🦋 #ایده_فانتزی 🌸🍃
تزیین زیبا و باسلیقه ماست با خیار های حلقه شده با قالب شیرینی نخودی و پودر گل محمدی 😍👏
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طرز_تهیه_رول_پیتزا_خانگی
👩🍳👨🍳
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکوی_بادمجان_قالبی
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بی تو هر منظرهای که میکشم
غـروب جـمعه از آب در میآیـد
#یاایهاالعزیز
خورشید جمعه غروب کرد بی حضورت
اللهم عجل لولیک الفرج
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مرغ_گریل_شده
طرز تهيه:🍗
ابتدا رو ی سینه مرغ چنتا برش زده که موقع گریل خوب بپزه(اگر از فیله استفاده کنید که دیگه احتیاج به اینکار نیست) بعد سینه مرغ رو داخل کاسه گذاشته و مقداری نمک و فلفل سیاه بزنيد بهش ،بعد مقداری لیمو ترش و سس سویا و یک قاشق سرخالی عسل زده یه قاشق سرخالی هم روغن کنجد بريزيد روش و یدونه پیاز هم خلالی کرده و روش ریخته و بعد درشو سلفون بكشيد و حدود 2تا 3ساعت داخل یخچال بزاريدبعد تابه رژیمی رو (قسمت گریل)روی حرارت گذاشته تا کمی داغ بشه وبعد پیازها رو از داخل مرغ جدا کرده و سینه مرغ رو داخل تابه بزاريد و سس رو روش ریخته و یدونه پیاز هم حلقه ایی برش زده و داخل تابه بچينيد و درشو بزاريد تا خوب بپزه(اگر از فیله استفاده کردین احتیاجی نیست که درشو بزارین)بعد که یک سمتش گریل شد برگردونيدوتا سمت دیگش
🍀🍀🍀🍀
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_گوشت
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_کاسه_ای
تخم مرغ، 4عدد
شکر، 120 گرم
روغن مایع، 120 میلی لیتر
آرد، 200 گرم
پودر کاکائو، 100 گرم
بکینگ پودر 16 گرم
شیر، 240 میلی لیتر
برای تزیین:
کرم پاتسیر
خامه
کرم فندقی
میوه تازه
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌸🌸 از بين بردن بوي چربي هنگام سرخ كردن مواد غذايي👇
اگر هنگام سرخ کردن مواد غذايي یک کاسه سرکه سفید را بیرون كنار اجاق گاز قرار دهید، بوي بد جذب سركه میشود و اجازه نمی دهد بوی بد ناشی از چربی فضای آشپزخانه را اشغال کند.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بادمجان_سوخاری_باسس_گوجه_فرنگی
مواد لازم
بادمجان ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
برگ ریحان و جعفری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری
پنیر پیتزا ،
سیر ۱ حبه
روغن ،نمک، ادویه
طرز تهیه
بادمجان ها رو بدون اینکه پوست بکنید به صورت خلقه ای برش بزنید روی آنها نمک بپاشید واجازه بدین آب تلخ آنها جداشود. سپس آنها رو بشویید وخشک کنید. تخم مرغ رو توی ظرفی بشکنید مقداری نمک و جعفری خورد شده بهش اضافه کنید. حالا جلقه های بادمجان را داخل مایع تخم مرغی زده در پودرسوخاری بغلتونید و بعد در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرفشون برشته بشن. حالا باید سس رو آماده کنید. گوجه ها رو رنده کنید مقداری نمک ادویه و سیرله شده بزنید حدود نصف لیوان آب بهش اضافه کنید و روی شعله ملایم بگزارین تا به جوش بیفته کمی غلیظ بشه. کف ظرف پیرکس یا هر قالب مناسب فر رو کمی چرب کنید چندقاشق از سس رو بریزین کف ظرف بادمجان های سوخاری رو یک ردیف توی ظرف روی سس بچینید روی هر کدام یکپر ریحان بگزارین و بعد روشون پنیر پیتزا بریزین و دوباره سس، بادمجان ریحان و پنیر و تا تمام شدن بادمجان ها ادامه بدین. لایه اخر رو پنیر پیتزا بریزین. در فر گرم شده با حرارت ۱۷۰ حدود ۳۰ دقیقه قرار بدین
🍀🍀🍀🍀
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
براى طبخ کوکو مرغ, بهتر است👇🏻
درب تابه باز باشد.
تخم مرغ ها را قبل از اضافه کردن به مواد, درون ظرف دیگری کاملا هم زنید و سپس به مواد اضافه کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.