eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
165.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فوق العاده☺ تخم مرغ:۳عدد(درشت) آرد:۳پیمانه شکر:۱و۱/۲پیمانه شیر:۱/۳پیمانه روغن:۱پیمانه آب پرتقال:۱پیمانه بکینگ پودر:۱و۱/۲ق.چ پوست پرتقال:کمی طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید شکر بین سفیده و زرده به صورت مساوی تقسیم بشه اول سفیده را خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه و از ظرفتون نریزه،بعد زرده و مابقی شکر و خوب بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن و شیر و به زرده تخم مرغها اضافه کنید کمی بزنید،آب پرتقال را هم اضافه کنید،زست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودرو که الک کردید کم کم به مخلوط اضافه کنید و در همین حین سفیده تخم مرغها هم اضافه کنید(یعنی کمی آرد بزنید کمی سفیده بعد با لیسک آروم موادو ترکیب کنید).د قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین تا بپزه. نوش جان🌸 نکته این کیک بافتش فوق العاده نرم و سبکه ماندگاریش تا یک هفته است از قالب شماره ۲۰ تو ۲۲ برای این دستور استفاده کنید(عکس کیک در قالب ۲۰ درست شده) .کار از بانوی هنرمند 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
❌مواد لازم: طالبی تیکه شده و یخ زده ۳۰۰ گرم شیر خنک یک لیوان عسل ۱ ق غ ابتدا طالبی رو به تیکه های کوچک برش زدم و داخل فریزر گذاشتی حداقل ۴ ساعتی بمونه و بعد داخل میکسر ریختم و به همراه شیر و عسل میکس کردم( میتونید از ۲ یا ۳ ق غ خامه قنادی یا خامه صبحانه هم استفاده کنید خوشمزه تر میشه اما من چون میخواستم کاملا رژیمی باشه استفاده نکردم) بچشید اگر شیرینیش کم بود عسل بیشتری بریزید.... بعد داخل ظرف درب دار ریختم و گذاشتم فریزر ۷ الی ۸ ساعت بمونه تا خوب خودشو بگیره و بعد هم سرو کنید. نکته:اگر از خامه قنادی استفاده کردید دیگه هیچ شیرین کننده دیگه ای اضافه نکنید چون خامه خودش شیرینه اما اگر خامه صبحانه استفاده کردین نیاز به شیرین کننده داره... نوش جونتون🌹😋😋 . . با لایک ها و کامنتاتون بترکونیداااااا😍😍 آیا میدانستید با تگ کردن دوستان خود واجبات را بعمل می اورید😀😀 ثواب دارد ... 🤗🤗🤗 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
😋👌😍🌹🤝💃💋 کیک-هویج-گردو- مواد لازم تخم مرغ ۴عدد آرد شیرینی پزی ۱پیمانه وسه چهارم پیمانه شکر یک پیمانه هویج سه عدد متوسط گردو خرد شده نصف پیمانه روغن مایه سه چهارم پیمانه پودر هل نصف قاشق چای خوری پودر دارچین یک قاشق مرباخوری بکین پودر یک قاشق غذا خوری ابتدا تخم مرغ وشکرو خوب باهم مخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بعد روغن مایه وگردو اضافه میکنیم وبعد هویج رنده شده رواضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم ومرحله آخر مواد خشک یعنی آرد ،بکین پودر،دارچین،پودر هل کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تایکدست بشه بعد قابلمه رو چرب میکنیم کاغذ روغنی میزاریم ودوباره چرب میکنیم و‌مواد داخلش میریزیم ودرشو دم کن میزاریم وروی حرارت میزاریم بااستفاده ازشعله پخش کن وحرارت کم به مدت یک ساعت ونیم اجازه میدیم تاکیک آماده بشه بعد بایک سیخ چوبی امتحان میکنیم تاکیکمون آماده شده باشه اگه مواد به سیخ نچسبید یعنی آماده شده ومیتونیم از قابلمه جدا کنیم نوش جان . تجربه ای هم دارید خوشحالم میکنید تو کامنتها به اشتراک بزارید خیلی عشقید میدونید که😍😘 . عشق قشنگم وقتی لایک میکنی یا کامنت میزاری اول بگم این سخاوت و همکاریتو میرسونه دوم اینستا هوشمند میگه این اکانت که شما عزیز باشید این علایقش طبق علایقت بیشتر نشونت میده و اینکه باعث میشی بابت لطفت دوستانی که بعدا وقت میکنن بیان اینستا هم این پستو ببین مرسی ی عالمه که هستی که اون قلب قرمز میکنی و مرسی که اینقدر با کامنتهای قشنگت انرژی میدی ایشالله روزگار بر وفق مردات باشه و به همه ارزوهای قشنگت برسی 😘💃. 🍫🍩@Ashpazy_irani🍩
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان نوتلا😋 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
✅دسر پرتقال 🍊 😋 ✍ مواد لازم: زرده ی تخم مرع ۴عدد پودرقند نصف پیمانه خامه ی صبحانه نصف بسته پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری اب پرتقال ۲پیمانه وانیل وزست پوست پرتقال 🥣 طرز تهیه: زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🔷 اول سس:دو ق روغن زیتون+دو ق آبلیمو تازه+دو ق جعفری ساطوری+یک حبه سیر رنده شده(یا پودر سیر)+نمک و فلفل رو مخلوط کنید و کنار بذارید. حالا چهار عدد کدو رو ورقه ای نازک برش بزنید.یک تابه ی نچسب رو داغ کنید و کدوها رو داخلش «بدون روغن» تفت بدید.هر طرفشون‌حدود دو سه دقیقه.شعله رو خاموش کنید،سس رو به کدوها اضافه و مخلوط کنید،داخل ظرف بریزید و تا گرمه سرو کنید. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک وانیلی با موس توت🍰😍😋 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
آشپزی ایرانی🍔
کیک وانیلی با موس توت🍰😍😋 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
⠀کیک وانیلی با موس توت مواد لازم: تخم مرغ 5 عدد آرد 160 گرم شکر 200 گرم بیکینگ پودر 12 گرم آب گرم 125 گرم وانیل شکری 10 گرم نشاسته ذرت 75 گرم ⠀ مواد خشک را ترکیب کرده و در یک کاسه جداگانه الک کنید.کنار بگذارید. زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید. سفیده و نصف شکر را بزنید تا به استیف پیک برسد. زرده را با باقی شکر و وانیل بزنید تا حجمش زیاد شود و کرم رنگ شود. حالا مواد خشک را به مخلوط زرده اضافه کنید. با یک لیسک مخلوط کنید. به آرامی آب جوش را اضافه کنید ، و دوباره مخلوط کنید. به آرامی 1/3 سفیده‌های زده شده را به مخلوط زرده اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید. به تدریج 2/3 سفیده باقیمانده را نیز اضافه کنید. با لیسک هم بزنید تا ترکیب شود. داخل قالب قطر ۲۰ یا ۲۲ بریزید و در فر گرم شده با دمای 180درجه تا 40-40 دقیقه بپزید. بعد از اینکه کیک پخت اجازه دهید خنک شود بعد در سلیفون پیچیده حداقل ۸ ساعت در یخچال بگذارید. مواد لازم شربت: 50 گرم شکر 50 گرم آب آب و شکر راترکیب کنید ، به جوش بیاورید و بگذارید خنک شود. مواد لازم کانفیت توت: ژلاتین 5 گرم آب 30 گرم نشاسته ذرت 6 گرم شکر 55 گرم پورهانواع توت 150 گرم ژلاتین را با آب بخیسانید و بگذارید تا شکوفته شود. در یک تابه مخلوط پوره توت و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید. در یک کاسه جداگانه ، نشاسته را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید، سپس آنرا به پوره توت گرم اضافه کنید و هم بزنید تا 1-2 دقیقه بجوشد ، از روی حرارت بردارید و بعد از چند دقیقه وقتی کمی از دما افتاد، ژلاتین شکوفته را اضافه کنید. مخلوط توت را درون قالب قطر ۱۸ که با سلیفون پوشیده شده است بیریزید. در فریزر بگذارید تا منجمد شود. ⠀ مواد لازم موس توت: پوره توت 100 گرم شکر 50 گرم نشاسته ذرت 6 گرم ژلاتین 5 گرم 30 آب 30 گرم خامه نیمه فرم گرفته 140 گرم ژلاتین را با آب بخیسانید و بگذارید تا شکوفته شود. در یک تابه مخلوط پوره توت و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید. در یک کاسه جداگانه ، نشاسته را با دو قاشق غذا خوری آب مخلوط کنید، سپس آنرا به پوره توت گرم اضافه کنید و هم بزنید تا 1-2 دقیقه بجوشد ، از روی حرارت بردارید و بعد از چند دقیقه وقتی کمی از دما افتاد، ژلاتین شکوفته را اضافه کنید. بگذارید تا خنک شود (تا دمای 40-42 درجه) خامه را بزنید تا نیمه فرم بگیرد و به پوره توت اضافه کنید. به آرامی موس را مخلوط کرده ودر قالب قطر ۱۸ که با سلیفون پوشیده شده است بیریزید. در فریزر بگذارید تا منجمد شود.
باقلوا استانبولی با شیر عسلی🍪🍯 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
آشپزی ایرانی🍔
باقلوا استانبولی با شیر عسلی🍪🍯 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
باقلوا استانبولی با شیر عسلی مواد لازم خمیر باقلوا یک بسته کره ۱۵۰گرم +۵۰گرم روغن مایع گردو ریز خرد شده یا پسته یک پیمانه ۱ق غ مخلوط دارچین و هل (باقلوا استانبولی ادویه کمی داره ولی دوست داشته باشید میتونید بیشتر بریزید) شهد شکر یک پیمانه و نیم اب یک پیمانه و نیم شیرعسلی ۷ق غ پر اول شهد رو‌درست کنید ، همه مواد رو باهم ترکیب کنید بذارید روی حرارت ملایم و هم بزنید تا شکر حل بشه ، شروع به جوشیدن کرد ، پنج دقیقه زمان بدید و بعد برش دارید ، حالا کره و روغن مایع رو بدارید روی حرارت کم تا اب بشه خمیر رو از پوشش دربیارید ،خمیر باقلوا به هوا خیلی حساسه و سریع خشک میشن پس دستمال کنار دستتون داشته باشید که روشونو بپوشونید ، قالب احتیاج به چرب کردن نداره ، نصف خمیر رو برای زیر کار استفاده می کنیم ، قالب رو بذارید روی خمیر و به شکل دایره برش بزنید و بعد بندازید داخل قالب و بقیه اضافه خمیرهارو هم همچنین بچینید داخلش، اصلا این قسمت مهم نیست ولی تمیز مار کنید بهتره 😬😍، خوب فشار بدیدروش از مخلوط روغن اب شده خوب بریزیداجیل و ادویه هارو روش بپاشید ، حالا نصف بقیه خمیر رو دایره برش بزنیدبا حوصله داخل قالب میندازید ولی این دفعه هر لایه یا دوتا یکی رو خوب با روغن چربش می کنید و ورق بعدی رو روش میندازید ، راستی خمیر رو جوری برش بزنید که یه دایره ازش دربیاد و یه سری نیم دایره و نیم دایره ها رو هم روش بچینید ، هرچقد تعداد لایه ها بیشتر باشه قشنگتره و بعد با این روش خمیر رو دورریز نکردیم ، لایه اخر رو گذاشتید دوباره خوب روغن روش میدید و برش میزنید و بعد بین خط های برش هم کره بریزید و‌داخل فر از قبل گرم شده ۲۰۰درجه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه ، اگه ظرفتون شیشه ای باشه که زیرش کاملا مشخصه و اگه روش هم رنگ نگرفت کریل رو حتما روشن کنید تا روش هم طلایی بشه ولی تو مرحله گریل حتما کنارش باشید که سریع ممکنه رنگ بگیره و بسوزه روش،ده دقیقه صبر کنید و بعد شهد ولرم رو تو چند مرحله بهش اضافه کنید و دو ساعت بهش استراحت بدید و بعد اماده سرو هس.
این غذا شبیه کبه برنج عربی است ولی مواد داخل کبه با این مواد متفاوت است. 📌📌کوکو برنج . 📍مواد لازم: برنج ۲ پیمانه تخم مرغ ۲-۱ عدد گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد زرشک ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده ۱ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم . 📍طرز تهیه: برنج را مثل کته با ۳.۵ پیمانه آب و نمک (بدون روغن)بگذارید بپزد تا آب آن کشیده شود. سپس کنار بگذارید تا خنک شود سپس از چرخ گوشت رد کنید و با تخم مرغ مخلوط کرده و چنگ بزنید تا یکدست شود. در یک تابه پیاز نگینی را تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را اضافه کرده تا تغییر رنگ دهد سپس زردچوبه بزنید و مجدد تفت دهید نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و در آخر زرشک را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. قالب سیلیکونی را چرب کنید و کمی از مواد برنجی داخل آن بگذارید طوریکه کف و دیواره‌های قالب را بگیرد سپس از مواد گوشتی داخل حفره بریزید و مجدد مقداری از مواد برنجی بریزید و سطح آن را کامل صاف و کمی فشرده کنید. قالب را یک ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس از قالب خارج کرده و در روغن سرخ کنید. . ⛔ می‌توانید مثل کتلت کمی از مواد بردارید و وسط آن کمی مایه گوشتی بگذارید و ببندید و سرخ کنید. ⛔ دقت کنید مواد گوشتی از کناره‌ها بیرون نزند چون هنگام سرخ کردن میسوزد. ⛔ نسبت به برنج شما امکان دارد یک یا دو عدد تخم مرغ نیاز شود. ⛔می‌توانید برای مواد میانی بجای زرشک از کشمش یا هر نوع مواد دلخواه دیگری استفاده کنید. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