✅کباب انگشتی کشمیری😋
✍ مواد لازم :
گوشت چرخ کرده نيم كيلو
پیاز متوسط دو عدد نان تست 3 تکه
یک عدد زرده تخم مرغ
نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
🍲 طرز تهیه:
نونهای تست رو در کمی آب خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. و ابشو بگيريد .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید.
هر دو طرف کبابها و اطرافشونو در روغن سرخ کنید و با يه كته ي مشتي و سبزي و سماق ميل كنيد.
#کباب_انگشتی
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
51.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان تاکو😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_بیگ_مک
💢در ماهی تابه ای ۲ ق چایخوری روغن
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
ریخته و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر. کند
۱/۴ پیمانه سس #کچاپ
۱/۴ ق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۱ عددپیاز سفید ریز خرد شده
#خیارشور ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه
اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد بپزند
۱۶ عدد نان #ترتیلا(یا هر نان مورد نظر)
از وسط نصف کرده
بر. روی هر. نیم دایره یک ورقه پنیر#چدار که به شکل مثلث بریده شده میگذاریم
با ۱/۴ پیمانه آرد و ۱/۴ پیمانه آب مایه ای درست میکنیم تا به عنوان چسب نان استفاده شود
نان را در دست به شکل قیف درست کرده از مواد پر میکنیم و قسمت بالایی نان را میبندیم
سمبوسه ای آماده شده را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
کیک ۲ رنگ
۳تخم مرغ.۱🥛شکر و ۱/۳ق چ وانیل را در کاسه ای ریختم و با همزن آنقدر زدم تا کرم رنگ بشه و پف کنه.۱🥛شیر و نصف🥛روغن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کردم و دوباره هم زدم.۲🥛آرد و ۲ق چ بکینگ پودر را که دوبار الک کردم اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا مواد کاملا با هم ترکیب بشه مایه کیک رو در دو ظرف به طور مساوی ریختم به۲ق غ آرد اضافه کردم و به دیگری۲ ق غ پودر کاکائو اضافه کردم.کف قالبم را کمی چرب کردم یه لایه مایه سفید و یه لایه مایه کاکائویی ریختم وتا آخر اینکارو انجام دادم سپس در فر که از قبل گرم کردم با درجه حرارت 180 درجه بمدت 45 دقیقه گذاشتم تا کیک بپزه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ترفند
هرگزادویه هایی مانند دارچین، کاری، سماق و پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#مرغ_آلو
تكه هاى مرغ رو با نمك،فلفل،زعفران تومخلوطروغن و كره سرخ مى كنم و كنار ميذارم 1پياز رو خلالی كردم و تفت ميدم تا سبک بشه و نمك و زردچوبه و رب رو اضافه مى كنم و دوباره تفت ميدم تا خامى رب گرفته بشه و آلوهايى رو كه از قبل شستم رواضافه مى كنم و ى تفت ديگه ميدم و مرغهارو توش مى چينيم و دو ليوان اب و كمى ابليمواضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و سسش غليظ بشه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کیک_ماربل_برانیز
مواد لازم
کره۱۵۰گرم
شکلات مرغوب۱۰۰گرم
پودرکاکائو دوق غ
تخم مرغ ۴ عدد
شکرریز۱۵۰گرم وانیل۱.۴ق چ
بکینگ پودر۱ق چ نمک کمی
گردوخردشده۶۰گرم
آرد۱۵۰گرم
مواد میانی
کره۵۰گرم شکر۹۰گرم
پنیرماسکارپونه۲۰۰گرم
تخم مرغ۲عدد
آرد۴ق غ وانیل کمی
طرز تهیه
اول قالبتون روکاغذروغنی بندازیدوفرروبادرجه ی ۱۸۰روشن کنیدتاگرم بشه.کره وشکلات وپودرکاکائورو به روش بن ماری آب کنید.شکرروباتخم مرغ حسابی بزنیدتاپف کنه وسفیدبشه بعد بهش وانیل رو اضافه کنیدوبعدموادخشک رو الک کنیدوبهش اضافه کنیدوهم بزنیدبعدهم موادشکلاتی رو اضافه کنید خوب بزنیدودرآخرگردوخردشده رو اضافه کنیدحدود۵ق ازموادروکناربزاریدبرای روی کیک و بقیه ی روبریزیدتوقالب حالا بریدسراغ موادمیانی کره وشکرروخوب بزنید
وپنیرماسکاررواضافه کنید خوب بزنیدسپس تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید به همراه وانیل ودرآخرآردوبیفزاییدوخوب بزنیدحالاموادروروی مواداصلی ریخته وصاف کنیدوبعداون ۵قاشق مایه شکلاتی
روبریزیدوباسیخ چوبی بهش طرح بدیدوداخل فر به مدت ۶۰ دقیقه بزارید تا خوب پخته بشه البته مدت پخت بستگی به فرتون هم داره
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#روغن_دنبه_بدون_بو
دنبه ها رو چرخ کنین روي اجاق گاز با حرارت خيلي كم قرار دهيد۱ آب اضافه كرده و بعد از نيم ساعت ۱ماست و۱.۲ سرکه رو بهش اضافه کنین و۱ سيب راچهار قاچ كرده هسته هاش را دراورده ۱هويج را تكه تكه كرده و دانه هاي هل را له كرده به همراه رزماري و فلفل و زيره به دنبه در حال ذوب شدن اضافه ومخلوط کنین.این مواد رو بجوشونین تا کامل ذوب بشه و رنگ دنبههاي باقي مانده قهوهاي رنگ بشون حدود ٤ الي ٥ ساعت زمان ميبره . بعد روغن رو صاف کنین و روغنِ سفید، شفاف، خوش عطر و بی بوی حیوانی به دست بیارین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
نان گرد خانگی _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
نان گرد خانگی
مواد لازم برای ۳ عدد نان:
شیر ولرم ۲۰۰ میلی لیتر
آب ولرم ۲۰۰ میلی لیتر
آرد ۸۰۰ گرم
مخمر ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق غ
کره آب شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
آب و شیر را در ظرف بزرگ ریخته و نمک و شکر و مخمر و کره را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم.
سپس خمیر را ۳ دقیقه ورز بدهید.
خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرم استراحت
بدهید.
خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کرده و مانند ویدیو به نان ها فرم بدهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید.
بعد روی نان ها زرده تخم مرغ مخلوط با آب بمالید و سپس کنجد بپاشید.
دما فر ۱۹۰ سانتی گراد
زمان پخت ۲۵-۳۰ دقیقه
🟪رولت شکلاتی سوئیسی
ترجمه شده
مواد لازم برای 10- 12 نفر:
کیک اسفنجی
1/2 فنجان (63 گرم) آرد
1/4 فنجان (30 گرم) پودر کاکائو
1 قاشق چایخوری (4 گرم) بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری (2 گرم) نمک
4 عدد تخم مرغ
2/3 فنجان (135 گرم) شکر
1/2 قاشق چایخوری (1 گرم) قهوه فوری
2 قاشق غذاخوری (28 گرم) روغن مایع
فیلینگ
شکلات نیمه شیرین 5 اونس (150 گرم)
1/2 فنجان (120 گرم) خامه
1 فنجان (240 گرم) خامه زده شده (یخچالی و سرد)
طرز تهیه:
فر را تا دمای 180 درجه سانتیگرادگرم کنید. سینی فر 12X16 اینچی (30x40 سانتی متر) را کره زده و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید
در یک کاسه آرد را با پودر کاکائو ، بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. کنار بگذار
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شکر اضافه کنید. با همزن برقی بزنید تا لیموی زرد رنگ باشد و کف کند. روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود. قهوه فوری را اضافه کنید و سپس مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید.
خمیر را در سینی فر آماده شده بریزید و با استفاده از پشت کفگیر به طور یکنواخت در گوشه ها پخش کنید.
حدود 12 دقیقه آن را بپزید تا خلال دندان داخل آن تمیز خارج شود.
روی حوله پودر کاکائو بپاشید و کیک را روی پودر برگردانید و سپس در حالتی که کیک هنوز گرم است کاغذ روغنی را جدا کنید و کیک را در حوله بپیچید. حتما باید در حالی که هنوز گرم است این کار را انجام دهید در غیر این صورت ترک می خورد. بگذارید کاملاً سرد شود.
فیلینگ
شکلات و خامه را در یک کاسه ضد حرارت قرار داده و روی ظرف را با آب در حال جوشیدن قرار دهید. روی حرارت کم ذوب شوید.
در ظرف دیگری خامه را بزنید تا قله های سفت ایجاد شود. شکلات ذوب شده را مخلوط کنید.
کیک را باز کنید و مواد شکلات را به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید.
کیک را رول کنید. قبل از سرو حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
نوش جان!
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