eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خوشمزه که مشاهده میکنید فته هست، فته بادمجان، غذای لبنانی که خیلی طرفدار داره . مواد لازم: بادمجان ۵ عدد🍆 ، سیب زمینی ۳ عدد🥔 ، نان لواش مثلثی هرچی بیشتر بهتر😅 بادمجان ها و سیب زمینی رو مکعبی خرد کرده و سرخ کنید اگر اول سیب زمینی بعد نان و در آخر بادمجان رو سرخ کنید میتونید از یک روغن استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه و نکته این داستان اینه که وقتی بادمجان رو اول سرخ کنید تخم بادمجانها در روغن میمونه و روغن رو خراب میکنه پس بهتره ترتیب رو رعایت کنید میتونید از نخود هم استفاده کنید . برای سس: سه قاشق ماست، یک قاشق سس مایونز نیاز دارید کمی لیمو ترش یک حبه سیر و جعفری تازه هم بهش اضافه کنید و برای سس هم میتونید کمی ارده هم استفاده کنید🤗 . بادمجان سرخ شده و سیب زمینی رو روی هم بریزید و ترکیب کنید بعد سس رو اضافه کنید و روی سس سماق بریزید در آخر هم نان های سرخ شده رو روش اضافه کنید و تمام . جالب اینجاست که بعضی کشورهای شرق مدیترانه لونت (levant) مثل لبنان فلسطین سوریه و اردن این خوشمزه رو برای صبحانه استفاده میکنند ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥒🥒 حالتون چطوره اینم دستور یه خیارشوره ترد و فوق العاده . مواد و اندازه کاملا داخل فیلم مشخصه سبزی های معطر به دلخواه خودتونه میتونید زیاد و کم کنید حتما از خیارهای رسمی یا به قولی خیار بوته ای استفاده کنید نکته: اگه از خیار گلخونه ای استفاده کنید وسط خیارشورهاتون آب میندازه و بد میشه. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای نازنینم خوبین؟ من اومدمممم با خوشمزهه😍 ۱ عدد گل کلم متوسط ۲ لیوان سرکه انگور ۱ فنجان چای خوری آب ۱ ق چ جوهر لیمو ۲ ق چ نمک روغن زیتون ۱ ق غ ابتدا گل کلم رو خورد و بهش ۲ ق غ نمک اضافه و مخلوط میکنیم و داخل شیشه ریخته و ۲ ق چ نمک و جوهر لیمو و روغن زیتون و سرکه انگور و‌آب اضافه و در شیشه رو محکم میبندیم تا هوا وارد شیشه نشود و یک هفته در جای خشک و خنک نگه میداریم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
3.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🥪 😋👆 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍨 😋 شیر یک لیتر زرده تخم مرغ ۸ عدد وانیل یک ق چ خامه ۲۰۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را جوشانده و کم کم روی زرده تخم مرغ ریخته،هم بزنید. دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا شیر داغ شود ولی نجوشد. بعد بگذارید تا مایه سرد شود، خامه را با آن مخلوط کرده و در ظرف فلزی مناسب ریخته و روی آن را بپوشانید و در فریزر قرار دهید. وقتی بستنی کمی یخ زد آن را هم بزنید و مجدد روی آن را با سلفون پوشانده و در فریزر قرار دهید. این کار را سه بار انجام دهید تا بستنی غلیظ و کشدار شود. هم زدن مکرر بستنی جلوگیری از یخ زدگی آن میکند .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍲 برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد و لعاب دار شودتره واسفناج بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥒 😋 🔸یک عدد پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم و ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و فلفل و یک قاشق رب گوجه و یک قاشق رب فلفل و یک لیوان گوجه میکس شده اضافه کردم و تفت دادم تا بوی خامی رب بره. و یک لیوان برنج رو شستم و اضافه کردم و کمی شوید خرد شده ریختم ونصف پیمانه لپه پخته هم اضافه کردم. کدوهارو شستن و با چنگال روش شیار انداختم و از وسط نصف کردم و توی کدوها رو خالی کردم و با مواد بالا پر کردم و تو ماهیتابه چیدم وروش کمی رب را با آب مخلوط کردم و یک عدد عصاره مرغ و فلفل و کمی روغن زیتون اضافه کردم و رو دلمه ها ریختم وبا حرارت ملایم گذاشتم تا خوب پخته بشه و آبش کم بشه و بعد تو ظرف سرو کشیدم و با ماست و سیر تزیین کردم و گلهارو هم با کدو درست کردم .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم ▪️آرد ۱و¼پیمانه ▪️آب گرم ۲ق س ▪️کره ¼ پ ▪️شیر ولرم ¾ پ ▪️شکر۲ق س ▪️تخم مرغ ۲عدد ▪️مخمر ۲ق چ طرز تهیه🥞 ۲قاشق اب گرم رو با شیرولرم مخلوط کرده و مواد خشک بجز ارد رو بهش اضافه میکنیم و کره نرم شده و یک تخم مرغ راهم اضافه ومخلوط میکنیم، کم کم ارد رو به موادمون اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بهتون بده بعد خمیرو به ۶ قسمت تقسیم ودر سینی فر به فاصله۵ سانت می چینیم و روشون رو با پارچه میپوشونیم و در جای گرمی قرار میدیم، بعد از گذشت ۱ساعت خمیر حجمش دو برابر میشه حالا تخم مرغ دوم رو زده وخمیرهارو رومال میکنیم،فر رو با دمای ۲۰۰درجه از قبل گرم کرده و با همون دما ۱۵الی۲۰دقیقه زمان میدیم تا بپزه و روی نونها طلایی بشه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍝 😋👆 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
برای جلوگیری از کپک زدن، مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این دو چاشنی خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند که مانع از کپک زدن میشود .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.