🥙🥪یه غذای نونی راحت و خوشمزه
😋اول یه دونه پیاز و تفت دادم تا طلایی شد و زردچوبه و فلفل زدم و فیله ی مرغ و مکعبی خورد کردم ریختم داخلش و به اندازه ی یه فنجون آب اضافه کردم درشو گذاشتم تا آروم بپزه.
بعد رفتم سراغ کدو بادمجونا و ویه کم تو روغن سرخ کردم لازم نیست کامل سرخ بشه بعدم قارچها رو سرخ کردم با فلفل دلمه ایی رنگی ،همه ی اینا رو روغن اضافیشو گرفتم و به فیله ی مرغ اضافه کردم و دو قاشق غذاخوری رب و مقداری نمک هم اضافه کردم و گذاشتم یه ربع جا بیوفته بعدشم سیب زمینی ها رو نگینی تو این فاصله سرخ کردم و به صورت جداگانه موقع سرو روش کشیدم .
به همین راحتی و خوشمزگی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
توت فرنگیهای شكلاتی ویژه 😍😍
اگر طرفدار شكلاتهای گران قيمت نيستید، در خانه با كمی شكلات و توت فرنگی ميتوانید دسر خوشمزه و عاشقانهای داشته باشيد! فقط كافي است از دستور ساده زير استفاده كنید:
توت فرنگی ها را شسته و اجازه دهيد خشك شوند.
شكلات را به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم) آب كنید.
توت فرنگیها را در شكلات آب شده فرو ببرید و روی كاغذ روغنی قرار دهید تا شكلات ببندد.
ميتوانید قبل از بستن شكلات، قسمت شكلاتی توت فرنگیها را مغز گردوی خرد شده، فندق يا مغزهای ديگر، شكلات رنده شده يا شكلات سفید تزيين كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خوراک گوشت
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز را به آن اضافه میکنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات را به آن اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه میکنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_انار
خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ذرت_مکزیکی 🌽🍨
ذرت شیرین
قارچ
پنیر پیتزا
سس مایونز
نمک، فلفل سیاه، آویشن
کمی سس تند یا پودرفلفل تند
#ذرت_مکزیکی 🌽🍨
قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید و همراه با ذرت بخار پز کنید. بعد از پخت قارچ نمک و ادویه هارو اضافه کنید بعد داخل ظرفی بریزید و سس مایونز و پنیر پیتزا رو روش بریزید و مخلوط کنید و بعد داخل ظرف های تکی سرو کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🍥شله خرمایی دسری مقوی و خوشمزه😋
✍️طرز تهیه شله خرمایی :
یک لیوان تا یک و نیم لیوان پر خرما را با سه لیوان آب جوش بگذارید تا نرم شود و بعد در مخلوط کن یا با گوشتکوب برقی خوب پوره کتید.
یک لیوان آرد که بهتر است سبوسدار باشد را تفت دهید تا طلایی شود، به رنگ نخودچی شود. سپس آرد را به پوره خرما اضافه کنید و سریع هم بزنید در این مرحله اگر دوست دارید حدود ۳۰ گرم کره یا سه تا چهار قاشق روغن اضافه کنید.
در صورت تمایل حدود ۲ قاشق گلاب اضافه کنید و سریع هم بزنید اگر موادتان سفت بود آب جوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسد نباید مثل حلوا سفت و خودش را جمع کند و از ظرف جدا شود به حالت فرنی که در آمد از روی حرارت بردارید و آماده سرو است بسیار مقوی و گرم کننده بدن در فصل سرما است اگر محیط بیرون خنک است که هیچ و گرنه حتما داخل یخچال نگهداری کنید زیرا خرما در محیط گرم ترش می شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سس_كارامل 🍾
يك سس خيلى خوشمزه براى كيك😋
🔸نصف پيمانه شکر رو در قابلمه ی ضخیم ریختم و روی حرارت خیلی کم گذاشتم(بمدت سی دقیقه) تا شکر کم کم آب بشه و قهوه ای بشه وقتی شکر آب شد ٢٠گرم کره رو اضافه کردم و هم زدم تا کره حل بشه بعد دو قاشق غذاخورى خامه بنماری شده رو به مواد اضافه کردم و مرتب هم زدم تا سس یکدست و غلیظ بشه.
وقتی کیک اماده شد سس گرم رو روی کیک ریختم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
معرفي ميكنم اب قلم. ١٢ساعت ميذارم با اب #زردچوبه و #پياز بپزه حسابي بعد هم صاف ميكنم و غضروف و استخونارو اون مغزاي توي قلم رو درميارم ميريزم تو اب و با گوشتكوب برقي خوب ميكس ميكنم ميبينيد چقدر سفيد شده بعدم ميريزم تو اين ظرفاوميذارم ي چندساعت تو يخچال خودشو ك بست با چاقو برش ميدم و با دستكش در ميارم ميذارم تو زيپ كيپ و ميذارم فريزرك راحت بشه هر دفعه خواستم ي تيكشو بردارم براالوين هميشه استفاده ميكنم تو انواع خورشت و پلو هامونم ميريزم مخصوصا قرمه سبزي😊
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
شيريني گردويي طبق دستور خانوم دردايي
گردو پودر شده 120 گرم
شكر _ 200 گرم
سفيده تخم مرغ _ 100 گرم
كيك اسفنجي _25 گرم
ابليمو ___يك ق چ
ابتدا شكر و پودر گردو و نيمي از سفيده تخم مرغ را خوب مخلوط كرده و چرخ ميكنيم و بعد بقيه سفيده و ابليمو را اضافه كرده و روي حرارت ملايم داغ ميزنيم و بعد از اينكه خنك شد پودر كيك را اضافه ميكنيم و داخل قيف بدون ماسوره ريخته و با فاصله در سيني كه كاغذ روغني گذاشتيم ميريزيم و در فر به مدت تقريبي پانزده دقيقه اجازه ميديم كه خوب بپزه و سطح روش ترك بخوره ...
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#لقيمات
دو پيمانه ارد را با دو قاشق مرباخوري خمير فوري ،،سه چهارم استكان روغن مايع ،دو قاشق مرباخوري بيكن پودر ، دو قاشق غذاخوري شير خشك و كمي وانيل ،مخلوط كرده يك پيمانه و نيم اب هم اضاف كنيد ،و خوب هم بزنيد تا خمير شلي مانتد غلظت ماست بدست بياد ،،خمير را در مكان گرمي قرار دهيد تا حجمش دو برابر شود ،،سپس درون ظرفي كه ارتفاع داشته باشه تا نصفه روغن بريزيد وو دستكش دست كنيد با دست مقداري از خمير را برداريد و دستتونو مشت كنيد ،خميري كه از بين انگشت شستتون ميزنه بيرون با قاشق كوچكي تند تند برداريد و باندازيد تو روغن داغ ،لقيماتها حسابي پف خواهند كرد و زمانيكه خوب قرمز شدن بيريزيد تو صافي ،روغن اضافيشو بگيريد و بريزيد درون ظرف مورد نظر و روش شيره يا عسل بريزيد نوش جان😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani