eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک ترفند جالب و باحال 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گمج از ظرفهاي سنتي شمال هست كه طعم و مزه ي خورشتهاي محلي واقعاً توش خوشمزه ميشه.با شعله ملايم روي اجاق گاز ميشه ازش استفاده كرد. ظرفي از جنس گِل هستش كه با لعاب داخل و بيرونش و ميپوشونن. براي غوره مسمّا اول از همه يه دونه پياز متوسط و خرد كنيد و سرخش كنيد، سرخ كه شد مرغ و بهش اضافه كنيد و سرخ كنيد، يه پيمانه غوره ترش و بهش اضافه كنيد و يكمي كه تفت داديد رب گوجه فرنگي و زعفران و نمك و فلفل و بهش اضافه كنيد و تفت بديد. يكم كه تفت داديد روش آب جوش بريزيد تا حدي كه رو مرغها رو و بپوشونه. تو يه تابه گوجه و دو سه تا بادمجون و سرخ كنيد و به خورشتتون كه جا افتاده اضافه كنيد. گوجه بادمجونارو كه اضافه كرديد بعد از ٥ تا ١٠ دقيقه زير خورشتتون و خاموش كنيد چون ديگه آماده ست و نوش جان كنيد. نكته: بادمجونارو از قبل تو اب نمك بخوابونيد تا روغن كمتري مصرف بشه من از گوجه گيلاسي استفاده كردم، از گوجه معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد، گوجه ها رو برش بزنيد و سرخشون كنيد. ميتونيد تو فصل غوره، غوره بخريد و تو فريزر واسه روزايي كه فصل غوره نيست استفاده كنيد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دنت با طعم وانیل و کاکائوست. دستتون برای عطر و طعمش بازه یک لیتر شیر سرد چهار ق غ سر پر نشاسته ذرت چهار ق غ شکر صد میلی لیتر یا نصف پاکت خامه صبحانه یک چهارم ق چ وانیل یک ق غ پودر کاکائو اول توی یه قابلمه نشاسته و شکر رو‌باهم خوب مخلوط می کنیم، کمی از شیر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شن و گوله نشن. بعد الباقی شیر رو اضافه می کنیم و مواد رو روی حرارت ملایم بصورت مدوام بهم میزنیم. اصلا از هم زدن نباید غافل شد چون بسرعت مواد ته میگیرن و بافت یکنواختش رو از دست میده. وقتی مواد به غلطت رسید اول وانیل رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، حرارت رو خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد در کاسه های کوچیک(یا یه دونه کاسه بزرگ😋) میریزیم و می ذاریمش توی یخچال تا خنک شه. به این نکته هم توجه داشته باشید که نشاسته ی ذرت با هیچ چیزی قابل جایگزینی نیست 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه رولت توت فرنگی با خامه🍓🍰🍓 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه میگو پفکی👆🏻👆🏻👆🏻 (‌روشی عالی و خوشمزه برای طبخ میگو) با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی ۳ بسته خامه صبحانه ۱ عدد شکلات ۳ بسته برای پوشاندن بیرونی شکلات ۳ یا ۴ بسته بادام به دلخواه برای تزیین ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن ۳ بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین. کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.۳ بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین. سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود. سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍌 😋👆 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋 ▫️ژامبون ▫️قارچ درشت ▫️فلفل دلمه ▫️نمک و اویشن ▫️پنیر پیتزا قارچ های درشت رو انتخاب کنید توشو خالی کنید و داخل اونو با ژامبون و فلفل دلمه پر کنید بعد روشو پنیر بریزید روی پنیرتون یکم نمک و اویشن بزنید و با دمای صدوهفتاد بزارین بیست دقیقه تو فر بمونه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم🍗 ▫️مرغ کوچک حدود ۴۰۰گرم ▫️ سیر: سه حبه ▫️ پوست لیمو یه قاشق ▫️آب لیموترش تازه نصف لیوان ▫️جعفری خرد شددو قاشق غذاخوری ▫️نمک، فلفل و روغن:به میزان لازم ▫️ادویه :شامل فلفل ،پاپریکا، پودر سیر ،رزماری،زردجوبه ▫️کره ی به دمای محیط رسیده ۱۰۰گرم طرز تهیه🥘 مرغ رو به شکل پروانه ایی برش بزنید حسابی نمک و فلفل و پودر سیر بزنید سیر رو خرد کرده با کره و ادویه و جعفری خرد شده مخلوط کرده به شکل خمیر در بیاورید به همه جای مرغ بمالید . مرغ رو داخل کیسه ی مخصوص پخت و در فر به مدت ۱ساعت بپزید هر چند وقت یک بار به مرغ سر بزنید تا نسوزه و ته نگیره ویا خشک نشه از مقداری سبزیجات برای دور چین استفاده کنید من امروز کلی لوبیای سبز با حال خریده بودم همراه با گوجه فرنگی و فلفل کاپی و پیاز های گوگولی و سیر و پوست لیموی تازه برای عطرش کنار این مرغ بی نظیر پختنم که عالی شد 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیا یا دوست دارن😋😋😋 یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍧 😋 ▫️شیر ۲ لیوان و‌نصف ▫️ارد سمید(سمولینا) نصف لیوان ▫️شکر یک سوم لیوان ▫️۱ ق چ وانیل یا هم یک چهارم لیوان گلاب شیر و ارد سمید و شکر رو با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر گلاب اضافه میکنیم (من در اخر ۱۰۰ گرم خامه صبحونه هم زدم)حرارت رو خاموش‌کرده و در ظرف میریزیم و در یخچال میزاریم تا خنک بشه . بعد از خنک شدن خامه صبحونه روی دسر میکشیم و با خلال پسته و گل محمدی تزیین میکنیم و روی اون شیره میریزیم و نوش جان این دسر خیلی خوشمزه ست . میتونید این دسر رو در لیوان های تکی هم درست کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
یك تابستونى خوشمزه و متفاوت🍹😋 🔸اب طالبى رو مثل هميشه درست كنيد؛ طالبى رو توى ميكسر بريزيد بهمراه مقدارى شكر ژله طالبى غليظى درست كنيد بعد از اينكه كامل گرفت.تيكه تيكه كنيد و توى ليوان سرو طالبى بمهمراه اب طالبي سرو كنيد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.