فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنسرو_لوبیا_سبز
سلام به بانوها و کدبانوهای عزیز. روزگارتون بخیر و سلامتی.
لوبیا پلو یکی از غذاهاییه که تقریبا همه دوستش دارن.و تقریبا تمام فصول در دسترسه. ولی اینکه آماده داشته باشی و سریع یه ناهار خوشمزه باهاش بپزی ، یه بحث دیگست.
الان لوبیا رو سرخ و فریز میکنن. قدیما که فریزر نبود خشک میکردن که البته کمی سفت میشد. یه روش دیگه نگهداری لوبیا سبز پختنش با آب گوجه فرنگیه.البته با کمی نمک.بعد که خنک شد داخل شیشه در فلزی میریزیم و درش رو محکممیبندیم.شیشه ها رو در قابلمه چیده.آب سرد داخل قابلمه میریزیم تا نصفه شیشه ها رو بگیره. بعد اجازه میدیم آب قابلمه جوش بیاد و وقتی جوش اومد یکربع ملایم بجوشه و به اصطلاح شیشه عقیم بشه.اینطوری دیگه هیچ هوایی داخل شیشه نمیمونه واین لوبیا چندماه خارج از یخچال سالممیمونه.البته در جای گرم نباشه و از نور هم دور باشه.
اینطوری هرزمان هوس لوبیا پلو کردید، لوبیای پخته همراه با رب،آماده و در دسترس شماست.
نکته: در شیشه حتما باید فلزی باشه.
خدایا همانگونه
ڪه چشمهایمان را
از خواب بیدار ڪردی،
روحهایمان را نیز 🦋
از غفلت بیدار ڪــــن🌺🍃
و همانگونه ڪه جهان را
به نور صبح منور گرداندے
زندگیمان را بنور
هدایتت منـــور بگـــردان ...
امروزتون 🦋
سرشار از رحمت الهــے 🌺🍃
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برنج_قالبی
#کلیپ
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم
قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن
از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره
ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش
یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنسرو_ذرت
ذرت دون شده مکزیکی: هشتصد الی نهصد گرم
آب: به میزان لازم
نمک
شکر: دو الی سه قاشق غذاخوری
ذرت ها رو با یه چاقوی تیز و همون طور که یاد دادم دون کنید.قابلمه رو بذارید رو شعله متوسط و آب رو تا جایی اضافه کنید که روی سطح ذرت ها رو بگیره.
شکر رو به دلخواه میتونید اضافه کنید(اگه خواستین ذرت شیرین داشته باشید) نمک رو هم اضافه کنید و بذارید جوش بیاد.
کف ها رو جدا کنید.نیم ساعت بذارید بپزه.
ذرت ها رو به همراه آبش داخل شیشه ریخته و داخل قابلمه بذارید و آب رو تا نصف شیشه ذرت اضافه کنید و بذارید بیست تا سی دقیقه بجوشه.
یا حتی میتونید ذرت ها رو آبکش کنید و داخل زیپ کیپ ریخته و بذارید داخل فریزر و اینطوری استفاده کنید.
من که هر دو موردش رو درست میکنم و دارم.
⛰نکته: بچه ها خیلی ها میگن این کنسروها رو تا یکسال هم میشه نگه داشت اما به نظر من تا همین یک ماه و نهایت تا سه ماه نگه دارین.
⛰نکته: این ذرت برای همه چی استفاده میشه داخل سوپ،ذرت مکزیکی،تزئین و...
⛰نکته: اگه ذرت شیرین دوست ندارین شکر نریزید اما وقتی اون شکر رو میریزین میشه مثل بیرونی ها
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بهاردونه_شیرینی_سنتی_مازندران
.
برنج و چند ساعتی خیس کنید بعد مثل پلو که درست میکنید بزارید جوش بیاد بعد آبکش کنید نزارید شل بشه بعد رو پارچه پهن کنید تو آفتاب خشک بشه یا جلو پنکه ,باید خشک خشک بشه... روغن داغ کنید یه توری بزارید تو دیگ که توش روغنه یه مشت برنج بریزید توش سریع پف میکنه بعد برش دارید و تو یه ظرفی خالی کنید همینجور ادامه بدین تا برنج تموم بشه بعد شکر و خیلی کم آب نارنج و آب بزارید رو حرارت قوام که اومد برنجای پفکی شده رو بریزید توش و خوب هم بزنید و تو سینی چرب شده پهن کنید بزارید دو سه ساعتی بمونه سفت بشه بعد برش بزنید ( به ازای هر چهار لیوان برنج پفکی شده سه چهارم لیوان شکر و یک چهارم لیوان آب و یک قاشق آب نارنج ).
