eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
✅نخود پلو😋 ✍موادلازم: برنج نخود فرنگی شوید نمک و روغن 🥣طرزتهیه : برنج رو از قبل خیس کنید نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم و‌مخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم و‌سپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رو‌میریزم درش رو‌میبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی و‌شوید رو‌بهش اضافه میکنم و‌بعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذاے خوشمزه با گوشت چرخ ڪرده مواد لازم: گوشت چرخ ڪرده: نیم ڪیلو پیاز : یک عدد متوسط آرد سوخارے: نصف ڪاسه ماست خورے نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه سیب زمینے: سه عدد متوسط ڪدو خورشتے: سه عدد متوسط گوجه: 3 عدد متوسط روغن براے سرخ ڪردن: به اندازه ڪافے رب گوجه: دو قاشق غذاخورے طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ ڪرده رو با پیاز، آردسوخارے، نمک، فلفل و ادویه ترڪیب ڪنید و توے مخلوط ڪن بریزید. بعد از چند دقیقه ترڪیب رو به صورت گوله در بیارید و توے سینے فر بذارید. سیب زمینے و ڪدو خورشتے رو خرد ڪنید و توے روغن سرخش ڪنید. بعد روے گوشت چرخ ڪرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه ڪنید و روے مواد بچینید. رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترڪیب ڪنید تا رقیق بشه. بعد هم روے مواد بریزیدش. روے غذا ورقه فویل بڪشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دماے 185 درجه فر بپزه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پر قارچ درشت به تعداد دلخواه🍄 پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم🧀 فلفل خرد شده ۵۰ گرم🌶 ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم🥓 گردو خرد شده ۵۰ گرم😌 پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم🧀 نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم ساقه قارچ رو جدا میکنیم و با قاشق داخل قارچ رو کمی خالی میکنیم.🥄 تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قارچ‌ها رو باهاش پر میکنیم و روشون رو پنیر پیتزا میریزیم.😍 داخل سینی فر رو فویل میندازیم و قارچ‌ها رو داخلش میچینیم.🤗 حدود ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم.🔥 قارچ ها موقع پخت آب میندازن این طبیعیه.💧 بعد از آماده شدن داخل ظرفی که دوست دارین بذارین و با ریحون تزئینش کنین.😍 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هالومی سوخاری 🧀 (پنیر کبابی،سرخ کردنی) مواد لازم: 250 گرم پنیر هالومی(مارک کاله ،پگاه و...را در فروشگاه ها میتونید تهیه کنید) 1/3 لیوان آرد گندم 1_2 عدد تخم مرغ 1/2 لیوان آرد سوخاری فلفل طبق ذائقه طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید،سپس آرد گندم، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را در ظرف ها جداگانه گذاشته،پنیر هالومی را برش دهید،سپس ابتدا در آرد گندم، بعد تخم مرغ و مرحله آخر در آرد سوخاری بغلتانید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید،بگذارید و در فر از قبل گرم شده برای حدود 20 تا 25 دقیقه یا بسته به دمای فرتون تا زمانیکه روی پنیر ها طلایی شود،قرار دهید،سپس با سس کچاپ یا سس مارینارا سرو کنید،نوش جان🤗 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت دادم تا نرم بشه و کمی تغییر رنگ بده و بعد گوشت (200 تا 300 گرم) رو اضافه کردم و خوب تفت دادم فلفل دلمه ای نگینی خورد شده 1 عدد متوسط رو هم اضافه کردم و نمك و فلفل و اویشن و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه کردم. 300 گرم قارچ نگینی شده و در ظرفی جدا با کمی ابلیمو در روغن تفت دادم و به مخلوط گوشتي اضافه کردم و با حرارت ملایم خوب مخلوط کردم اگه دوست داشتین میتونید 1 ق رب گوجه هم بزنید و شعله رو خاموش کردم نان های مینی همبرگر را باز كردم خمير داخلش رو جدا کردم و با مواد گوشتي آنها را پر کردم و پنیر پیتزا رنده شده روي مواد گذاشتم و نان ها را چند دقيقه در ساندويچ ساز قرار دادم. مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍😍 خرما یه جعبه کره ۲۰۰ گرم پودر قند یک ق غ سرپر آرد یک لیوان وانیل نوک ق نمک از نوک ق کمتر اول میتونین هسته های خرما رو با نی خیلی راحت دربیارین و توش مغز گردو بزارین. بریم سراغ خمیر ، کره هارو مکعبی کنین و نزارین خیلی نرم بشه،یکم سفت باشه،بعد با پودر قند میکس کنین،وانیل و نمک هم اضافه کنیم و بعد قاشق قاشق آرد رو اضافه کنین و میکس کنین مواد که جمع شد بیارین بیرون و یه کوچولو ورز بدین،زیاد ندین ،بعد ۱۵ دقیقه یخچال بذارین و روی یه سطح آردپاشی کنین و خمیرو پهن کنین و برش بدین به اندازه هایی که میخواین دور خرما بپیچین و بعد دور خرما بپیچین و بچینین داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم،بعد فر رو ۱۰ دقیقه گرم کنین و ۱۵ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه بذارین بپزه. