#مرنگ_شکلاتی🍫🍪
۱پیمانه (۲۴۰گرم) سفیده تخم مرغ
۲و۱/۴پیمانه (۵۱۰ گرم)شکر دانه ریز
۱قاشق چایخوری وانیل مایع
۱۵۰گرم شکلات تلخ آب شده
۱)فر را روی دمای ۱۷۵درجه فارنهایت(۸۰درجه سانتیگراد)گرم کنید
و در سینی فر کاغذ شیرینی پزی پهن کنید
۲)شکر،سفیده های تخم مرغ و وانیل را به روش بن ماری حرارت دهید و هم بزنید تا دانه های شکر کاملا حل شوند
۳)مواد را در کاسه همزن بریزید و با سرعت متوسط تا زمانیکه سفت شوند هم بزنید
۴)در اخر شکلات آب شده را اضافه کنید (برای اینکه رگه های شکلات در مرنگ دیده شود شکلات را هم نزنید)
۵)با یک اسکوپ بزرگ از مواد بردارید و در سینی که از قبل اماده کردید با فاصله بریزید
۶)مرنگ ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۴-۲ساعت قرار دهید
(تا زمانیکه بتوان مرنگ را از کاغذ جدا کرد)
بعد از پخت فر را خاموش کنید و اجازه دهید مرنگ ها ۳۰دقیقه یا بیشتر در فر بمانند.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین سالاد🎥🔝
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودتون رو به جای مهمان بذارید😍💁♀️ دیدن میز فینگرفود با طعم ها و مزه های متفاوت و
دیدن ایده های جذاب در چیدمان میز،
به طور حتم هیجان انگیزه🤩✨🔱😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خوشمزه که مشاهده میکنید فته هست، فته بادمجان، غذای لبنانی که خیلی طرفدار داره
.
مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد🍆
، سیب زمینی ۳ عدد🥔
، نان لواش مثلثی هرچی بیشتر بهتر😅
بادمجان ها و سیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و سرخ کنید اگر اول سیب زمینی بعد نان و در آخر بادمجان رو سرخ کنید میتونید از یک روغن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه و نکته این داستان اینه که وقتی بادمجان رو اول سرخ کنید تخم بادمجانها در روغن میمونه و روغن رو خراب میکنه پس بهتره ترتیب رو رعایت کنید
میتونید از نخود هم استفاده کنید .
برای سس: سه قاشق ماست، یک قاشق سس مایونز نیاز دارید کمی لیمو ترش یک حبه سیر و جعفری تازه هم بهش اضافه کنید و برای سس هم میتونید کمی ارده هم استفاده کنید🤗
.
بادمجان سرخ شده و سیب زمینی رو روی هم بریزید و ترکیب کنید بعد سس رو اضافه کنید و روی سس سماق بریزید در آخر هم نان های سرخ شده رو روش اضافه کنید و تمام .
جالب اینجاست که بعضی کشورهای شرق مدیترانه لونت (levant) مثل لبنان فلسطین سوریه و اردن این خوشمزه رو برای صبحانه استفاده میکنند
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خیارشور_نیم_ساعته🥒🥒
حالتون چطوره
اینم دستور یه خیارشوره ترد و فوق العاده
.
#خیارشور
مواد و اندازه کاملا داخل فیلم مشخصه
سبزی های معطر به دلخواه خودتونه
میتونید زیاد و کم کنید
حتما از خیارهای رسمی یا به قولی خیار بوته ای استفاده کنید
نکته: اگه از خیار گلخونه ای استفاده کنید وسط خیارشورهاتون آب میندازه و بد میشه.
#خیارشور_خونگی
#خیارشور_نیم_ساعته
#خیارشور
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای نازنینم خوبین؟
من اومدمممم با #ترشی_کلم خوشمزهه😍
۱ عدد گل کلم متوسط
۲ لیوان سرکه انگور
۱ فنجان چای خوری آب
۱ ق چ جوهر لیمو
۲ ق چ نمک
روغن زیتون ۱ ق غ
ابتدا گل کلم رو خورد و بهش ۲ ق غ نمک اضافه و مخلوط میکنیم و داخل شیشه ریخته و ۲ ق چ نمک و جوهر لیمو و روغن زیتون و سرکه انگور وآب اضافه و در شیشه رو محکم میبندیم تا هوا وارد شیشه نشود و یک هفته در جای خشک و خنک نگه میداریم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
39.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیو
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنی_وانیلی_خانگی 🍨 😋
شیر یک لیتر
زرده تخم مرغ ۸ عدد
وانیل یک ق چ
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود. هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#فوت_فن_آشپزى 🍲
برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد و لعاب دار شودتره واسفناج بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#دلمه_کدو 🥒 😋
🔸یک عدد پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم و ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و فلفل و یک قاشق رب گوجه و یک قاشق رب فلفل و یک لیوان گوجه میکس شده اضافه کردم و تفت دادم تا بوی خامی رب بره. و یک لیوان برنج رو شستم و اضافه کردم و کمی شوید خرد شده ریختم ونصف پیمانه لپه پخته هم اضافه کردم. کدوهارو شستن و با چنگال روش شیار انداختم و از وسط نصف کردم و توی کدوها رو خالی کردم و با مواد بالا پر کردم و تو ماهیتابه چیدم وروش کمی رب را با آب مخلوط کردم و یک عدد عصاره مرغ و فلفل و کمی روغن زیتون اضافه کردم و رو دلمه ها ریختم وبا حرارت ملایم گذاشتم تا خوب پخته بشه و آبش کم بشه و بعد تو ظرف سرو کشیدم و با ماست و سیر تزیین کردم
و گلهارو هم با کدو درست کردم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.