اینبار تو شربتش زعفرونم ریختیم ... رو بهاردونم زرشک گذاشتیم خیلی خوب میشه 😋
یه نکته بگم اینکه ما بیشتر اوقات با دوشاب نیشکر درست میکنیم .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ناردونی
مرغ (من از رون مرغ استفاده کردم) به تعداد
رب انار خونگی دوتا سه قاشق غذاخوری
زردچوبه و فلفل سیاه
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
زعفران آبکرده مقداری
انار دون شده یک پیمانه
اول از همه مرغ هاتون رو در تابه ای سرخ کنید.وقتی مرغ ها سرخ شدن از تابه خارج میکنیم و پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
دوتاسه قاشق غذاخوری رب انار خونگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
یک لیوان آب جوش اضافه میکنیم. نمکش رو اندازه میکنیم.
مرغ ها رو میچینیم داخل سس و روی مرغ ها زعفران آبکرده میریزیم و درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها نیم پز بشن.
وقتی مرغ ها نیم پز شدن یک پیمانه انار دون شده اضافه میکنیم و دوباره درب تابه رو میبندیم تا حسابی انار و مرغ با هم پخته بشن.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت قیمه بادمجون 🥩🍆🍅
تقدیم به همه شما عزیزان.
برای ۵ نفر:
روغن: ۵ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۴ حبه
گوشت خورشتی (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرم
لپه: ۵ قاشق غذاخوری
گوجه: ۵ عدد پوره (رنده) شده + ۱ عدد بُرش خورده
بادمجان: ۷ الی ۱۰ عدد
زعفران دم شده (برای لپه)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: ۱/۳ قاشقچایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۱ و نیم قاشق چایخوری
.
لپه باید حداقل ۱ ساعت داخل آب بمونه، و به مدت ۵ دقیقه، با ۲ قاشق روغن و نصف فنجون زعفرون دم شده حرارت داده بشه.
شما میتونید بادمجون رو فقط سرخ کنید و در هنگام سرو کردن، کنار خورشت قیمت قرار بدید. اما اگه یکبار حرکت من رو بزنید، دیگه همیشه همینجوری درست میکنید. این خورشت با کته ایرانی و یا نون سنگک عالی میشه.
بعد از اینکه بادمجونها سرخ شد، اونهارو داخل قابلمه بچینید، بُرشهای گوجه رو قرار بدید، نصف لیوان آب بریزید تا کامل بپزه. اگه دوستداشتید برای کنارش، سیبزمینی هم سرخ کنید و حالش رو ببرید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#پاستا 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#پاستا
بعضی دستورها وقتی سس خامه ای پاستا رو درست میکنن کمی آرد هم میزنن ولی این دستور آرد نداره، بنظرم اینطوری لذیذ تره👌
پاستا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۱۰ تا ۱۲ عدد
فلفل دلمه رنگی
پیاز ۱ عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم( پاکت صورتی)
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
نمک و فلفل
سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید و تفت بدید، بعد حدود یه لیوان آب و کمی نمک بریزید تا بپزه، نیمساعت که پخت آبش رو کنار بزارید که برای پاستا لازم داریم (باید حدود نصف لیوان آب مرغ باقی بمونه برای پاستا)
قارچهارو خرد کنید و تفت بدید بعد فلفل دلمه ای خرد شده رو هم تفت بدید
داخل تابه یه پیاز رو خرد کنید و تفت بدید، سه حبه سیر رنده کنید یا اینکه از پودر سیر استفاده کنید و اضافه کنید فلفل هم اضافه کنید، بعد آب مرغ اضافه کنید، بعد هم یه پاکت خامه صبحانه اضافه کنید و هم بزنید، کمی نمک هم اضافه کنید البته آب مرغ هم نمک داره مواظب باشید شور نشه، پنیر پارمزان هم اضافه کنید و خاموش کنید
پاستارو داخل آبجوش بریزید تا کاملا بپزه بعد آبکش کنید
حالا پاستا و مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای رو داخل یه ظرف بریزید بعد هم سس آماده شده رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و از خوردنش لذت ببرید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_نارگیلی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_نارگیلی
مواد لازم
کره ۱۱۰ گرم یا روغن مایع نصف لیوان
آرد ۲ لیوان
پودر نارگیل ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
بیکینگ پودر دو ق مربا خوری سرخالی
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ( یا هل که در صورت تمایل بیشتر هم می توانید بزنید ) یک چهارم ق چ
مقدمات کار:
تمام موارد را از یک ربع قبل در دمای کحیط اشپزخانه بذارید .
فر رو روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن نمایید .
قالب مناسب کیک را کاغذ روغنی بندازید یا اگه قالبتون ساده نیست و طرحداره حتما چرب و کامل اردپاشی کنید و آرد اضافی رو بتکونید(قالب مناسب قالبی است که دو سوم آن با مایع کیک پر شود و بقیه خالی بماند )
ارد و بیکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بگذارید .
طرز تهیه :
کره و شکر رو مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. سپس تخم مرغ ها رو هم یکی یکی به مواد اضافه کنین و هرکدام را حدود یک دقیقه ای بزنید .
شیر رو که به دمای اتاق رسیده رو به مواد اضافه کنین و هم بزنید در حدی که مخلوط بشه کافیه. هل یا وانیل رو هم اینجا اضافه میکنیم.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو به مواد بالا اضافه کنید. خیلی آروم هم میزنیم تا آرد کامل با مواد مخلوط بشه.
حالا پودر نارگیل رو به به سایر مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
بعد مایه کیک رو توی قالب گردی که کفش کاغذ روغنی گذاشته شده بریزید و در فری که با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار بدید. بوسیله خلال دندون تست کنین که کیک پخته شده یا نه اگه مواد کیک به خلال نچسبه یعنی پخته.
برای رویه کیک یکم شهد یا شربت را با قلمو به سطح کیک گرم بزنید و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید . . 👈 نکته: اگر از پودر نارگیل های خشک موجود در بازار استفاده میکنید اون رو با کمی آب جوش (حدود یک چهارم لیوان) خوب مخلوط کنید تا کمی مرطوب بشه و رطوبت کیکتون رو به خودش جذب نکنه و باعث خشکی کیک نشه! بعد اون رو فشرده کنین تا آب اضافی خارج بشه. 👈 شاید قبلا هم گفته باشم من عاشق طعم گلاب و هل هستم به خاطر همین یک لیوان شیر را سرخالی ریختم و بقیه آن را با گلا ب پر کردم و حدود یک ق مرباخوری هم هل پودرشده اضافه کردم که از نتیجه کار خیلی راضی بودم.
👈 برای روغن هم از ترکیب کره و روغن جامد استفاده کردم .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#چیز_کیک_نسکافه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#چیزکیک_نسکافه
مواد لازم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرم
پودر قند یک ق غ
شیر عسلی نصف قوطی
نسکافه دو ق غ
پودر ژلاتین دو ق غ
آب نصف پیمانه
کیک برای پایه چیزکیک (یا ترکیب بیسکوییت پتی بور و کره استفاده کنید که من دوست ندارم)
اول از همه یه کیک درست کنید شکلاتی یا نسکافه ای باشه من شکلاتی درست کردم
پودر نسکافه رو با یک ق غ آب گرم مخلوط کرده تا حل شود، پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه آب سرد بریزید و روی حرارت کتری قرار دهید تا کامل حل شود و بزارید کنار تا خنک شود، خامه قنادی رو با همزن بزنید تا فرم بگیره پنیر رو با یک ق غ پودر قند با همزن مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود بعد پنیر رو به خامه اضافه کرده خوب مخلوط کنید و کمکم ژلاتین رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید تا خوب مخلوط شود بعد نسکافه و نصف قوطی شیر عسلی رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. کیک رو داخل قالب کمربندی یا رینگ قرار دهید روی کیک رو کمی با نسکافه مرطوب کنید و مواد کرمی رو روی کیک بریزید با لیسک پخش کنید تا سطحش صاف بشه و داخل یخچال قرار بدین حداقل ۵_۶ ساعت بمونه و بعد از یخچال خارج کرده و هر مدلی دوست دارید تزیین کنید و نوش جان 😍😋
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#حلوا_دو_رنگ
مواد لازم برای قسمت روشن
آرد سفید ۱و ۱/۲ پیمانه
پودرقند ۱/۲ پیمانه
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم
هل ۱/۲ ق چ
طرز تهیه :
ابتدا آرد سفید رو الک
کرده و روی حرارت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و از روی گاز برمیداریم و دوباره الک میکنیم و روی شعله گاز برمیگردونیم، کره رو اضافه و هم میزنیم ، بعد هل رو اضافه میکنیم ،وبعد پودر قند هم روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم تا مواد منسجم بشه،قالب ۱۵ در ۱۵رو چرب کرده ( من از رینگ متحرک استفاده کردم) ، مواد رو داخل قالب پهن میکنیم ،و خوب صاف میکنیم طوری که یکدست باشه و داخل فریزرمیزاریم تا مواد رویی رو درست کنیم
مواد لازم برای قسمت تیره
آرد سفید ۱و ۱/۲ پیمانه
پودرقند ۱/۲ پیمانه
کره یا روغن جامد ۱۰۰ گرم
پودرکاکائو ۱/۵ ق غ
ابتدا آرد سفید رو الک
کرده و روی حرارت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم و از روی گاز برمیداریم و دوباره الک میکنیم و روی شعله گاز برمیگردونیم، کره رو اضافه و هم میزنیم ، بعد پودرکاکائو رو اضافه میکنیم ،وبعد پودر قند هم روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم تا مواد منسجم بشه
در آخر مواد رو روی حلوای رنگ روشن بریزین و صاف میکنیم میزاریم داخل فریزرتاسفت بشه بعدازسفت شدن داخل محیط بزارین یه کم نرم بشه بعد برش میزنیم
اگر همون جوری سفت باشه و برش بزنیم برش ها تمیز در نمیاد و خورد میشه
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ژله_ویترینی
واسه درست کردنشم مثل همون ژله چرخشی که قبلا گفتم، اول پاناکوتا یا ژله الوئه ورا شیر رو درست میکنین میریزین تو قالب و میذارین تو یخچال بمونه تا سفت شه
ژله رولی ها رو درست کنین
من وقت نداشتم ۸ رنگ درست کنم وگرنه خوشگل تر میشد 😍
ژله الوئه ورا رو فقط با اب جوش درست کنین بذارین سرد شه
وقتی پاناکوتا تو قالب خوب سفت شد با چاقو برش بزنین و اون قسمت هایی که الان توش ژله رولی گذاشتم رو خالی کنین، اون قسمتای لاغر سفید بمونه تو قالب 😁
پاناکوتایی که از قالب خارج کردین رو دوباره ذوب کنین
خیلی کم ژله الوئه ورا بریزین تو قسمتایی که خالی کردین، بذارین نیمبند بشه
ژله رولی ها رو بچینین توش
ژله الوئه ورا ساده بریزین رو ژله رولی ها و بذارین نیمبند بشه
پاناکوتای خنک شده رو بریزین تو قالب و بذارین ۸ ساعت تو یخچال بمونه
وقتی دسرتون بست قالب رو بذارین تو آب گرم چند ثانیه نگه دارین و برگردونین تو ظرف سرو
#نان_سیب
500_450 گرم آرد
150 میلی شیر
200 گرم کره
3 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق چای خوری خمیر مایه خشک فوری
1 پنس نمک (مقدار خیلی کم با دو انگشت بردارید)
برای داخل نان:
7_6 عدد سیب
1 لیوان شکر
1 قاشق مرباخوری دارچین
نصف لیوان فندق خرد شده
طرز تهیه:
پوست سیب را کنده درشت رنده کنید. و همراه با شکر داخل ماهیتابه با شعله کم بپزید وقتی آب سیب کشیده شد از روی اجاق بردارید و بعد از سرد شدن دارچین و فندق را اضافه کرده هم بزنید.
برای خمیر ، خمیر مایه را داخل ظرف گودی بریزید و شیر ولرم را روی خمیر مایه بریزید و خمیر مایه را در شیر حل کنید (خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد ولی خمیر مایه خشک معمولی را حدود 10 دقیقه داخل شیر ولرم استراحت بدید) سپس آرد ، شکر ، کره نرم شده و نمک را به داخل ظرف بریزید و ورز بدید و خمیر را آماده کنید(ابتدا مقداری از آرد را بریزید حدود 400 گرم و اگر بعدا خمیر خیلی نرم بود بقیه آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. بعد از شکل دادن در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.(دقت کنید زیاد در فر نماند و خشک نشود)بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید.
