eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه رولت توت فرنگی با خامه🍓🍰🍓 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
51.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه میگو پفکی👆🏻👆🏻👆🏻 (‌روشی عالی و خوشمزه برای طبخ میگو) با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی ۳ بسته خامه صبحانه ۱ عدد شکلات ۳ بسته برای پوشاندن بیرونی شکلات ۳ یا ۴ بسته بادام به دلخواه برای تزیین ابتدا خامه را روی حرارت میگذاریم بعد از کمی حرارت دیدن ۳ بسته شکلات را اضافه کنین و مخلوط کنین. کیک ها را خرد کرده و مخلوط را به کیک اضافه کنید و ورز بدین سپس طبق فیلم به شکل توپ بردارین.۳ بسته شکلات را در یک کاسه ی دیگر ذوب کنین و بادام را داخل شکلات بریزین. سپس نی را در شکلات و سپس در توپک ها فروکرده و در فریزر میگذاریم تا منجمد شود. سپس از فریزر در آورده توپک ها را داخل شکلات میکنیم و در یخچال میگذاریم تا منجمد شود. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍌 😋👆 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋 ▫️ژامبون ▫️قارچ درشت ▫️فلفل دلمه ▫️نمک و اویشن ▫️پنیر پیتزا قارچ های درشت رو انتخاب کنید توشو خالی کنید و داخل اونو با ژامبون و فلفل دلمه پر کنید بعد روشو پنیر بریزید روی پنیرتون یکم نمک و اویشن بزنید و با دمای صدوهفتاد بزارین بیست دقیقه تو فر بمونه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم🍗 ▫️مرغ کوچک حدود ۴۰۰گرم ▫️ سیر: سه حبه ▫️ پوست لیمو یه قاشق ▫️آب لیموترش تازه نصف لیوان ▫️جعفری خرد شددو قاشق غذاخوری ▫️نمک، فلفل و روغن:به میزان لازم ▫️ادویه :شامل فلفل ،پاپریکا، پودر سیر ،رزماری،زردجوبه ▫️کره ی به دمای محیط رسیده ۱۰۰گرم طرز تهیه🥘 مرغ رو به شکل پروانه ایی برش بزنید حسابی نمک و فلفل و پودر سیر بزنید سیر رو خرد کرده با کره و ادویه و جعفری خرد شده مخلوط کرده به شکل خمیر در بیاورید به همه جای مرغ بمالید . مرغ رو داخل کیسه ی مخصوص پخت و در فر به مدت ۱ساعت بپزید هر چند وقت یک بار به مرغ سر بزنید تا نسوزه و ته نگیره ویا خشک نشه از مقداری سبزیجات برای دور چین استفاده کنید من امروز کلی لوبیای سبز با حال خریده بودم همراه با گوجه فرنگی و فلفل کاپی و پیاز های گوگولی و سیر و پوست لیموی تازه برای عطرش کنار این مرغ بی نظیر پختنم که عالی شد 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیا یا دوست دارن😋😋😋 یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده ۵عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم ۲پیمانه آب و۲پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍧 😋 ▫️شیر ۲ لیوان و‌نصف ▫️ارد سمید(سمولینا) نصف لیوان ▫️شکر یک سوم لیوان ▫️۱ ق چ وانیل یا هم یک چهارم لیوان گلاب شیر و ارد سمید و شکر رو با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر گلاب اضافه میکنیم (من در اخر ۱۰۰ گرم خامه صبحونه هم زدم)حرارت رو خاموش‌کرده و در ظرف میریزیم و در یخچال میزاریم تا خنک بشه . بعد از خنک شدن خامه صبحونه روی دسر میکشیم و با خلال پسته و گل محمدی تزیین میکنیم و روی اون شیره میریزیم و نوش جان این دسر خیلی خوشمزه ست . میتونید این دسر رو در لیوان های تکی هم درست کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
یك تابستونى خوشمزه و متفاوت🍹😋 🔸اب طالبى رو مثل هميشه درست كنيد؛ طالبى رو توى ميكسر بريزيد بهمراه مقدارى شكر ژله طالبى غليظى درست كنيد بعد از اينكه كامل گرفت.تيكه تيكه كنيد و توى ليوان سرو طالبى بمهمراه اب طالبي سرو كنيد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍰 😋 ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️آرد ۲/۵ پیمانه ▫️شیر ۱پیمانه ▫️روغن مایع ۱پیمانه ▫️شکر ۱/۵ پیمانه دانه ریز ▫️بکینگ پود ۲قاشق مرباخوری ▫️وانیل یک چهارم ق چ ▫️پودر کاکائو ۳ق غ 🔸تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم و کشدار بشه بعد یک پیمانه شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم و در حد دو دور که مخلوط بشه هم میزنیم سپس همزن و رو دور کند گذاشته و آروم آردو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط شد در نهایت مواد و به سه چهارم و یک چهارم تقسیم میکنیم، به سه چهارم مواد سه قاشق پودرکاکائوی مرغوب اضافه میکنیم، در قالب بیست و پنج سانت کاغذ روغنی انداخته و اول مایع کاکائویی و سپس از روی مایع کاکائو از مرکز مایع وانیلی رو میریزیم، ودر فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت یک ساعت میپزیم. دوستای گلم واقعا هیچ نکته ی خاصی نداره که بگم فقط وقتی مایه ی سفید و از مرکز روی کاکائویی ریختین بعد خیلی آروم با لیسک به دیواره ها برسونید تا روی کاکائویی را بپوشونه و بعد بدون هیچ تکون اضافه ی آروم قالب و داخل فر بذارید ♤■♤■♤(◍•ᴗ•◍)❤♤■♤■♤ 🍹👩‍🍳 @ladyfood 👩‍🍳🍹 □●□●□●(◍•ᴗ•◍)❤●□●□●□
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبقه اول: كيك شكلاتي خورد شده براى پايه طبقه دوم: دو عدد دريم ويب (پودرخامه خارجي) يك ليوان شير سرد يك عدد خامه صبحانه چهار عدد پنير كيبي (صد گرم پنير خامه ي ) نسكافه مقداري كه با كمي ابگرم مخلوط ميكنيم همه اينا با هم ميكس ميكنيم طبقه سوم: صد گرم شكلات تخته ي (يا شكلات گلگسي)با صد گرم خامه به روش بن ماري ذوب ميكنيم و روش ميريزيم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.