشوی ملایم را انتخاب می کند و کلید شروع شستشو را می زند. ظرف مدت بسیار کوتاهی چرخه ی شستشو به پایان می رسد و همه ی میوه ها و سبزیجات شسته شده آماده اند👌
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.