eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
157.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍊 😋 یک عدد پرتقال با پوست بگذارید داخل فریزر وقتی یخ زد ، نصف پرتقال پوست می کنیم وخرد کرده باسه لیوان اب و سه قاشق غذا خوری شکر و نصف آب لیمو ترش درشت داخل مخلوط کن می ریزیم و در اخر در صافی ریخته و صافش می کنیم نوش جان کنی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍢🍢 ابتدا ۷۰۰ گرم گوشت چرخکرده گوساله و سیصد گرم گوشت سینه مرغ 2 عدد پیاز متوسط رنده شده 2 ق آردگندم فلفل سیاه و نمک و پاپریکا و یک لیوان جعفری و گشنیز را خوب مخلوط می کنیم و برای ده دقیقه ورز می دهیم توی ظرف با سرپوشیده یکساعت داخل یخچال قرار می دهیم. دوباره خوب ورز داده با سیخ چوبی کباب های خود را درست کرده ظرف فر را کمی چرب کرده سیخ های کباب به همراه یک استکان آب قرار داده با دمای ۲۰۰ درجه سی تا چهل دقیقه می پزیم و همراه پیاز و گوجه سماق زده نوش جان می کنیم.. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌸🌸برنجتون خیلی جوشیده و داره خمیر میشه...؟؟😱😔 کاری نداره که... سریع شلعه رو خاموش کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری آبلیمو داخل برنج بریزد تا برنج خمیر نشه ...👍😎 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
صبحونه خوشمزه و متفاوت 👇 موادتون رو داخل قالب کاپ کیک بریزید و بعد تخم مرغ هم زده رو باهاش مخلوط کنید و داخل فر بزارید تا درست بشه 🍳🍳 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
. خرمای گوشتی مثل کبکاب بدون هسته نیم کیلو بیسکوییت پودر شده یک لیوان(نوع بیسکوییت فرق نداره) ارده نصف ليوان مغز فندق ياگردوی پودر شده بدون نمک نصف لیوان(جایگزینش پودر بیسکوییت) شکلات 200 گرم(نوع و طعم شکلات فرقی نداره. من پرتقالی ریختم) . . شکلات رو به روش بن ماری آب کرده با ارده مخلوط میکنیم بیسکوییت رو همراه خرما و مغز دلخواه از چرخ گوشت رد میکنیم. بعد با شکلات و ارده خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم تا مواد ومزه ها با هم مخلوط شوند. و خمیری شکل بشه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
. در آخر در قالب های کوچک سیلیکونی فشرده کرده داخل یخچال یا فریزر میذاریم خودش رو که گرفت از قالب در میاوریم. یا اینکه در سینی لبه دار پهن کرده و بصورت دلخواه برش میزنیم. نکته. اون شکلات که توعکسه تلخ هست ولی من پرتقالی زدم . اگه خواستید میتونید مقدار خرمارو کمتر کنید و میزان شکلات رو بیشتر ولی بهتره موادو تغییر ندین. . تزیین شکلاتها با فوندانت هست که با مولد و قالب های مختلف دراوردم و روشون رنگ طلایی زدم فقط سمت چپی شکلات سفید ذوب شده رو بصورت مارپیچ ریختم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥣 تخم گشنيز دو پیمانه زيره سیاه دوپیمانه دانه فلفل سياه یک پیمانه چوب دارچين یک پیمانه زنجبيل تيكه اي یک پیمانه گل محمدی نصف پیمانه دانه هِل(باپوست) دو سوم ميخك چند دانه همه ي مواد رو باهم آسياب كنيد. من مواد رو داخل هاون نیم کوب کردم تا به دستگاه فشار نیاد.اين ادويه بسيار خوشبو و معطر هست،و داخل انواع غذاهايي كه با ماهي و ميگو و مرغ و گوشت هست مورد استفاده قرار ميگيره. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ایده دیزاین بشقاب غذا🥨 جوجه رول تابه اي😋😋 يكدونه پياز بزرگ و تو تابه خلال كردم سينه مرغ و باريك برش زدم تو نمك و فلفل و ابليمو و زعفرون يكساعتي مزه دار كردم رول كردم و با فلفل دلمه به سيخ كشيدم تو تابه روي پيازاي خام چيدمشون اضافه ابليمو ونمك و زعفرون موادو تو تابه ريختم روغن هم ريختم پخته و كمي سرخ شده😋 كنار جوجه رو با خيار و نعنا و لبو تزيين كردم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✿🍀✿ 🍀✿ ✿ ✅ دستور یه عصرونه یا خوشمزه 😋 ...... 💢✍ کامل با تمام نکات💯 ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :👇 (برای ۴ نفر) دو لیوان شیر چهار قاشق مرباخوری نسکافه شکر (دلبخواه) دو قاشق مرباخوری هشت اسکوپ بستنی من از بستنی وانیلی استفاده کردم خیلی ساده ست و توی ویدئو توضیحات رو دادم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
میلک شیک آلبالو ۲ عدد بستنی لیوانی وانیلی (۱۰۰ گرم)۱ پیمانه آلبالو هسته گرفته و یخ زده (یعنی هسته آلبالو رو بگیرید و سه چهار ساعتی داخل فریزر قرار بدید تا یخ بزنه)نصف پیمانه شیر سرد (یا ۱ تا ۱/۵ پیمانه، بستگی به این داره که بخواید چقدر رقیق بشه)۱ ق غ گلاب همه مواد بالا رو خوب با هم میکس کنیدمزه رو تست کنید و اگه خواستید شیرین‌تر بشه، می‌تونید کمی عسل بریزید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش مرغ شکم پر🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
شیر موز خرما دسر شیرموزخرما دسری سالم مقوی برای ورزشکاران و سالمندان و مادران شیرده ابتدا مواد لازم : شیر ۱ پیمانه. موز ۳ 🍌🍌🍌 عدد. خرما رطب تازه پوست گیری شده ۱ پیمانه. خامه پاکت صورتی ۱ عدد. ۱ عدد پنیر خامه ای ماسکارپونه. گردو در صورت تمایل مقداری پودر شده ابتدا پودر ژلاتین را که ۲ قاشق بن ماری کردید بگذارید کنار بعد خامه و شیر را روی شعله ملایم قرار دهید و هم بزنید چند دقیقه کافیست بعد خاموش کنید حالا موز ها را در مخلوط کن ریخته و مایع خامه و شیر را که قبلاً روی حرارت یکدست شده بریزید و پنیر خامه ای را و خرما ها را بریزید و خوب میکس کنید. حالا گردوها رو افزوده و پودر ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید. درون قالب مناسب و دلخواه بریزید و بگذارید در کمال آرامش چندین ساعت در یخچال ببندد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍲 😋 🔸اول یه پیاز رو خرد کنید و تفت بدید، بعد گوشت خورشتی رو هم اضافه کنید و تفت بدید ، زردچوبه و فلفل سیاه و رب گوجه هم اضافه کنید و تفت بدید. لوبیا سفید هم که از روز قبل خیس کردید به قابلمه اضافه کنید و آب بریزید تا بپزه، وقتی گوشت و لوبیا کاملا پخته شد نمک اضافه کنید، حالا کمی آبغوره داخلش بریزید و بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده و غوره رو بهش اضافه کنید ، ده دقیقه کافیه که اینا بپزه، بعد از ده دقیقه خاموش کنید و سیب زمینی سرخ شده هم کنارش بزارید و با پلو نوش جان کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه یک عالی خانگی کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پیشنهاد خوشمزه و فانتزی برای دورهمی های دوستانتون 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