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نحوه خرد کردن مرغ درسته برای خانم های تازه کار متفاوت باش باسلیقه زندگی کن 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😋 گوجه سبز 1كیلو سركه به میزان لازم نمك به میزان لازم ترخان (تازه) 3شاخه ادویه ترشی 2ق م پودر موسیر 1ق م پودر سیر 1ق م فلفل قرمز تند 3عدد 🔸ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاك كرده و بشویید و بگذارید كاملا خشك شده و آبش برود. ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده كرده و آن را بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد. كمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و 1عدد فلفل رویش قرار دهید. به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمك و سركه بپوشانید تا ظرف كاملا سرپر باشد. روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت كنید.ظرف ترشی را در جای خشك و تاریك قرار دهید و حدودا 1هفته تا 2هفته بعد مصرف كنید. نكات: در صورت تمایل به جای سركه از آبغوره استفاده كنید. میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍲 😋 ▫️پياز٢ عدد ▫️گوشت گوسفند ٣٠٠ گرم(خرد شده) ▫️هويج ٢ عدد ▫️سيب زميني ٢ عدد ▫️كلم قمري ١ عدد ▫️رب،نمك، زردچوبه، فلفل سياه به ميزان لازم ▫️گوجه به مقدار لازم(دلخواه) ▫️گرد ليمو به ميزان لازم 🔸اول از همه گوشت رو با مقدار كمي آب و نمك روي گاز بزارين تا چرك گوشت خارج بشه و بعد آبكشي كنين( قبل از جوشيدن آب،گاز رو خاموش كنين) 🔸گوشت هارو تو قابلمه بريزين ، نمك،فلفل سياه، رب، زردچوبه و يك قاشق روغن زيتون اضافه كنين و تفت بدين، حالا سه ليوان آب اضافه كنين و يه پياز چهار قاچ شده رو اضافه كنين و حدود ١ ساعت زمان بدين تا گوشت نيم پز بشه 🔸حالا پياز رو خارج كنين و هويج و كلم قمري رو به هر شكلي كه دوست دارين برش بدين يا قالب بزنين و به مواد اضافه كنين و اجازه بدين نيم پز بشن و در آخر سيب زميني و گرد ليمو اضافه كنين و زمان بدين تا تاس كباب جا بيوفته و آماده سرو بشه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥔 😋 🔸دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم، رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هم‌مخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، حالا میریم سراغ مواد گوشتی یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده، داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم، سپس سیب زمینی های رنده شده رو (اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم) کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم، و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم، سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم، و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#باقلوا_شعیریه😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم🔻 رشته شعیریه ۱ بسته شیر عسلی ۲۰۰ گرم کره ۵۰ گرم خامه صبحانه ۲ ق.غ زعفران دم کرده ۲ ق.غ هل سابیده شده ۱ ق.چ گلاب در صورت تمایل ۱ ق.غ دارچین کمی مغز دلخواه به میزان لازم. طرز تهیه🔻 رشته ها رو خرد میکنیم و داخل تابه روی حرارت کم بین ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت میدیم تا خامی رشته ها گرفته شه و کمی رنگش عوض بشه. بعد کره رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه تفت میدیم و حسابی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. بعد خامه،گلاب،زعفران و هل و دارچین رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. در آخر شیر عسلی رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. و‌ به محض اینکه یکدست شد از روی شعله برمیداریم که سفت نشه. میتونید مثل من داخل قالب بریزید و داخلش رو گردوی پودر شده بریزید. و روش رو دوباره با رشته بپوشونید و داخل یخچال یا فریزر بذارید. یا کف یه پیرکس کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش پهن کنید و بذارید داخل یخچال و بعدم در بیارید و برش بزنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#پیچاق_قیمه😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم برای دونفر🔻 خلال بادام ۱/۳ پیمانه کره ۳۰گرم پیاز متوسط ۲عدد گوشت ۳۰۰گرم رب ۱قاشق غذاخوری آبغوره ۱قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم زعفران به میزان زیاد🙈 طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود. ۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید. ۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید. ۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد. *از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید* ۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد. ۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود. این غذای خوشمزه را با برنج میل نمایید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🧄 😋 ▫️750 گرم سیر حبه پوست کنده ▫️سه پیمانه آب ▫️یک پیمانه سرکه سفید ▫️دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار ▫️دو ق غ دونه فلفل سیاه 🔸چند شاخه بزرگ ترخون و شوید اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.  اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 _نیم کیلو سیب زمینی _یک قاشق غذاخوری کره _۷ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت _۷ قاشق غذاخوری آرد نخودچی _یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر _۵ قاشق مربا غذاخوری پنیر پارمسان _ادویه جات شامل نمک آویشن پاپریکا پودر سیر پودر پیاز طرز تهیه🔻 ابتدا سیب زمینی های آبپز شده رو با رنده ریز یا گوشت کوب برقی کاملاً پوره و له کنید سپس کره نشاسته ذرت آرد نخودچی بیکینگ پودر پنیر پارمسان نمک آویشن پاپریکا در صورت تمایل پودر سیر یا پودر پیاز هم میتونید بزنید، خوب همه مواد را با هم ترکیب کنید.داخل قیف بریزید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. در آخر بعد پخت، کمی پودر گوجه یا پاپریکا بزنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
💜هرصبحِ خدا 💛یک غزل ازدفترعشق ست 💜سرسبزترین مثنوی از 💛منظر عشق ست 💜سلام دوستان عزيزم 💛صبح چهارشنبه تون رنگی 💜وپرازگلهای عشق و مهربانی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✍امام حسین (علیه السلام) : برای هر غم و دردے درمانے است ؛ و درمان گناه ؛ طلب مغفرت و آمرزش از درگاه خـــــداوند مے باشد . 📚وسائل الشیعه،ج۱۶،ص۶۵ ▪️اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ ▪️ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ ▪️ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ ▪️وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لولا گوشت قرمز-1 کیلوگرم فیله مرغ-300 گرم 2 پیاز چربی300 گرم نمک ، فلفل سیاه برای طعم دادن. ----------------------- گوشت گوسفند و مرغ را خوب مخلوط کرده پیازو نمک و فلفل ااضافه میکنیم و ورز میدیم سیخ ها را به مدت 30 دقیقه در آب قرار دهید پس از تشکیل لول ، آن را به خوبی در انتهای آن بچسبانید تا هوا نفوذ نکند و ترک ایجاد نشوداماده شده را در یک ظرف پخت ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه قرار دهید و به مدت 30 دقیقه می توانید آن را چند بار با آب خود در حین پخت بریزید. من دیگر چاشنی و گیاهان اضافه نمی کنم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#کوکو_بلغور😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم برای ۳ نفر🔻 بلغور یک پیمانه (بلغور گندم ، بلغور جو هم میشه)(پیمانه پلوپز) سیب زمینی متوسط ۲ عدد پیاز متوسط ۱ عدد سیر ۳ جبه تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری ۱ تا ۲ ق غ (یا آرد گندم) سبزی دلخواه (جعفری و پیازچه و ...) ۱ تا ۲ ق غ رب گوجه ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه🔻 بلغور رو با آب به مدت یک و نیم ساعت الی دو ساعت خیس کردم و بعد آبش رو خارج کردم و خوب فشرده کردم آبی نمونه . بلغورتون اگر درشته کمی بزارید بپزه . سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر هم دل به خواهی هست که اگر دوست دارید بریزید . بلغور و سیب زمینی و پیاز و سیر رنده شده و پیازچه و رب گوجه و آرد سوخاری و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ ها رو با هم مخلوط کردم . داخل تابه روغن ریختم و گرم شد سرخ کردم . من اینجا قالب زدم قالب رو داخل روغن قرار دادم گرم شد از مواد کوکو ریختم و منسجم کردم و وقتی که کمی گرفت و به راحتی می شد از قالب خارج کرد از قالب خارج کردم و گذاشتم بپزه و سرخ بشه و بعد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه .