16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت ماهی😋
مواد لازم🔻
تن ماهی: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه: نصف یک عدد
پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری خورد شده
شوید: ۲ قاشق غذاخوری خورد شده
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری خورد شده
نمک و فلفلسیاه
تخم مرغ: ۲ عدد
خوب مخلوط کنید و بعد از قرار دادن تو ماهیتابه، ۲-۳ دقیقه هر طرف رو سرخ کنید.
پلو سبز:
به ازای ۱ لیوان برنج شسته شده:۱ لیوان آب
نمک
روغن
سبزیها همون سبزیهای بالا، فقط از هر کدوم به اندازه نصف لیوان (خورد شده)
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_خرمالو
#یلدایی
🍰🍅🍰🍅🍰
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲۸۰ گرم
شکر ۲۴۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
روغن مایع ۱۲۵ میلی لیتر
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری
خرمالو له شده ۳ عدد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_بادبزنی
سینه مرغ ۳عدد
نمک فلفل و ادویه های دلخواه
تخممرغ ۲ عدد
آرد سوخاری ۱پیمانه
آرد سفید ۱پیمانه
روغن به میزان لازم
سینه مرغ روبرش بزنید و بعد مزه دار کنید
داخل آرد سفید بعد تخممرغ و بعدم آرد سوخاری بزنید
داخل روغن به مدت ۲۰ دقیقه پخته میشه فقط حواستون باشه هی زیرو رو کنید
اگه رژیمید میتونید داخل فرهمبزارید به مدت ۲۰ تا ۳۰دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
خوشمزه میشه و میتونید از روغن زیتون فقط کف قالب فر بریزید بره واسه خودش توو فر
نوش جان 💝
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
4.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#کوفته_قلقلی_مجلسی
اول گوشت چرخکرده راباپیازرنده شده ونمک وفلفل سیاه ورزمیدیم اندازه گردو قلقلی درست میکنیم سیب زمینی رانصف کرده درظرف میچینیم قلقلی وگوجه روش میچینیم سس گوجه میریزیم درفر180میزاریم
نوش جان 💖
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیچیدن_باقلوا
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_برنجی👆👆
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#چیپس خوشمزهء کدو (سبز)😍😍
کدو را به حلقه های نیم سانتی ببرید.
در یک ظرف آرد سفید و در ظرفی دیگر پودر نان که با نمک و ادویه ی دلخواهتان مخلوط کرده اید بریزید،در کاسه ای کوچک تخم مرغ را با چنگال بزنید.
حلقه های کدو را ابتدا در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد در پودر نان بغلطانید.
در ظرف کوچکی چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته روی حرارت ملایم گذاشته سپس کدوها را داخل آن سرخ کنید ، بعد از سرخ شدن روی حوله های کاغذی قرار دهید.
احتیاج به روغن زیاد نیست!
سس:ماست چکیده یا ساده را با سیر له شده،ساقهء خرد شده ء پیازچه و نمک و فلفل ترکیب کنید،یک ساعت در یخچال بماند سپس مصرف کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
44.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فروماژ_پرتقال
اینم دسر فروماژ پرتقال💪💪
دسرپرتقال زمستانی
مثل همیشه ویدئو کامله و نیازی به نوشتن دستور نیست،فقط یکبار دیگه مواد لازمش و مینویسم و چندتا نکته ی مهم
موادلازم برای فروماژ پرتقال«دسر یلدایی»:
آب پرتقال طبیعی: یک+یک سوم پیمانه
شکر:نصف پیمانه
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پالپ پرتقال:۲ ق غ
وانیل:نوک قاشق چ
پوست رنده شده پرتقال:۱ ق مرباخوری
زردهتخم مرغ:۲ عدد
پودر ژلاتین:۱ ق غ+یک پنجم پیمانه آب سرد
نکات مهم:
❌حتما از اب پرتقال طبیعی استفاده کنید.
❌پالپ پرتقال همون گوشت پرتقاله که پوست نازکش و ازش جدا میکنیم.