یبارم برا عصرانه هندوانه رو با خامه و آجیل و میوه ها اینطوری تزیین کنین و دوره‌م نوش جان کن خیلی خوشمزه میشه شیک پذیرایی کن متفاوت باش 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور سیر 5 ساله سیر تازه بوته ای نمک فلفل کمی رب انار و شیره ی خرما کمی شکر کمی سرکه کمی اب جوشیده سرد شده سیرهارو بشوریدو اجازه بدین کامل خشک بشن رو پارچه یکشب بمونه ابش بره قشنگ بعد داخل دبه پر کنید و از مخلوطی که بالا نام بردم بهش اضافه کنید مواد هارو تو کاسه بزرگ باید قاطی کنید بعد بعد داخل پارچ بریزیدو بریزید تو دبه های سیر درشو محککککککم ببندید...بره تا سه سال دیگه ویا تا 5سال یا 10 سال یا 15 سال.... امیدوارم خوش و خرم باشید... 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌸ســـلام 🌺به دلهای گرم تون 🌸سلامی به 🌺قلب پاک و پر مهرتون 🌸آرزو میکنم امروزتون 🌺از شوق سر ریز باشید 🌸و لبخندی به بلندی آسمان 🌺رو لبهاتون نقش ببندد 🌸 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام میدهیم به ارباب بی کفن :🖤 السَّلامُ عَلي الحُسٓين و عٓلي عٓلي اِبن الحُسَين و عَلي اولادِ الحُسَين وَ علَي اصحابِ الحُسَين الهی به "دل شکسته" "حضرت زینب هیچ دلی نشکنه"... به "دستهای کوچک" "حضرت رقیه" "ناله هیچ طفلی سر نیاد"..🖤 ♡الهی آمین♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه یک دسر بینظیر 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌. شلز سوخاری(صدف سوخاری ) مرغ دو تکه جامبو صدفی پیاز و سیر پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم زعفران ادویه( آویشن،فلفل،نمک) سس کچاپ آرد سفید ، تخم مرغ ، آرد سوخاری . ابتداااااااا مرغ رو به زردچوبه حسابی آغشته کردم و با یه پیاز و دوتا حبه سیر و کمی زعفرون و نمک و کمی روغن و دو لیوان آب گذاشتم بپزه و آبش کامل تموم شه .جامبو هارو هم توی آب جوش ریختم و نرم که شد آبکش کردم مرغ پخته رو ریش ریش کردم و به همراه پنیر پیتزا و کمی آویشن و نمک و فلفل و پودر سیر توی بلندر ریختم و کاملا خرد کردم( از خردکن دستی هم میتونید استفاده کنید) به مرغ خرد شده کچاپ زدم و داخل صدف ها رو پر کردم و یه صدف دیگه رو روش قرار دادم ...به ترتیب تو آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری غلتوندم ،یه سیخ چوبی داخلش گذاشتم و تو روغن داغِ غوطه ور سرخ کردم و تمام... . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
یدونه سینه مرغ پخته خورد شده، یه پیمونه کرفس خورد شده، نصف پیمونه گشنیز خورد شده، همه اینارو با هم مخلوط کنین واسه سسشم یه سوم پیمونه مایونز، آب نصف دونه لیموترش تازه، نمک و فلفلو با هم مخلوط کنین و بعد به بقیه مواد اضافه کنینو هم بزنینو تمام، برای اینکه خوشمزه ترم بشه یه یکی دو ساعتی بذارین تو یخچال مزه هاشون بره به خورد هم ‌ ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷 موس بیسکوییت.... شیر موز 2عدد پاکتی کوچیک پودر ژلاتین دو ق غ__خامه پاکتی 200 گرم بیسکوییت کرم دار کاکائوخرد شده ابتدا پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب رو بخار کتری بن ماری کرده. شیر موز هارو داخل ظرفی ریخته و خامه رقیق شده رو بهش اضافه کرده کاملا هم میزنیم. بعد ژلاتین رو اضافه کرده. قالب رو چرب میکنیم بعد نصف مواد شیر موز رو داخل قالب میریزیم میگذاریم یخچال تا ببنده. بعد نیم بند شدن روی دسر بیسکوییت خرد شده رو میچینیم روی بیسکوییت بقیه مواد رو ریخته میگذاریم یخچال تا کاملا ببنده. ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.