eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. سوسیس و گوجه 🍅و پیازچه و فلفل دلمه رو ریز خورد میکنیم‌...سوسیس رو با کره تفت میدیم و بهش پیازچه و فلفل دلمه رو اضافه میکنیم و بعد گوجه خوب هم می‌زنیم تا گوجه ها بپزه بعد تخم مرغ اضافه میکنیم و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز هم می‌زنیم و روش هم پنیر چدار ورقه ای میندازیم و درش رو میزاریم پنیر آب بشه 😊 سوسیس های ۹۰ درصد گوشتیران رو هم استفاده کردیم ما عالی بود
3.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ مواد لازم: توت فرنگی=۴۰۰ گرم ماستِ شیرین= ۵ ق غ عسل= ۶ ق غ ‌ برایِ درست کردن اسموتیِ رژیمی ابتدا توت فرنگی رو شسته و میتونید خرد کنید و برای چند ساعت توی فریزر میزاریم تا یخ ببنده بعد از توی فریزر خارج کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه توی محیط آشپزخونه میزاریم تا یک مقداری از حالت انجماد خارج بشه بعد توی مخلوط کن ریخته ماست و عسل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم برای ۵ دقیقه کاملا مخلوط بشه اگه دوست دارید میتونید اسموتی رو توی لیوان بریزید و با نِی میل کنید یا اینکه میتونید به مدت ۲ ساعت توی فریزر بزارید تا حالت بستنی پیدا کنه و میل کنید.😘✌ ‌
🍘 😋 ▫️ماهی تن 300 گرم ▫️سیب زمینی اب پز متوسط 1 عدد ▫️ تخم مرغ 1 عدد ▫️نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه ماهی ▫️ ارد 1 ق غ ▫️گشنیزتازه 300گرم ▫️شنبلیله تازه 50 گرم ▫️ فلفل سبز 2 عدد ▫️ سیر 2 عدد ▫️ پیاز 1 عدد 🔸ماهی را با کمی اب و نمک و زردچوبه چند دقیقه فقط در حدی که روی ماهی پخته بشه اب پز کنیدگوشت ماهی باید خام بمونه استخوان ماهی رو جدا میکنیم و چرخ میکنیم با سیب زمینی پیاز سیر گشنیز و شنبلیله فلفل سبز هم چرخ میکنیم ب مواد تخم مرغ و ارد و ادویه ها اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم از مایه به اندازه دلخواه برمیداریم و فرم میدهیم و در روغن داغ فراوان با حرارت ملایم سرخ میکنیم
مواد لازم: ▫️نان لواش ▫️سیب زمینی پخته (میتونید نگینی هم سرخ کنید،سلیقه ای هست) ▫️سوسیس یا گوشت چرخ کرده و قارچ ▫️جعفری تازه ▫️نمک و فلفل و زردچوبه ▫️پیاز ▫️پنیرپیتزا طرز تهيه:🌮 موادداخل سمبوسه دلبخواهی هست،من به جای سوسیس از گوشت چرخ کرده و قارچ استفاده کردم ابتدا پیاز رو نگینی خرد کنید و سرخ کنید،بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و ادویه ها رو بزنید،حالا قارچ رو اضافه کنید و سرخ کنید بعد سیب زمینی پخته رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید و بعد جعفری تازه و خرد شده رو اضافه کنید،مواد که خوب باهم مخلوط شد،بزارید کنار تا خنک بشه.حالا نان لواش رو به صورت نواری اما پهن،برش بدید حالا ی گوشه از نون رو از مواد بزارید و کمی پنیرپیتزا بریزید و نون رو مدل سمبوسه بپیچید و بعد هم سرخ کنید و نوش جان
🍨 😋 ▫️آب ۴ لیوان ▫️پودر کرم کارامل یک بسته ▫️پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری ▫️دریم ویپ ( پودر خامه خارجی )یک بسته ۳۶ گرمی ▫️شکر یک قاشق غذاخوری ▫️شیر خشک یک لیوان ▫️خامه صبحانه یک پاکت ▫️اسانس وانیل کمی ک▫️نافه به مقدار لازم 🔸ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل رو اضافه کرده خوب هم میزنیم غلیظ که شد اسانس وانیل رو اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی از داغی بیفته خامه رو بهش اضافه کرده خوب هم زده تا کاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته. برای روی دسر هم رو خرد کرده با کره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه ای کم رنگ برسه کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم واسه خوشرنگ شدن سرد که شد روی دسر میریزیم. میتونید واسه خوشرنگ شدن دسر کمی زعفران همه اضافه کنید ♦️اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه کنید
🥗 🔴مواد لازم 🔻 ▫️کلم برگ سفید نصف یک عدد. ▫️انار ملس دو عدد. ▫️سینه ی مرغ نصف یک عدد. ▫️مغز گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه. ▫️سس مایونز 2 قاشق غ ▫️ماست 1 قاشق غ ▫️آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم. 🔴طرز تهیه 🔻 🔸ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس‌ چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفته
🍪 😋 ▫️سفیده ی تخم مرغ 4عدد ▫️شکر 1و1/4لیوان ولی من یه لیوان ریختم ▫️پودر نارگیل 2لیوان ▫️روغن مایع 2ق غ ▫️آبلیمو 1ق چ ▫️قنادا 2ق غ آرد برنج هم میریزن 🔸همه ی مواد رو بجز آبلیمو مخلوط کرده اگر پودر نارگیلتون درشته در دستگاه غذاساز بریزید مولد رو داخل قابلمه ریخته و حرارت رو ملایم کنید تا شکر حل بشه مواظب باشید سفیده نبنده. در آخر آبلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید. کاغذ روغنی رو داخل قالب پهن کنید مواد شیرینی رو توی قیف بریزید و به مقدار دلخواه و با فاصله ازهم روی کاغذ روغنی بریزید با قاشق چای خوری هم میتونید بریزید بعد اگر نامرتب بود با دست خیس روی شیرینی ها رو کمی صاف کنید و کمی پودر پسته بپاشید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صدو شصت درجه بزارید بعد از نیم ساعت که زیر شیرینیا کمی تعییر رنگ داد چند دیقه هم گریل و روشن کنید حواستون باشه چون زود تغییر رنگ میده بعد از فر خارج کنید وبعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
3.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خانم ایرانی همیشه باید پودر هل آماده داشته باشه بخصوص الان که در تکاپوی درست کردن شیرینی عیدهستیم ،چون اکثر شیرینی ها دسرها و کیک های سنتی کشورمون داخلش پودر هل داره _من قبلا یه ساعت مینشستم دونه های هل رو از پوسته جدا میکردم یه ذره میشد ودیگه نمیشد تو اسیاب پودرش کنم پس داخل هاون میکوبیدم تا پودر بشه تازه پوستش که کلی عطرو بو داره هدر میشد _بعدها به ذهنم رسید که از این روش استفاده کنم هم مقدارش خیلی زیاد میشه هم بدون دردسر و زحمت کلی پودر هل داریم _برای نگهداریش هم روش سلفون بکشید مطابق فیلم تا هوا و رطوبت داخلش نره و عطرش هم خارج نشه و برای مدت طولانی داخل کابینت نگهداری کنید 👈شکرم برای اینکه راحتتر پودر بشه اضافه کردم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌
🧈 😋 ▫️شیر یک لیتر ▫️آرد سفید یک پیمانه ▫️شکر یک پیمانه ▫️پودر کاکائو ۴ ق غ ▫️شکلات شیری ۸۰ گرم ▫️بیسکوییت پتی بور ساده دوبسته ▫️خامه ی قنادی ۴۰۰ گرم 🔸آرد،شکر،پودر کاکائو رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد شیر رو اضافه کنید و روى اجاق با شعله ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعد از روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ، نوك ق چ وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید،خب كرم شكلاتى رو آماده كرديم. حالا دو بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد یکی دو ساعت توی يخچال تا سفت و خنک بشه.بعد روى كرم شكلاتى خامه فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد (طبق فيلم) و به وسيله ليسک رول كنيد و توى ظرف بچینید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍃خدایا در این 🍂پنجشنبه زیبای پاییزی 🍃نگاهت را برما ببار 🍂توڪه میباری. 🍃زمین و زمان سبز میشوند 🍂تو ڪه می باری 🍃همه سبک میشوند 🍂پاڪ میشوند آرام میشوند 🍃تو ڪہ می باری 🍂همہ تـو می شوند... 🍃آخر هفته تون بخیر @ashpazy_irani
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور نان صبحانه راحت و خوشمزه موادلازم: 200 میلی لیتر آب 100 میلی لیتر شیر 450 گرم آرد 1 ق چ خمیر مایه 1 ق چ نمک 3 ق غ روغن زیتون(یا هر روغن مایع ) 1عدد زرده تخم مرغ طرز تهیه: تمام مواد را با هم مخلوط و درآخ آرد را اضافه تا خمیر نرمی بدست بیادسپس (45 دقیقه ) استراحت بدید. بعد از عمل آمدن،خمیر را به دو چانه بزرگ مساوی تقسیم کنید.روی میز کار کمی ارد پاشیده و یکی از چانه ها را به شکل گرد باز کنید. چانه دوم را دوباره به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل توپ در بیارید. خمیری که باز کرده اید را داخل قالب گرد که تهش را آرد پاشیده اید پهن کنید و مثل کلیپ دقیقا به 8 قسمت مساوی برش بدید و روی هر کدام از مثلث ها یکی از خمیر های توپی را بذارید و با برس مخلوط روغن و زرده تخم مرغ زده شده را رویشان بمالیدنوک مثلث را روی خمیر توپی برگردانید و با نوک چاقو به آرامی نقش یک برگ بزنید. چون زیرش آرد پاشیده شده بعد از پخته شدن نقش برگ به خوبی مشخص میشه.در فر 180-200 درجه(درجه حرارت فرها متفاوته ) قرار بدید تا زمانی که طلایی بشه بپزید. ‌ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.