اینم از غذای خوشمزه گل کلم پرتقال 🥰🥰🥰
.
گل کلم در یک سس ترش و شیرین که کاملاً همراه با مقداری برنج برای یک وعده غذایی دلچسب میل می شود!
3 فنجان گل کلم
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری زیره
1/2 فنجان آب پرتقال
1 قاشق غذاخوری تاماری
1 قاشق غذاخوری شربت افرا
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری آب
2 حبه سیر ، خرد شده
1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
دانه کنجد برای سرو
_
👉 مراحل
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید ، گلهای گل کلم ، روغن زیتون ، نمک ، پاپریکا و زیره را با هم مخلوط کنید. به سینی فر منتقل کنید و به مدت 15-20 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. در همین حال ، سس را با هم زدن آب پرتقال ، تاماری ، شربت افرا ، رب گوجه فرنگی و آب درست کنید. سیر را در قابلمه تفت دهید ، سپس گل کلم ، سس و نشاسته ذرت را اضافه کنید. هم بزنید تا سس غلیظ شود. با دانه کنجد سرو کنید.
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#مرغ_سوخاری
من از کتف مرغ استفاده کردم. معمولا مرغها رو از قبل نمیپزم ولی این بار برای سریع سرخ شدن, مرغها رو با نمک, زردچوبه و پیاز پختم.
توی ابکش ریختم تا ابشون بره.
توی یک کیسه فریزر بزرگ چند قاشق ارد ریختم, نمک, فلفل سیاه, پودر سیر زدم و چند تا از کتفها رو توی نایلون انداختم خوب تکون دادم تا کاملا اردی شدن.
بعد ارد اضافی رو تکوندم.
توی یک ظرف سه تا تخم مرغ و یک استکان دوغ رو خوب هم زدم, مرغها رو توی تخم مرغ غلطوندم. در اخر توی پودر سوخاری پانکو زدم و در روغن داغ سرخ کردم. میشه به جای سرخ کردن, مرغها رو توی فر دویست درجه گذاشت تا کمی برشته بشن. اینجوری سالم تر هم هست. سس قرمز رنگ, کچاب هست. سس سفید رنگ, مخلوط ماست چکیده, کمی مایونز, فلفل سیاه, یک قاشق ابلیمو و اویشن هست. سیب زمینی ها هم اول کمی ابپز شدن و بعد با نمک, فلفل سیاه, پودر سیر و شوید خشک و کمی روغن, تفت داده شدن.
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🌺توکل برخدایت کن؛
🌼کفایت میکندحتما؛
🌺اگرخالص شوی بااو؛
🌼صدایت میکندحتما"؛
🌺اگربیهوده رنجیدی؛
🌼از این دنیای بی رحمی؛
🌺به درگاهش قناعت کن؛
🌼عنایت میکندحتما"؛
🌺دلت درمانده میمیرد؛
🌼اگر غافل شوی ازاو؛
🌺به هر وقتی صدایش کن؛
🌼حمایت میکندحتما"؛
🌺خطا گر میروی گاهی؛
🌼به خلوت توبه کن بااو؛
🌺گناهت ساده میبخشد؛
🌼رهایت میکندحتما"؛
🌺به لطفش شک نکن هرگز
🌼اگر دنیا حقیرت کرد؛
🌺تو رسم بندگی آموز؛
🌼حمایت میکندحتما"؛
🌺اگر غمگین اگر شادی؛
🌼خدایی را پرستش کن؛
🌺که هر دم بهترینها را
🌼عطایت میکند حتما
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_شکم_پرهندی
برای چهار نفر
مواد داخل شکم کتلت
پیاز را رنده کنید ابش که کشیده شد گوشت چرخی را اضافه و تفت دهید.
گوشت خودش چربی داره شما میتونید روغن بزنید ولی خیلی کم نباید چربش کنید بعد در صورت تمایل نصف یه فلفل دلمه قرمز را رنده کرده و ابش را گرفته و به گوشت اضافه کنید میتونید فلفل دلمه سبز برنید و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر سیر و زنجبیل بزنید و تفت دهید
سه تا سیب زمینی متوسط رو به بزرگ را آبپز کنید و رنده کنید با دو قاشق پر گشنیز ریز خرد شده می شه بجاش جعفری بزنید ولی طعم گشنیز خیلی بهتره و نمک وکمی زردچوبه وفلفل سیاه برنید و خوب ورز دهید توی دست از مواد اندازه یه نارنگی بردارید وباز کنید واز مواد گوشتی وسط سیب زمینی بذارید ولایه را روی هم بیارید وطبق فیلم مرتب کنید تا مواد گوشتی کاملا پوشیده بشود بعد دوتا تخم مرغ را با نمک وکمی فلفل سیاه با چنگال باز کنید وکتلت را توی تخم مرغ بزنید وتوی روغن داغ توی تابه نچسب سرخ کنید اجازه دهید یک طرف که طلایی شد بعد برگردونید تا طرف دیگش هم طلایی بشه
نباید توی خود کتلت تخم مرغ برنید دستورش همینه
نوش جان 💗
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#چیکن_استراگانف 🍲 😋
🔸ابتدا دو عدد سینه مرغ را برش های خلالی می زنیم و با نمک,فلفل سیاه, آویشن و سس خردل مزه دار می کنیم و در یخچال به مدت یکی دوساعت استراحت می دهیم.
دو عدد پیاز را خلالی کرده و تفت می دهیم. حالا مرغ ها را به پیاز اضافه کرده,دو حبه سیر رنده شده اضافه کرده و ۳۰۰گرم قارچ را میریزیم و مقداری آبلیمو میزنیم. درب تابه را گذاشته تا مرغ بپزد برای سس بشامل ۵۰ گرم کره را با یک قاشق غذاخوری آرد تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس یک لیوان شیر را اضافه کرده و وقتی به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش کرده و یک قاشق غذاخوری خامه اضافه می کنیم سس بشامل را به چیکن ها اضافه میکنیم. این غذا بهتر است گرم سرو شود پس سس را موقع سرو به مواد اضافه کنید
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
شورغوره
۵لیوان آب رادرظرف ریخته+١لیوان سرکه سفید
برای هرلیوان اب١قاشق نمک هم میریزم
روی شعله میزاریم تاجوش بیادبعدازچند جوش خاموش میکنیم
سردکه شد روی غورهامیریزیم
دریخچال نگهداری شود
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده خلاقانه واسه مهمونی های لاکچری
#تزيين_سيب_زمينی🥔
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
5.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگر فود
مواد لازم :
سينه كامل مرغ ١عدد
٢ عدد تخم مرغ
١/٢پ ارد
١ق چ رزماري
١/٤پ جعفري خرد شده
١پ بيكن
١ق چ پودر سير
١ق چ پودر پياز
پنيرموزارلا ١پ
١ق غ سس مكزيكي
١ ق چ نمك
طرز تهيه :
سينه كامل مرغ را كمي نمك و فلفل ميزنيم و داخل فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد به مدت ٢٥-٣٠ دقيقه قرار ميدهيم.
تخم مرغ، ارد، رزماري، جعفري خرد شده، بيكن، پودر سير، پودر پياز، پنيرموزارلا، سس مكزيكي، ١ ق چ نمك با مرغ های ريش ريش کرده مخلوط ميكنم و خوب بهم میزنیم بعد به صورت گلوله در اورده و داخل آرد سوخاري میغلتونیم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم.
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان ترد ، ترد و طلایی ، غذای جدید مورد علاقه شما خواهد بود! عناصر
2 عدد بادمجان
اب
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید
2 عدد تخم مرغ
آرد 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری نشاسته
نمک فلفل
روش
بادمجان ها را به برش هایی کمی ضخیم برش دهید. آنها را در آب قرار دهید ، سرکه اضافه کنید تا از قهوه ای شدن آنها جلوگیری کند و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه استراحت کند. بادمجان ها را آبکش کرده و درون ظرف قرار دهید. دو تخم مرغ را بزنید و روی بادمجان بریزید. سپس آرد ، نشاسته ، فلفل ، نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود
نوووووووش جاااااان😋😋🌹❤
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#ماهی_شکم_پر
ماهی شکم پرو درست کردمو خییییلی آسون بود، اگه مثل من تا حالا از ترس خرابکاری طرفش نمیرفتین، خیالتون جمع برین راحت درستش کنین...
فقط کافیه دو سه تا نکته رو رعایت کنین یکی اینکه ماهیتون تازه باشه و وقتی شکم ماهیو پر کردین بدوزنیش (تو استوری براتون گذاشتم) اینطوری ماهیتون خیلی ترو تمیز درمیاد. یکی دیگه ام اینکه حتما وقتی روغن تو ماهیتابه داغ داغ شد ماهی رو توش بذارین و فقط یه بار زیرو روش کنینو در ماهیتابه هم حتما بسته باشه و شعله ام کمِ کم تا مغز پخت بشه یه یک ساعتی باید در حال پختنو سرخ شدن باشه...
برای مزه دار کردن خود ماهی به خودش و تو شکمش نمک، زرچوبه، فلفل و سیر رنده شده مالیدم گذاشتم یه ساعت بمونه. برای مواد تو شکمشم سبزی معطرو سرخ کردم، بعدش پیازداغو رب انارو یکم تفت دادم بهش گردو آسیاب شده اضافه کردمو سبزی سرخ شده و باز با هم تفتشون دادمو فرستادمشون تو شکم ماهی
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_جامبو
#فینگرفود
پاستا ها رو (۲۴ عدد پاستا استفاده کردم) داخل آب جوش همراه با روغن و نمک جوشوندم حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه لازمه .
برای رنگی کردنشون هم جداگانه داخل قابلمه رنگ خوراکی داخل آب جوش ریختم و یه سری عادی هست و دو سری با رنگ خوراکی رنگ شده .
با رنگ لبو و زعفران و ... رنگ نمیشه خوب و خوش رنگ نمیشه .
مواد داخلش حالا به صورت سرد خواستم سرو بشه . اگه گرم بخواین مواد مایه ماکارونی و به همراه پنیر پیتزا بریزین .
اما به این شکل من از نصف عدد سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده ، یک عدد خیارشور خرده شده ،۳ ق غ ذرت ، یک عدد فلفل دلمه خرد شده ، یک عدد هویج رنده شده به همراه یک قاشق سس مایونز و یک قاشق ماست و کمی سس فرانسوی (به دلخواه) استفاده کردم . مواد کاملا سلیقه ای هستش .
🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