eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔽روزهای گرم تابستون فقط نوشیدنی و دسر خنک میچسبه و بس .😋😊 موادلازم: طالبی پوره شده یا میکس بستنی یا خامه یک سوم پیمانه سس شکلاتی یک دوم پیمانه روش تهیه: طالبی دوساعت میزارم داخل فریزر تا کمی یخ بزنه بعد میکس میکنم داخل ظرف سرو اول یخ میریزم تا نصفی از لیوان پرشه بعد طالبی میکس شده میریزم و یک سوم لیوان خالی میزارم . بستنی یا خامه زده شده(که من از مخلوط هر دو استفاده کردم) به آرومی روی طالبی میریزم حدود یک قاشق از لیوان خالی میزارم و دوباره سس سس شکلاتی میریزم روی اسموتی‌ رو در اخر با هر چه که دوست دارید دیزاین کنید . نوش جونتون 😉 شما میتونید از مخلوط طالبی و موز برای لایه اولی استفاده کنید . 🔺شما میتونید از هر میوه ی یخ زده ای برا اسموتی و شیک و دسر خنک تابستونی استفاده کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍮 😋 ▫️شير 1ليتر ▫️آرد 3 ق غ ▫️نشاسته ذرت 2 ق غ ▫️وانيل 1ق م ▫️كره 1 ق غ ▫️شكر 1 ليوان ▫️بيسكويت بتي پور 2 بسته ▫️شكلا تخته ايي 80 گرم 🔸شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍜 😋 🔸آش یه غذاییه که درست کردنش خیلی راحته ولی جا انداختنش خیلی مهمه و تو کیفیتش تاثیر داره که نه شل باشه نه خیلی سفت,از شب قبل مقداری لوبیا چیتی لوبیا قرمز و نخود و جو رو بخیسونید.حبوبات و همراه سبزی آشی بریزید و یه پیاز متوسط و ریز خرد کنید و سرخ کنید و بهش اضافه کنید چندلیوان آب بریزید تا حوبات کاملا پخته شه خودم که همیشه میریزم توی دیگ,اگه در کنار سبزی آش جداگانه اسفناج داشتید مقداری هم اسفناج شسته خرد کنید و به سبزی اضافه کنید با اسفناج بیشتر بافت آش لطیف تره.وقتی حبوبات پخت به آش کمی نمک و زدچوبه و پودر فلفل قرمز اضافه کنید من دوس دارم رنگ آش کمی به زردی بزنه بعد بیست دقیقه آخر کشک و بریزید و هم بزنید تا کمی بجوشه و خاموش کنید.من همیشه از سیر و نعنا داغی که واسه روی آش درست میکنم وقتی کشک و ریختم مقداری تو آش میریزم وقتی سیر به خرد آش بره طعم آش بهتره .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه ها این نون قندی ،روغنی و شیرینه خیلی طعم خوب و نوستالژی داره ما که عاشقش شدیم 😍، وقتی تو فر بود یه عطر محشری تو خونه پیچیده بود که نگو😇، خودتون که درست کنید متوجه میشید👌😋 _مواد لازم: _ماست...نصف پیمانه _روغن مایع....نصف پیمانه _شکر....نصف پیمانه _ارد نان فانتزی ... حدوداً دو ونیم پیمانه _پودر هل.... نصف قاشق چایخوری _پودر زنجبیل....یک قاشق چایخوری _‌وانیل...کمی _بکینگپودر... یک قاشق مرباخوری _مواد رومال: _نصف تخم مرغ+کمی وانیل+کمی زعفران+یک قاشق شیر را با هم مخلوط کنید .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم: نخودفرنگی پخته ۲پیمانه فیله مرغ 300گرم پیاز ۳عدد نمك و فلفل به میزان لازم زعفران 1ق غ برنج 3پیمانه روغن به میزان لازم رب گوجه فونگی 1ق غ طرز تهیه: در ظرفی پیاز خلالی شده را تفت دهید تا طلایی شود.سپس فیله های مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.سپس كمی زعفران به آن اضافه كرده و زیر شعله را بسیار كم میكنیم تا بپزد.حالا رب گوجه فرنگی،نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.برنج را ابکش کرد ومواد اماده شده رو لابه لای برنج میریزیم تا دم بکشه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
2.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾روش اول من همیشه برای مقدار کم مثل ۱ یا ۲ کیلو بادمجان از سفیده تخم مرغ استفاده میکردم به این صورت که سفیده رو از زرده جدا میکنم و با چنگال میزنم تا کف کنه بعد با قلمو اون رو روی بادمجان میزنم و سرخ میکنم‌. به هیچ وجه روغن جذب نمیکنه و بادمجان بسیار پوک و عالی میشه 😋👌 . ◾ روش دوم برای بادمجان با مقدار زیاد بادمجان ها رو پوست بگیرید و حسابی نمک پاشی کنید و دو تا سه ساعت اجازه بدید که تلخی بادمجان گرفته شه و زردابه بادمجان خارج بشه .بعد از اینکه زردابه خارج شد بادمجان ها رو با اب سرد بشورید و اجازه بدین که خشک بشه و داخل روغن سرخشون کنید. . ◽من برای این مقداری که توی تصویر میبینید یک لیتر روغن سرخکردنی داخل تابه ریختم و بیشتر روغن بعد از تمام شدن کار و سرخ کردن تمام بادمجان ها ته تابه باقی موند. به همین راحتی😊😄 . . . . .#غذای_خونگی .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام اینم یک غذای ساده که زود آماده میشه همه چیز توی کلیپ مشخص هست .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
استیک فیله گوساله به روش رست از قسمت وسط فیله گوساله استفاده کنید بعد از مزه دار کردن روی حرارت بالا هر طرف رو ۲ دقیقه گریل کنید تا روش تیره رنگ بشه حالا به مدت ۱۲دقیقه داخل فر قرار بدید بعد از خارج کردن از فر روش رو بپوشونید و بزارید نیم ساعت استراحت بکنه خب دیگه وقت برش زدنه .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
717.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 سلام صبحتون پر خیر و برکت امیدوارم "سهمِ امروزتون از زندگی: سلامتی ، شادی، آرمش رضایت و نگاه لطف خدا باشه امیدوارم حال دلتون خوب و زندگیتون غرق در خوشبختی باشه 🌸سه شنبه تون پراز استجابت دعا🌸 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
3.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک مناسب صبحانه و عصرانه برای خمیر * 2 عدد تخم مرغ * 2 قاشق غذاخوری شکر دانه دار * 1 لیوان آب شیر * 1.5 فنجان آرد * وانیل * نصف بسته بیکینگ پودر برای خدمات * موز * * شکلات صبحانه * شکلات چیپسی شوکورول آماده سازی تخم مرغ و شکر رو باهم زن می زنیم تا وقتی کف دار شه. به ترتیب شیر ، آرد ، وانیل ، بیکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید. بیایید خمیر پنکیک را درون جای سس مایونز تمیز پر کنیم. ماهیتابه پنکیک را با یک برس چرب کنید. خمیر را کمی کم کم درون تابه گرم شده بریزیم (ظرف سس را به آرامی می ریزیم تا راحت بریزد). روی حرارت متوسط ​​بپزید. و طبق کلیپ تزئین کنید. از غذای خود لذت ببرید🤗 . 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
تزئین زیبای آلبالوپلو🍛🍛 👩‍🍳نوش جان🌹 .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.