آشپزی ایرانی🍔
#ماهی_شکم پر 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ماهی_سفیدشکم_پر
مواد لازم برای شش نفر :
ماهی_سفید : ۲ عدد
سبزی_دلال : ۳۰۰ گرم
رب_انار : ۱ قاشق غذاخوری
ترشی_آلو : ۱ قاشق غذاخوری
گردو چرخ شده: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده: ۱ عدد
نمک ، فلفل_سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تمام سطح داخل و خارج ماهی را آغشته به نمک، فلفل و زردچوبه می کنیم.
سبزی دلال، ترشی آلو، رب انار، گردو و پیاز را همراه با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم.
داخل ماهی و آبشش ها را با ترکیب بالا پرکرده، ماهی را با نخ_آشپزی خوب دوخته تا مواد حین پخت بیرون نریزد.
برای پخت ماهی روغن مایع داخل ماهیتابه ریخته شعله را زیاد می کنیم ماهی ها را قرار داده بطوریکه در مدت زمان ۱۵-۱۰ دقیقه یک طرف سرخ شود حال ماهی ها را برگردانده شعله را کم می کنیم در حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه صبر کرده تا طرف دیگر سرخ و کل ماهی پخته شود.
ماهی پخته شده را همراه با سبزی_پلو ، زیتون ، لیموترش و نارنج سرو کنید.
نوش جان
نکات:
سبزی دلال ترکیب سبزی نکات:
سبزی دلال ترکیب سبزی های محلی (اناریجه، زولنگ، اوجی، سبزی سیر) که با سیر، رب انار، ترشی آلو و گردو مخلوط شده است.
در صورت دسترسی نداشتن به سبزی دلال از ترکیب جعفری، نعناع، گشنیز، پیازچه، سیر، رب انارترش و گردو استفاده کنید.
سمت اول ماهی حتما با شعله بالا سرخ شود و درب ماهیتابه را بزنید با شعله کم ماهی وا می رود.
بجای ماهی سفید از ماهی قزل آلا و کپور هم می توانید استفاده کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#كيك_مرغ
يه غذاي سرد و خوشمزه و شيك، كه ميتونيد از روز قبل براي مهمونيتون آمادش كنيد... مواد لازم ؛
نون تست به ميزان لازم
سينه مرغ ٤ عدد
ساقه كرفس جوان ٥ عدد
جعفري تازه ١ دسته
پيازچه ٣ عدد
گردو نصف پيمانه
ليمو تازه ٢ عدد
سس مايونز به ميزان لازم
پودر آويشن ٢ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه
طرز تهيه؛
سينه هاي مرغ رو بپزيد و بعد كاملا ريش ريش كنيد،ساقه هاي كرفس رو ريز ريز خرد كنيد،
جعفري و پيازچه رو هم ساطوري ريز كنيد، همه مواد رو داخل كاسه اي بريزيد و با چاشني ها و مايونز كامل مخلوط و گردو ريز خرد شده رو هم اضافه كنيد، لبه هاي نان تست رو جدا كنيد و يه لايه بچينيد كف ظرف و بعد يه لايه از مواد روي نون ها يكدست به ماليد، > اين كار رو ادامه بدهيد تا لايه آخر نون باشه حالا با مايونز روي كيك رو بپوشونيددر آخر باجعفری و زیتون يا چيز هاي ديگه تزئین کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ناگت_مرغ_خونگی
مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان ۴۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد کوچک
پودرسوخاری زعفرانی
سیر ۲ یا ۳ حبه
پنیر پیتزا حدودا یک لیوان
یک ق غ سس خردل (من نداشتم مایونز زدم) میتونید هم حذف کنید
نمک،فلفل،زردچوبه
قالب گرد برای قالب زدن
.
طرز تهیه :
مرغ هارو اول از همه چرخ میکنیم(داخل میکسر یا هر وسیله ای که مرغ رو حسابی چرخ و میکس کنه)،بعد که چرخ شد ، پیاز هارو داخل یه کاسه رنده میکنیم و آبش زو خوب میگیریم و پیاز هارو داخل میکسر که مرغ ها توش هست میریزیم، و بعد به ترتیب سس خردل،سیر رنده شده،پنیر پیتزا رو اضافه و حسابی میکس میکنیم با میکسر،مواد باید کاملا خمیری باشه.یه ظرف مستطیلی و مسطح ورمیداریم و پودر سوخاری رو کف ظرف پهن میکنیم(یک لایه کامل)،حالا مواد خمیری رو روی پودر سوخاری میریزیم و با دست یا قاشق پهنش میکنیم،برای راحتتر شدنِ کارتون میتونین پشت قاشق رو چرب کنین تا راحت پهن بشه خمیر،بعد که حسابی پهن شد ، دوباره پودر سوخاری رو یه لایه دیگه روش میریزیم.نیم ساعت میزاریم یخچال.بعد قالب گردمون رو یکمی چرب میکنیم و از مواد قالب میزنیم،بعد دوباره یکمم داخل پودر سوخاری میغلتونیم و سر آخر توی روغن دااااغ سرخ میکنیم😊
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه اسنک خوشمزه 😍
مواد مورد نیاز🍴
🍥2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده قاشق چای خوری ریحان خشک شده
🍥1 قاشق چای خوری پونه خشک شده
🍥1 قاشق چای خوری پودر سیر
🍥1/3 پیمانه مینی پپرونی خرد شده
🍥نمک برای طعم دهی
🍥فلفل برای طعم دهی
🍥سس مارینارا برای سرو
طرز تهیه:
1. فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
2. داخل یک کاسه کوچک پنیر موزارلا را با ریحان، پونه، پودر سیر، نمک و فلفل ترکیب کنید.
3. مخلوط پنیر را با استفاده از قاشق داخل قالب مافین پر کنید و پپرونی خرد شده را روی مخلوط بریزید.
4. به مدت 5 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود داخل فر بپزید.
5. بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود.
6. به همراه سس مارینارا سرو کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
☀️
#ترفند_آشپزی. 🍽
🍸برای خنک نگهداشتن شربت ها در تابستان داخل آن یخ🧊 نیاندازید تا در صورت آب شدن یخ ها شربت بی مزه شود
🍒 بلکه درون شربت گیلاس، آلبالو یا انگور یخ زده استفاده کنید.
💡ایده بگیرید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مربا_زغال_اخته
😣😣😋
زغال اخته 1 كيلو
شكر 1/5 كيلو
جوهر ليمو 1 ق م
آب 5 ليوان
ابتدا اب و شكر رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت خيلي ملايم تا شكر كاملا حل بشه و ب قوام بياد
بعد زغال اخته رو شسته ميريزيم ابكش تا اب اضافيش بره زغال اخته هارو داخل شربت قرام امده ريخته 10 دقيقه ميجوشونيم در اخر جوهر ليمو رو اضافه كرده ي جوش زد از رو حرارت برداشته ميزاريم خنك بشه بعد داخل ظرف دردار ريخته و داخل يخچال قرار ميدهيم.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_شاتوت_بستنی
#فیلم_آموزشی
👩🍳مواد لازم
پور ژله شاتوت ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان دسته دار
شکر ۵ قاشق غذارخوری
۱ لیوان دسته دار آب جوش
پودر ژلاتین دو ق غ
شاتوت 1 لیوان
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#رنگینک
مواد لازم برای تهیه رنگینک خرما قبل هر چیز خرما ها رو کمی خیس کنید پوست وهسته شو جدا کنید ونصف کنید داخل بشقابی بچینید حالا ۱۵۰گرم رو داخل تابه ای با حراذت ملایم میریزیم که آب شه یک لیوان آرد سفید ویکچهارم لیوان آرد نخودچی روالک کرده و به کره اضافه میکنیم وتفت میدیم ومرتب هم میزنیم تا آرد بوداده بسه ورنگش عوض شه هر موقع به رنگ دلخواهمون رسید حرارت و خاموش میکنیم وبهش پودر دارچین وپودر هل و ۱/۵ق غ پودر قند اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه و مواد بخورد هم بره حالا داخل ظرف سرو به کمک قاشق کمی از حلوا رو کف ظرف می چینیم ویه ردیف خرما می چینیم روش و گردوی خرد شده میریزیم بازم روشو حلوا می ریزیم تا روی خرماها رو بگیره وبازم خرما و گردو وبازم روش حلوا میریزیم و با خلال پسته وبادوم تزیین میکنیم و باچای تازه دم نوش جان میکنیم. به همین راحتی به همین خوشمزگی☺️😋
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لواشک_سیب
روزهای بلند تابستون و آفتاب داغ و طولانی ، زمان مناسبیه که از این انرژی طبیعی خورشیدی استفاده کنیم
_ هر چقدر دلمون میخواد میتونیم لواشکای خوشمزه و سالم و بهداشتی درست کنیم، یکی دوروزه هم خشک میشن
_با هر میوه ای که دوست دارید ،میتونید خیلی آسون لواشک درست کنید
_من خودم لواشک سیب رو بیشتر از بقیه ی میوه ها دوست دارم ، ولی شما میتونید ازمیوه های دیگه مثل زردآلو و آلو و... استفاده کنید، روش کار یکیه.
