eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#ترفند_آشپزی جلوگیری از وارفتن كوفته 🔹برای اینكه كوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به آن بیافزائید و حرارت آتش را زیاد كنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#حلوای_زنجبیلی آرد : 1 پیمانه پودر قند : 3/4 پیمانه کره : 100 گرم روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری خلال پسته برای تزیین : مقداری ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#دیپ سبزیجات دیپ نوعی سالاد تک نفره لیوانی هست که واسه مهمونیا خیلی شیک و مناسبه😍 کف لیوان کمی سس بریزید، سبزیجات را به صورت نواری برش دهید و توش بچینید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
‍ #اسموتی_دارچین 1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
دمنوش مفید زنجبیل برای مقابله با بیماری در پاییز توجه داشته باشید این دمنوش اثر فوق العاده ای برای دل درد و کمر درد دارد،این دمنوش کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند ،این دمنوش به عنوان دافع سموم بدن بسیار کارآمد است.در گردش بهتر خون موثر است ، التهابات بدن را کاهش میدهد و مشکلات تنفسی را بهبود میبخشد مواد مورد نیاز👇 🌱زنجبیل تازه 🌱آب 🌱عسل طرز تهیه دمنوش زنجبیل👇 ابتدا پوست زنجبیل را بتراشید و بعد آن را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.آب را داخل کتری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد ورقه های زنجبیل را داخل آب بریزید ، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید.به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه اجازه دهید ورقه های زنجبیل داخل آب جوش با حرارت کم بمانند سپس دمنوش را صاف کنید و داخل فنجان بریزید و با عسل یا به تنهایی میل نمائید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم #کیک_بشکل_دوربین ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
21.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_ترشی_لیته یک روزه لیته بادمجان هم همین جوری درست میشه.میتونید ترخون و نعنای تازه هم خرد کنید و داخلش بریزید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کانلونی_سوخاری مواد لازم سینه مرغ ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد نمک و فلفل وآویشن به مقدار لازم آرد سفید ۱ پیمانه آرد یا پرک سوخاری ۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱/۴ پیمانه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
4.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_میوه با توت فرنگی ، موز ، انبه ، کیوی و بلوبری و سس مخصوص با ترکیب آب لیمو ترش و عسل 🍓🍌🥝🍯 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_قیفی_بانون_لواش_یاپیتا🍕🍕 مواد لازم: خمیر پیتزا کوچک سس کچاپ پپرونی و کالباس پنیر موزارلا رنده شده پنیر چدار ♨️طرز تهیه: خمیرمون سعی می کنیم نازک باشه و خیلی قطرش زیاد نباشه و یک بار روی تابه دوطرفش رو سرخ می کنیم تا یکم نیم پز بشه یک شعاع خمیرمون رو میبریم روش سس کچاپ زده پپرونی و کالباس چیده روش پنیر چدار گذاشته و پنیر موزارلا میریزیم همینطوری خمیر رو مثل قیف می پیچیم و روش خلال دندون میزنیم و داخل یک قالب می زاریم به مدت ۱۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۶۰ فارنهایت میگذاریم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اصلا فصل پاییز و #خورش_اسفناج مگه نه.😊 به نظرم گوشت این خورش لذیذ ترین مزه را توی خورش ها داره😋 دو تا سه عدد پیاز خرد شده را تفت بدید گوشت گوسفندی درشت خرد شده را(تقریبا سیصد گرم)را به پیاز اضافه کنید وخوب تفت داده سپس کمی زردچوبه وفلفل ونمک بزنید واب اضافه کنید گوشت که تقریبا پخته شد الو اگر دوست دارید افزوده واسفناجی که جدا درشت خرد کردید وتفت دادید اضافه کنید وبزارید با شعله کم خورش جا بیفته اب نداشته باشه🍂 بچه ها من همیشه موقع تفت گوشت کمی نمک میزنم ودر اخر پخت خورش نمک را اندازه میکنم اسفناج هم تقریبا یک ونیم کیلو الو هایی که استفاده میکنید اگر زود وامیره گوشت که پخته شد الو را بریزیید دوس داشتید کمی اب لیمو برای چاشنی در اخر استفاده کنید ولی من معمولا وقتی الو میریزم چاشنی دیگه ای نمیزنم @ashpazy_irani