747.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام سلام سلام🍁
به اخرین روز پاییزی خوش آمدید
صبحتون بخیر وشادی🍁
روزتون پربار ولحظاتتون شیرین🍁
دوستان خوبم🍁
براتون روزی آرام
ولی پرشور و زیبا🍁
و پر از نغمه های شادی آرزو می کنم🍁
#مدل_دسر_دورنگ_برای_شب_یلدا
😍 همراه با فن آشپزی با بهترین های ایده یلدایی وخانه داری👇
#جهت #ایده #یلدایی😊
#مدل_دسر_میوه_ای_برای_شب_یلدا
😍 همراه با فن آشپزی با بهترین های ایده یلدایی وخانه داری👇
#جهت #ایده #یلدایی😊
#ژله_بستنی_اناری_برای_شب_یلدا
😍 همراه با فن آشپزی با بهترین های ایده یلدایی وخانه داری👇
#جهت #ایده #یلدایی😊
#هندوانه_ستاره_ای_برای_شب_یلدا
😍 همراه با فن آشپزی با بهترین های ایده یلدایی وخانه داری👇
#جهت #ایده #یلدایی😊
#پاستیل_خانگی
1بسته پودر ژله با طعم دلخواه
نصف لیوان آبجوش
2ق غ پودر ژلاتین
1ق غ گلوکز مایع
پودرژله رو با آبجوش مخلوط کرده.پودرژلاتین هم اضافه میکنیم.حالا نوبت گلوکز هست اونم به مواد اضافه کرده همه رو مخلوط کرده و روی بخار کتری میزاریم تا بنماری و یکدست و روان بشه.قالبهای سیلیکونی رو کمی چرب میکنیم مایه پاستیل رو با قاشق یا هر وسیله ای دیگه داخل قالب ریخته.قالبها رو بمدت بیست دقیقه میزاریم فریزر.حسابی سفت میشن.بعد قالب رو درمیارم دستمون رو با روغن خیلی کم چرب میکنیم که پاستیلا به دست نچسبن بعدم اروم دونه دونه از قالب خارج میکنیم. اولش کمی چسبناکن. یکساعت که بزاریمشون یخچال چسبندگیشون از بین میره.دقیقا مثل پاستیلهای اماده میشه.
#لاوکیک_آلبالو
1 عددتخم مرغ
1/2 فنجان ارده
1/2 فنجان شیره انگور
2 قاشق غذاخوری آرد گندم کامل
1 قاشق غذاخوری کاکائو
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
گیلاس و شکلات تلخ به مقدار دلخواه
طرز تهیه:👇
همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و شکلات تیره و گیلاس را روی آن اضافه می کنیم.
حدود 15 دقیقه در فر 200 درجه میذاریم.اگر دوست داشتید زمان پخت رابیشتر کنید بیشتر شبیه کیک شود.