8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزان همراهم، اینم دستور
#مرغ_سوخاری یا#فیله_پولکی این سوخاری رو درست کنید و در کتار عزیز انتون میل کنید اگه از فیله مرغ استفاده کنید بهتره ولی سینه مرغ هم میشه، سینه مرغ رو نازک برش بزنید، وقتی فیله ها طلایی شدن از روغن دربیارید روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه، اگه میخواید پولکهای فیله بیشتر باشه چند بار آرد و آب رو تکرار کنید و در آخر با هر دو دست بصورت دورانی فیله هارو توی آرد بچرخونید، فیله ماهی هم میشه با همین دستور پولکیش کرد البته ماهی حتما فیله باشه و بدون تیغ😉
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فرقی نمیکند آغازِ هفته باشد یا پایانش...
صبح باشد یا شب...
بذرِ امید؛
نه وقت میشناسد،
نه موقعیت...
هر وقت بکاری؛
شبیهِ لوبیایِ سحرآمیز،
با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن؛
جوانه میزند...
و تا آسمانِ موفقیت و توانستن،
اوج میگیرد...
هرگز نااُمید نباش...!
نااُمیدی، تیشهی بیرحمیست؛
به جانِ ریشهی شعور و خوشبختیات...
پس تا دیر نشده،
بذرِ جادوییِ امیدت را بکار،
و معجزههایت را درو کن...!
صبح بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_بازاری
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#دسر_تک_نفره
1تکه کیک،خامه،پنیر خامه ای،شکر، کمی وانیل
🔺مواد را با همزن خوب مخلوط کنید و در ظرف های تک نفره بریزید و با توت فرنگی و انار تزیین کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ترحلوا 🧇 😋
🔸ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن.
سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.)
سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#كره_بادام_زمينى 😋
٣٠٠ گرم بادام زمينى خام
دو قاشق غذاخورى عسل
دو قاشق چاخوري روغن گياهى(دلبخواهى)
🔸اول از همه بادوم زمينى خام و به مدت ٣ تا ٥ دقيقه توى فر ى كه با درجه ١٧٠ گرم كردين بو ميدين و بعد از خنك شدن ميريزيد توى همزن و ١٥ دقيقه ميزنيد تا تبديل به كره بشه و اين كره رو ميتونيد به مدت يك ماه توى يخچال نگهدارى كنيد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چوب_سیبزمینی داریم امروز
بچه ها عاشقش میشن😍😍
.
🎀مواد لازم:
سیب زمینی نیم کیلو
پنیر چدار ۸۰ گرم (اگه نداشتین، پنیر پیتزا)
نمک نصف ق چ
فلفل سیاه یک چهارم ق چ
نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده به میزان لازم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_خانگی
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_عسلی_با_سس
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای گلم اینبار اومدم با یه حلوای پرتقالی عالی و خوشمزه و خوشرنگ که درست کنید حتما خوشتون میاد برای درست کردن این حلوای خوشمزه احتیاج داریم به:
یک لیوان ارد سفید💕یک لیوان شکر💕یک لیوان اب پرتقال طبیعی💕یک چهارم لیوان گلاب💕زعفران دم کرده💕کره و روغن
ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم نوش جان😘😘😘💕
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