_🔴بچه ها توضیحات روی فیلم کامله فقط چندتا نکته داره
_🔴لواشک رو نذارید زیاد جلوآفتاب بمونه چون زیادی خشک میشه برای منم کمی خشک شده بود که در آخر کار با قلمو کمی رب انار روش زدم اوکی شد
_🔴میتونید پوست میوه رو بگیرید یا اینکه مثل من با گوشتکوب برقی خوب میکسش کنید تا توی لواشک دیده نشه
_🔴گلهای رز لواشکی هم تو کلیپ آموزش دادم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کماج نان محلی مازندرانی که بسیار شبیه به پنکیکه ولی با آرد برنج درست میشه ، تو ورژن اصلی از ادویه های خاصی استفاده میشه ولی من به مدل خودم درست میکنم ، خانمهای مازندرانی اگر دستور شما متفاوته عذر خواهم
دو تا تخم مرغ رو با چهار تا قاشق غذاخوری شکر کمی وانیل و زعفران هم بزنید ، یک لیوان آرد برنج روی مواد الک کنید ( میتونید نصف لیوان آرد برنج و نصف لیوان آرد گندم بریزید ) ، مخلوط کنید بعد اینقدری شیر بریزید که غلظت مواد مثل فرنی شل بشه ، حداقل یکساعت به مواد تو یخچال استراحت بدید ، کف تابه نچسب رو چرب کنید یک ملاقه از مایه کماج بریزید تو تابه با حرارت ملایم بپزید وقتی روی کماج حباب زد و اطرافش طلایی شد برش گردونید تا روی دیگه اش هم سرخ بشه . .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#كوكي 🧇 😋
▫️كره٧٠گرم
▫️ارد١٧٠گرم
▫️پودرقند٥٠گرم
▫️تخم مرغ يك عدد
▫️هل كمي
🔸ابتدا كره هم دماي محيط شده را با پودر قند باهمزن ميزنيم تا خوب مخلوط شود و بعد هل و تخم مرغ را اضافه كرده و بعد از مخلوط شدن ارد را الك كرده و كم كم به مواد اضافه ميكنيم و با دست ورز ميدهيم تا خمير لطيفي بدست أيد و بعد فر را با درجه ١٧٥گرم كرده و خمير كوكي را به دلخواه فرم ميدهيم و به مدت ١٥الي٢٠دقيقه داخل فر قرار ميدهيم و بعد از پخت با شكلات و مغز پسته و بادام ميتونيد تزيينش كنيد شيريني راحت و خوشمزه اي هست
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
50.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#براونی_کاراملی_کرهی_بادام_زمینی
مواد لازم
۱/۲ پ گردو
۱/۲ پ بادام
۶ ق غ پودرکاکائو
۱ پ خرمای نرم
۲ ق چ پودر نارگیل
۱/۲ پ کرهی بادام زمینی
۱/۲ پ شربت افرا
۱/۳ پ روغن نارگیل
۲ ق چ عصارهی وانیل
۱ پینچ نمک
۲۰۰ گرم شکلات شیرین تکه شده
۲ ق غ شیر گیاهی یا شیر گاو
طرز تهیه:
۱- گردو، بادام، پودر کاکائو، خرمای نرم و پودر نارگیل را در غذاساز میریزیم و با هم مخلوط میکنیم. بعد مواد را در ظرفی به انداز ه ظرفی که در فیلم مشخص است میریزیم و با دست مواد را کف ظرف پخش میکنیم و کنار میزاریم.
۲- حالا کرهی بادام زمینی، شربت افرا، روغن نارگیل، عصارهی وانیل و نمک را در ظرفی با هم مخلوط میکنیم. بعد این مواد را روی مواد قبلی در ظرف میریزیم و در یخچال میزاریم تا خودش را بگیرد.
۳- برای لایهی آخر، شکلات و شیر را با هم در ظرفی میریزیم و یا در مایکروفر یا به روش بن ماری شکلات را ذوب میکنیم و روی بقیهی مواد در ظرف میریزیم. بعد در یخچال میزاریم. بعد از خنک شدن برش میزنیم.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.