eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب لولا گوشت قرمز-1 کیلوگرم فیله مرغ-300 گرم 2 پیاز چربی300 گرم نمک ، فلفل سیاه برای طعم دادن. ----------------------- گوشت گوسفند و مرغ را خوب مخلوط کرده پیازو نمک و فلفل ااضافه میکنیم و ورز میدیم سیخ ها را به مدت 30 دقیقه در آب قرار دهید پس از تشکیل لول ، آن را به خوبی در انتهای آن بچسبانید تا هوا نفوذ نکند و ترک ایجاد نشوداماده شده را در یک ظرف پخت ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه قرار دهید و به مدت 30 دقیقه می توانید آن را چند بار با آب خود در حین پخت بریزید. من دیگر چاشنی و گیاهان اضافه نمی کنم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#کوکو_بلغور😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم برای ۳ نفر🔻 بلغور یک پیمانه (بلغور گندم ، بلغور جو هم میشه)(پیمانه پلوپز) سیب زمینی متوسط ۲ عدد پیاز متوسط ۱ عدد سیر ۳ جبه تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری ۱ تا ۲ ق غ (یا آرد گندم) سبزی دلخواه (جعفری و پیازچه و ...) ۱ تا ۲ ق غ رب گوجه ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه🔻 بلغور رو با آب به مدت یک و نیم ساعت الی دو ساعت خیس کردم و بعد آبش رو خارج کردم و خوب فشرده کردم آبی نمونه . بلغورتون اگر درشته کمی بزارید بپزه . سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . سیر هم دل به خواهی هست که اگر دوست دارید بریزید . بلغور و سیب زمینی و پیاز و سیر رنده شده و پیازچه و رب گوجه و آرد سوخاری و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ ها رو با هم مخلوط کردم . داخل تابه روغن ریختم و گرم شد سرخ کردم . من اینجا قالب زدم قالب رو داخل روغن قرار دادم گرم شد از مواد کوکو ریختم و منسجم کردم و وقتی که کمی گرفت و به راحتی می شد از قالب خارج کرد از قالب خارج کردم و گذاشتم بپزه و سرخ بشه و بعد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_حلوا 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم: آرد سفید سه صفر ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۶ عدد(وزن با پوست ۳۷۰ گرم)شیر ۱۲۵ گرم شکر ۲۵۰ گرم.روغن مایع ۱۵۰ گرم.بیکینگ پودر ۱ق غ وانیل ۱ق چ نمک ۱/۸ق چ طرز تهیه پنج عدد سفیده تخم مرغ و نصفی از شکر با همزن بزنید تا کاملا پف کنه و از ظرف نریزه پنج عدد زرده تخم مرغ و یک عدد تخم مرغ کامل همراه با بقیه شکر و وانیل با همزن بزنید تا کاملا کشدار و رنگش روشن بشه شیر اضافه کنید کمی بزنید بعد روغن بریزید و مخلوط کنید آرد،بیکینگ پودر و نمک الک کرده و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید سفیده فرم گرفته را در سه مرحله با مواد زرده فولد کنید سپس خمیر کیک را درون قالب ۲۵×۳۵ سانت که کف قالب چرب و آردپاشی شده بریزید و در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۳۵-۴۰ دقیقه قرار بدین میتونید کیک رو برش بدین و بعد حلوا رو روش بریزین تا ضخامتش کمتر بشه این بستگی به خودتون داره که بخواین میزان کیک بیشتر باشه یا حلوا مواد لازم:آرد سفید۱لیوان آرد برنج ۱لیوان آرد نخودچی ۱لیوان شکر ۲و۱/۲لیوان روغن مایع۱و ۱/۲لیوان آب۲لیوان گلاب۱لیوان هل ۲ق چ زعفران دم کرده غلیظ ۴ق غ ابتدا شکر و آب و گلاب را روی حرارت بذارین تا شکر حل بشه زعفران و هل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید آرد سفید درون روغن تفت بدین تا جایی که خامی آرد از بین رفته و کمی تغییر رنگ بده بعد آرد برنج اضافه کنید و اجازه دهید تا تفت خورده ولی کمتر از آرد سفید و بعد آرد نخودچی را اضافه کنید که این بار کمتر از دو آرد دیگه نیاز به تفت دادن داره هر چقدر آرد سفید و برنج بیشتر تفت داده بشه رنگ حلوا تیره تر می شه سپس به تدریج شربت را به مواد اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا حلوا خودش رو بگیره و از ظرف جدا بشه در این موقع اگر با دست امتحان کنید حلوا به دست نمی چسبه و روغن پس می ده اگه زیاد روی حرارت بمونه خشک می شه حلوای داغ روی کیک خنک ریخته و صاف کنید و بذارین یخچال تا موقع برش زدن تمیز در بیاد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بيسكوييت ليدي فينگر 1بسته شكر 1/5پيمانه شير2/5ليوان آرد 3ق غ وانيل 1ق چ پنير ماسكارپونه 200 گرم زرده تخم مرغ 2عدد پودر كاكائوو ب ميزان لازم ابتدا شير ،شكر،آرد و تخم مرغ را خوب باهم مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم مدام هم ميزنيم بعد وانيل رو اضافه كرده هم زدن رو ادامه ميديم تا مايعمون يك كمي سفت بشه بعد از رو حرارت برداشته وقتي يك كمي خنك شد پنير را اضافه كرده خوب هم ميزنيم تا پنير كاملا حل بشه.حالا توي يك ظرف شير ولرم و كمي قهوه رو با هم مخلوط كرده و ليدي فينگرارو هر دو طرفشو ب شير زده ته ظرف ميچينيم و روش از مايع ك حاضر كرديم ميريزيم ب ترتيب تا اخر بعد توي يخچال گزاشته چهار ساعتي بعد توي ظرف سرو برگردونده و روش پودر كاكائوو پاشيده سرو ميكنيم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍😍 دستور پخت: گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آرد نخود چی و فلفل قرمز را باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم و تو روغن داغ سرخش میکنیم. اون سس هم، گوجه رنده شده و فلفل و نمک هستش. نوووش جان❤ ‌ ‌😍 😍 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه) ۲ عدد تخم مرغ یک عدد گوجه متوسط نمک و فلفل طرز تهیه : بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون با‌دمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊 با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.