7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_ورمیشل 🍜🥖
هویج: ۲ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط (خیلی بزرگ نباشه)
گوجه فرنگی: نیم کیلو
پودر سیر، فلفل سیاه، زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری از هر کدام
نمک: ۲ قاشق چاییخوری
آب: ۴ لیوان
رشته ورمیشل: ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خوردشده: ۱ قاشق غذاخوری
آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری
🌀طرز تهیه: ۱۵ دقیقه بعد از اضافه کردن ورمیشل، کره و جعفری، آبغوره رو اضافه کنید.
۲ دقیقه بعد از اضافه کردن آبغوره، سوپ شما آماده هست.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رنگینک
🌀طرزتهیه:
ابتدا خرماهارو شستم (سه جعبه خرما)وهسته هاشو دراوردم وداخلش گردو گذاشتم ودریک ظرف بصورت عمودی وفشرده چیدم .
حالا نیم کیلو ارد سنگک ودرمقداری روغن وکره اب شده الک کردم وباشعله ملایم تفت دادم. به اندازه تفت میدهیم که نه زیاد تیره ونه زیاد روشن باشه سپس روی خرماها میریزیم و سپس کمی پودر هل میریزیم وکمی پودر قند روش الک میکنیم .
وبادارچین وگل محمدی وخلال پسته وپودر پسته تزیین میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🥘🍛خورش بامیه🍛🥘
۸۵۰ گرم باميه
۸۵۰گرم گوشت ماهيچه یا مغزران گوساله
۴ قاشق سوپ خوری آبليمو
۴ قاشق پياز سرخ شده
۳ قاشق سوپ خوری رب گوجه
نمک و فلفل به مقدار کافی
🍲طرز تهيه 🍲
بعد از شستن گوشت آن را قطعه قطعه ميکنيم و با پياز سرخ شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آنها را در قابلمه می ریزیم و می گذاریم با مقداری آب روی حرارت کم بپزد و گوشتها کامل بپزند از طرف دیگر باميه ها را ميشوریم فقط باید حتما چوبهای ته آنرا بگیریم، قبل از آنکه بامیه ها را به خورشت اضافه کنیم باید آنها را در ظرف آب جوش همراه با کمی نمک بریزیم و بگذاریم تا بپزد. باید حواسمان باشد تا باميه ها زیاد پخته نشود تا لیز نشوند. رب و آب ليمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از حدود ۲۰دقیقه بامیه ها را به خورشت اضافه کرده تا جا بیفتد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#فوت_فن_آشپزی
سبز ماندن جعفری در سوپ🍃
همیشه در پایان پخت سوپ و سس، به آنها جعفری اضافه کنید تا عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش درست کردن #لازنیا 🧀🍕😍
اگه تازه رسیدید خونه و هنوز شامی
درست نکردید با فیلم آموزشی بالا در
کمتر از 20 دقیقه یک لازنیای خوشمزه
حاضر کنید.😋
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#بال_کبابی_در_هواپز
#هواپز
بال کبابی در هواپز بدون تزیین 😎
بالهای مرغ رو از چند ساعت قبل تو ماست و کمی مایونز و خیلی کم سس خردل و پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران بخوابونید بعد با استفاده از سه پایه کوتاه و دمای 350 درجه فارنهایت و حداکثر قدرت وزش باد و زمان 15 دقیقه بالها رو تو هواپز بپزید. در نیمه های پخت یکبار بالها رو زیر و رو کنید.
ممکنه این زمان برای دستگاه شما طولانی تر یا کوتاه تر باشه .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani