eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلااام سلااام صبحتون بخیر🙋‍♀️ راستش نمیخواستم این کلیپ رو بزارم تو یه قسمت دخترم به قابلمه دست درازی کرد😅ولی خب دیشب که پست پلوبافسنجون رو گذاشتم خیلی ها ازم درمورد تهدیگ پرسیدن منم به احترامشون این کلیپ رو آماده کردم که خیلی واضح وراحت هست . #پلو #تهدیگ نکته هارو مینویسم بادقت بخونین👇👇👇 . ۰ ۰ 👈برنج حتما،حتما حداقل ۲تا ۳ساعتی خیس خورده باشه . . 👈آب رو بزارین جوش بیاد بهش نمک کافی بریزین وبعد برنج رو اضافه کنین. 👈برنج رو نزارین زیاد بپزه که دراینصورت شفته میشه از وسط نصف کنین باید داخل برنج کمی سفید باشه وسفت. 👈برا تهدیگ از هرنونی میشه استفاده کرد . . 👈نون سنگک ونون مدیترانه ای خیلی خیلی برشته وترد میشن 👈نونی که من استفاده کردم نون مدیترانه ای بود اکثراً همه ی سوپریها دارن 👈برا اینکه پلو قالبی دربیاد مقداری از برنج رو که ریختین با پشت قاشق ویاکفگیر کمی روی برنج فشار بدین 👈روغن پلو رو بعد از بخار کردن اضافه کنین تا ته قابلمه جمع نشه. 👈قبل از برگردونن ، ازروی پلو یه کفگیر بردارین وبهش زعفران بزنین وبرا تزیین استفاده کنین. 👈آب اضافه شده تهدیگ رو نرم نمیکنه. 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 @ashpazy_irani
#مربا_انگور 🍇 انگور بی دانه قرمز دو لیوان آب نصف لیوان شکر یک قاشق شیره انگور بدلخواه یک قاشق گلاب دو قاشق پودر هل و دارچین مقداری گردوی خرد شده بدلخواه انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه @ashpazy_irani
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم #باقالاقاتق @ashpazy_irani
#کباب_ ماهی شیر #کباب ماهی شیر😋  مواد لازم: ماهی شیر به میزان لازم فلفل دلمه یک عدد آبلیمو به میزانی که روی قطعات ماهی رو بگیره پیاز یک عدد نمک فلفل سیاه به میزان لازم سیخ چوبی ایم غذا رو هم میشه توی هواپز م هم ماهیتابه درست کرد اگه توی ماهیتابه میپزیدش باید کمی ته ظرفتون رو چرب کنید اول ماهی ها رو قطعه قطعه میکنید من هر کاری کردم بلد نبودم پوستشو بکنم ولی مشکلی ایجاد نکرد. ماهی ها را توی آبلیمو و پیاز خورد شده و نمک به میزان 3 -4 ساعت میگذارید برای اینکه ماهی تون خراب نشه روی ظرفتون سلفون بکشید بگذارید یخچال و بعد مثل تصویر ماهی ها رو به سیخ بکشید و روی یک طرف آنها فلفل سیاه بپاشید ماهیتابه رو داغ کنید روغن بریزید و ماهی ها رو از سمتی که فلفل سیاه پاشیدید بگذارید وقتی کاملا پخت سیخ ها رو برگردونید و اون طرفش هم کمی سرخ کنید و بعد نوش جان. @ashpazy_irani
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ و تِک غذای اعیانی و مخصوص ارسنجانی ها که عید نوروز و یا روزهای خیلی خاص درست میشه، مرغ، گوشت چرخ کرده، گردو، برنج، رب انار، شکر، نان خشک کوبیده شده و ادویه، یک ترکیب عالی و خوشمزه که البته تو این گرونی گوشت و مرغ و گردو فقط می تونم بگم خدا قسمتتون کنه . «ایران با همه زیبائی هایش از شما دورنیست» @ashpazy_irani
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه قهوه به شدت خوشمزه و راحت باصداگوش کنید 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 @ashpazy_irani
3.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خمیر_پیتزا 🍕🍕 چون خیلی در مورد خمیر پیتزا سوال داشتند،مراحل تهیه رو بصورت اسلاید براتون آماده کردم ،امیدوارم مفید باشه. آرد سفید سه پیمانه (لیوان دسته دار) نمک یک ق چ شکر یک ق غ مخمر یک ق غ روغن مایع( ترجیحا زیتون بدون بو )یک چهارم پیمانه آب یک پیمانه سرخالی @ashpazy_irani
#ترشی_گوجه 🍅 ‌ مواد لازم برای این میزان که در عکس میبینید: گوجه فرنگی 6 کیلو کرفس یک دسته هویج یک کیلو سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم گل کلم 2 عدد متوسط سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه) از شب قبل مواد رو نگینی خرد کنید و بشورید و بذارید کامل خشک بشن. گوجه هارو پوست بکنید (فرداصبح نحوه پوست گرفتن گوجه رو میذارم) و در غذاساز پوره کنید. گوجه هارو داخل قابلمه بریزید و یک ربع بجوشونید، در حال جوش سرکه رو هم اضافه کنید بعد از حدود یک ربع خاموش کنید و نمک وبقیه مواد رو اضافه کنید و هم بزنید . کمی خنک شد داخل ظروف ترجیحا شیشه ای بریزید و یک روز در فضای آشپزخانه بذارید بمونه و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. حدود ده روز بعد آماده مصرفه. * بهتره از قاشق استیل استفاده نکنید برای هم زدن و برداشتن ترشی چون رنگ ترشی رو خراب میکنه. * دوستان توجه کنید که بهترین زمان درست کردن این ترشی اواخر شهریور یا اوایل مهر هست که هم گوجه های خوب و قرمز میتونید پیدا کنید هم قیمت گوجه مناسبه . 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 @ashpazy_irani
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 #شامی_بادمجان😍 مواد لازم برای ۸ الی ۱۰ نفر : گوشت چرخکرده ۱ کیلو گرم بادمجان ۵۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد سیر ۵ حبه جعفری یا شوید ۳ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : در ابتدا به بادمجان ها کمی نمک میزنیم و نیم ساعت کنار می گذاریم . حالا گوشت را با نمک و فلفل و تخم مرغ و سیر و سبزیجات ( شوید یا جعفری) مخلوط کرده . آب بادمجان ها را با دست گرفته و بادمجان ها را به گوشت اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز می دهیم تا مخلوط یک دست و همگنی داشته باشیم و در آخر به شکل شامی فرم داده و در روغن سرخ می کنیم . نوش جان 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 @ashpazy_irani
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشک با این روش میتونید خیلی راحت و سریع یه ترشک خیلی عالی و خوشمزه درست کنید پس زود و تند و سریع دست بکار بشین و یه ترشک ترش ترش ترش درست کنید . مواد لازم :👇 میوه شامل آلو و آلبالو و گیلاس و آلو زرد و شبرنگ ۱ کیلو سرکه ۱/۴ لیوان نمک ۱ قاشق غذاخوری رب نارنج ۱قاشق غذاخوری . دستور تهیه :👇 میوها رو شسته و توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا آب بندازه بعد که آب انداخت و شروع به جوشیدن کرد و کمی نرم شدن نمک و سرکه و رب نارنج و اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه تا کم کم آب میوه تبخیر بشه و به غلظت برسه و ترشک ما آمادست. نکته :👇 از هرنوع میوه ای میتونید استفاده کنید حتما از آلبالو استفاده کنید به جای رب نارنج میتونید از رب انار ترش هم استفاده کنید 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 @ashpazy_irani
#داوود_پاشا ابتدا دو سه عدد پیاز رو ریز خرد کنید بهش زرچوبه و ادویه بزنید، دو قاشق نعنای خشک پودر شده رو با پیاز یه تفت بدید و سه قاشق غذاخوری رب انار بهش اضافه کنید و دو لیوان آب و بزارید جوش بیاد، از طرفی گوشت چرخ کرده من از نیم کیلو کمی کمتر گذاشتم یه عدد پیاز بزرگ رو رنده کردم کمی آبش رو گرفتم و به گوشت اضافه کردم نمک و زرچوبه و ادویه هم زدم سه قاشق غذاخوری آرد معمولی هم زدم و ورز دادم و گذاشتم یخچال خودشو بگیره و بعد توی تابه سرخ کردم و گذاشتم توی مواد روی شعله درش رو هم نبستم که قلقلی ها وا نرن در قابلمه نیمه باز، و میزاریم جا بیوفته این خورشت خیلی خوش عطر وطعمه، @ashpazy_irani