من خمیرمو داخل قالب تارت پهن کردم و بعد موادمو روی خمیر پهن کردم و روش هم با خمیر تزیین کردم.بعد پخت هم رومال عسل روون شده زدم.😊 پ ن۱:من بجای شیر ، آب ریختم و بجای کره میتونین روغن جامد استفاده کنین😊 پ ن۲: برای پخت هم ده مین از پایین زمان دادم و ۵ مین هم گریل رو روشن کردم تا روی نونها طلایی بشه😊
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#خوراک_مرغ_و_لوبیاسبز
یکی از خوشمزه ترینهاست😋😍
اول مرغ رو سرخ کنید و کنار بزارید، حالا یه پیاز خرد کنید و تفت بدید و فلفل و زردچوبه و هر ادویه ای که دوست دارید اضافه کنید، خیلی کم هم رب گوجه اضافه کنید و تفت بدید ، حالا مقداری آب اضافه کنید و مرغهارو داخل این مواد بزارید تا کمی بپزه، توی این فاصله لوبیاسبز رو تفت بدید، بعدش هویجهای خردشده رو هم تفت بدید ، وقتی مرغ نیم پز شد لوبیا و هویج رو به مرغ اضافه کنید تا بپزه، چندتا آلو و چندتا گوجه گیلاسی هم اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه، هرچی توی یخچال از دوران ایران باستان مونده میتونید به این خوراک اضافه کنید😬😬، بزارید کاملا بپزه و آبش تبخیر بشه و مقدار آبی که براش میمونه خیلی کم بشه.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ژله_خرده_شیشه
من برای ژله خرده شیشه یا ژله موزائیکی از پودر ژله انار استفاده کردم ابتدا بسته به اینکه گنجایش قالبتون چقدره تعداد ژله ها رو تعیین کنید من برای این قالب از شش تا پودر ژله استفاده کردم چهار تاش برای اون تیکه های خرده و دوتاش برای زمینه
ابتدا برای هر بسته پودر ژله یک و نیم لیوان آب جوش اضافه کرده و به روش بن ماری (حل کردن ژله روی بخار کتری) تا کاملا شفاف بشه و بعد داخل یه ظرف مستطیلی میریزیم و در یخچال میزاریم تا خودش رو کاملا بگیره.
بعد به قطعات کوچک و منظم برش میزنیم و داخل قالبمون رو کاملا با ژله های خرد شده پر می کنیم.
برای زمینه هم یک بسته پودر ژله رو ابتدا با یک لیوان آب جوش حل کرده و بعد از این که کاملا سرد شد یه لیوان بستنی وانیلی که در فضای محیط نرم شده باشه یعنی تقریبا هم دما با ژله سرد شده مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم بعد روی ژله های خرد شده داخل قالب میریزیم تا روی اونها رو بگیره و بعد به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال میزاریم تا ببنده.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سالاد_مرغ
به عشق خودتون این سالاد خوشمزه و کامل رو درست کردم با دو مدل سس خردل و عسل جذاب.
مواد سالادمون ایناست:
کاهو، سینه مرغ گریل شده(یا فیله)،گوجه گیلاسی، نخود، زیتون، پاستا(هر فرمی که دوست داشتین، پخته شده )، قارچ(با کمی روغن یه کوچولو تفت خوردن)، پنیر پراتو(دلبخواهه، میتونید پنیر نریزین)
دو نوع سس خردل و عسل:
اولی: اونی که روش فلفل سیاه سابیدم: یک دوم پیمانه سس مایونز، دو قاشق غذاخوری سس خردل زرد، یک قاشق غذاخوری سس خردل دیژون(نداشتین کلا سه قاشق خردل زرد بریزین)، عسل یک قاشق غذاخوری ، سرکه قرمز یک و نیم قاشق غذا خوری، کمی پاپریکا، نمک و فلفل. توی میکسر یا شیشه ترکیبشون کنید و بچشین و شیرینی و ترشیش رو بر طبق ذائقتون بالانس کنید
دومی: آب یک عدد پرتقال، آب نصف لیموترش، یک قاشق چایخوری زست پرتقال، یک قاشق عسل، دو قاشق غذاخوری خردل زرد(یا یک قاشق خردل زرد و یک قاشق دیژون)، چهار تا پنج قاشق روغن زیتون بیبو، کمی نمک و فلفل. توی شیشه سربسته محکم تکون بدید تا بافتش یک دست بشه .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.