❌حتما پوست نارنجی پرتقال رنده بشه و اون هم ریز رنده بشه.به هیچ وجه پوست سفید داخلی رنده نشه چون تلخ میشه.
❌حتما قالب چرب بشه.
❌شما میتونید مواد و دوبرابر کنید،این مقدار برای ۵ نفر کافیه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
4.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک لوبیا و سبزیجات 🙋♀️🤪
من قارچ نداشتم ولی اگه داشتم حتما آخر کار اضافه میکردم ب غذا.
مواد اولیه:
لوبیای خشکم یک و نیم لیوان بود که دو روز خیسش کردم و دو تا پیاز، دو تا سیبزمینی و دوتا هویج و نصف لیوان نخودفرنگی، نصف لیوان ذرت و یکچهارم فلفل دلمه و دو قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه بود.
درباره نونها هم که طعمدار کردنش با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر هست. اول نونتون رو بچشید اگه نمک داشت، نمکش رو کم بریزید و فقط پنج تا ده دقیقه در حد برشته شدن بذاریدش تو فر.
راستی میدونستید، خوراک لوبیاهای رشت بهشدت معروفه و صبحونه با یه سیخ کباب چنجه تقدیمش میکنن به مشتری؟
من عاشق این ترکیبم هرچند که شمالیها اصلا با این سبک و سیاق درست نمیکنن و لوبیاها فقط پیاز و سیب زمینی و رب داره.
شما چجوری خوراک لوبیا درست میکنید و کنارش چی میخورید؟
من بهش آبلیمو و روغن زیتون میزنم و طعمش عالی میشه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_ابری
مواد لازم
3 عدد سفیده تخم مرغ
شکر 30 گرم(1ونیم قاشق غذاخوری)
10 گرم نشاسته ذرت (1قاشق غذاخوری سرصاف)
به دلخواه:
نصف قاشق غذاخوری آب لیمو
وانیل یا اسانس دلخواه
رنگ خوراکی
طرز تهیه:
- فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سفیده تخم مرغ و یک پنس نمک را با همزن بزنید تا کف کند ،در حین هم زدن به تدریج شکر اضافه کنید.
- نشاسته ذرت، وانیل را اضافه و به همزدن ادامه بدید تا فرم بگیرد.
- با توجه به سلیقه خودتون مواد را چند قسمت کنید و رنگ خوراکی دلخواه را اضافه کنید.
- در سینی فر کاغذ روغنی انداخته وطبق ویدئو مایه را با قاشق ریخته وفرم داده و مرتب کنید.
- سینی را بزارید در فر به مدت 40 دقیقه در دمای 150 درجه تا پخته و یا تا زمانی که قهوه ای شود
نوش جان💖
تاس کباب
تاس کباب یکی از غذاهای قدیمی و اصیل ایرانیست، که این روزها کمتر تو سفره هامونم می بینیم.
که تو شهرهای مختلف به روش های متنوعی می پزند.
گوشت، بِه، سیب زمینی، هویج، پیاز و آلو از اجزای اصلی این غذاست.
چون این غذا رو قدیما تو ظرف های مسی سنگین، به نام تاس، بار میزاشتن و از همونجا اسمش تاس کباب شد.
تاس کباب قاجاری یکی از غذاهای مورد علاقهی ناصرالدین شاه بوده که با گوشت شکار حاضر می کردن و دستورش تو کتاب خوراک های ایرانی نوشته ی نادر میرزا هم هست.
.
مواد لازم :👇
گوشت گوسفندی چربی دار : ۶۰۰ گرم
هویج : ۳ عدد
به : ۲ عدد
پیاز : ۲ عدد
سیب زمینی : ۲ عدد
آلو بخارا : ۲۰ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری
نمک و آبغوره : به مقدار لازم
4.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم تزیین پلو بارنگ خوراکی طبیعی زعفران ولبو
رنگ صورتی خوش رنگی شد اصلا هم مزه لبو نمیداد😋😋😋
من از قالب قلب استفاده کردم فیلم رو ببینین کاملا متوجه میشین😊😊