ترفندهای درست کردن #سالاد_الویه👇
🔅اجازه دهید مواد کاملا سرد شود سپس آنها را خرد و مخلوط کنید زمانی که مواد گرم هست وسس اضافه میشود سالاد طعم اصلی خود را از دست میدهد.
🔅خیارشور را رنده نکنید نگینی خرد کنید و آب آن را بگیرید که سالاد شما آب نیندازد .
🔅میتوانید سیب زمینی را پوست گرفته واجازه دهیددر کنار مرغ بپزد با این روش سیب زمینی طعم خوبی پیدا میکند .
🔅میتوانید مقدار کمی از آب مرغ را به سالاد اضافه کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خانه_داری 🍃
ﺍﮔﺮ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯿﺪ #ﻫﻮﯾﺞﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﺭﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ👇
ﺳﺎﻗﻪ ﺳﺒﺰﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺮﻑ ﺟﺪﺍ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺷﺴﺘﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﯾﺎ ﻣﺤﻞ ﺧﻨﮏ ﻭ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﮔﺮ ﯾﺨﭽﺎﻟﺘﺎﻥ ﻓﻀﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﺭﺩ، ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﻫﻮﯾﺞﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﺷﻦ ﻧﺮﻡ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﯾﺮﺗﺮ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽﺷﻮﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﻃﻮﻻﻧﯽﺗﺮ، ﻫﻮﯾﺞﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﮐﯿﺴﻪ ﺳﻮﺭﺍﺥﺩﺍﺭ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺗﺎ 2 ﯾﺎ 3ﻣﺎﻩ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🌸🌸برای تهیه #سوپ_جو کافیه این دو مورد مهم رو مد نظر قرار بدید 🍜😋
🔸برای غلیظ شدن سوپ جو میتوانید 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.
🔸سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر میشود؛ چون آب مرغ بی رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب تر است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#حلوای_زنجبیلی
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین : مقداری
ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم
کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود
سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#اسموتی_دارچین
1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
دمنوش مفید زنجبیل برای مقابله با بیماری در پاییز
توجه داشته باشید این دمنوش اثر فوق العاده ای برای دل درد و کمر درد دارد،این دمنوش کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند ،این دمنوش به عنوان دافع سموم بدن بسیار کارآمد است.در گردش بهتر خون موثر است ، التهابات بدن را کاهش میدهد و مشکلات تنفسی را بهبود میبخشد
مواد مورد نیاز👇
🌱زنجبیل تازه
🌱آب
🌱عسل
طرز تهیه دمنوش زنجبیل👇
ابتدا پوست زنجبیل را بتراشید و بعد آن را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.آب را داخل کتری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد ورقه های زنجبیل را داخل آب بریزید ، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید.به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه اجازه دهید ورقه های زنجبیل داخل آب جوش با حرارت کم بمانند سپس دمنوش را صاف کنید و داخل فنجان بریزید و با عسل یا به تنهایی میل نمائید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم
#کیک_بشکل_دوربین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
21.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_ترشی_لیته
یک روزه
لیته بادمجان هم همین جوری درست میشه.میتونید ترخون و نعنای تازه هم خرد کنید و داخلش بریزید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani