9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر سوخاری ( زینگر برگر)
برای این که سوخاری ما خوب پولکی بشه باید از ارد گندم استفاده کنیم و این که حتما به نوع سوخاری کردن توجه کنید تا پولکی جذابی داشته باشید
مواد لازم ۶ عدد
سینه مرغ ۳ عدد
نان برگر ۶ عدد
مواد مزه دار کردن 👇
شیر ۱ و نیم پیمانه
نصف لیمو
سس تند ۲ قاشق غ خ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری
مواد روکش 👇
ارد گندم یا سفید ۴ پیمانه
نمک ۲ قاشق چ خ
فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،پودر آویش ،پودر پاپریکا ،پودر سیر( از هر کدوم ۱ قاشق چ خ )
مواد سس برگر👇
سس مایونز ۲ قاشق غ خ
سس کچاب ۱ قاشق غ خ
سس خردل ۱ قاشق غ خ
نصف لیمو
خیار شور ۲ عدد رنده شده .
سینه مرغ رو بکوبین تا نرم بشه و داخلش بپزه،بعد ۱ ساعت مزه دارش کنید ،حالا روغن و داغ کنید ،دما رو کم کنید و سینه مرغ و ۱۰ دقیقه سرخ کنید،این ساندویچ بدجور خوشمزست ❤️
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
یک زن باید #ترفند_زنونه بلد باشه😋
#چطور #خانه_داری بلد باشه
چطور #آرايش كنه💄
چطور #شال و #روسری ببنده🧕
چطور #دلبری کنه💃
تا شوهرش و عشقش رو شیفته خودش کنه😍
راز این ترفندا اينجاس👇🏻
🎈
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
4.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅سوپ پاییزی 😋
✍موادلازم (برای ۵ نفر) :
قارچ ۱ کیلو
آب مرغ ۱ لیتر
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق مربا خوری
کره ۱۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۳ پیمانه
خامه ۳ قاشق غذا خوری
جوپرک ۱/۲ پیمانه
🥣 طرز تهیه:
پیازو سیر و با کره و روغن تفت بدین،قارچ و بهش اضافه کنید،نمک وفلفل سیاه و آرد رو داخل قارچ بریزین ،بعد آب مرغ و بریزین اجازه بدین جا بیافته در ادامه نصف سوپ و میکس کنید ودوباره داخل ظرف بریزین حالا جو پرک و خیس کنید چند دقیقه ،بریزین تو سوپ وقتی پخت خامه و شیر و جعفری رو اضافه کنید ،گاز و خاموش کنید هم بزنین و تمام
15.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅پاستا با تهدیگ لازانیا😋
✍مواد لازم برای ۴ نفر :
پاستا ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۷۰ به ۳۰ گوسفندی، گوساله ۴۰۰ گرم
پیاز داغ (یک عدد پیاز متوسط)
رب ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زعفران به مقدار لازم
سرکه و آب لیمو برای مایع پاستا هر کدام یک قاشق غذاخوری
آویشن در انتهای کار با مایع پاستا به مقدار لازم
لازانیا برای تهدیگ به اندازه کف ظرف
کره ۳۰ گرم
روغن مایع
#فلافل_اسفناج
🧆نخود را از شب قبل بخیسانید و در صافی بریزید. آنگاه نخود را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس بقیة مواد لازم به جز روغن را به نخود بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا به میزان كافی روغن در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. اكنون هربار به اندازة ۲ قاشق سوپخوری از مایة فراهم كرده بردارید و آن را به شكل فلافل درست كنید. اینك فلافلها را در روغن سرخ كنید تا بپزند و طلائی رنگ
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_شکم_پر🍆🍆🍆
دستور تهیه 👉🏻
10-12 بادمجان کوچک
4-5 بادمجان معمولی
کوفته
گوشت چرخ کرده 500 گرمی
2 پیاز بزرگ
جعفری (من از خشک شده استفاده کردم)
2 قاشق غذاخوری آرد یا (پود نان)
1 تخم مرغ
نمک 🧂 ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پودر شده فلفل تند، اگر دوست دارید زیره (ما آن را دوست نداریم)
2 قاشق غذاخوری روغن نباتی (برای کوفته )
سیب زمینی 🥔
🍅 گوجه فرنگی
روغن مایع برای سرخ کردن
برای سس👉🏻
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی مخلوط شده نعناع ، 1 عدد سیر 1 لیوان آب گرم
🍱دمای فر ۱۸۰ درجه ک از قبل گرم شده به مدت حدود نیم ساعت
همه چیز با صوت توی تصویر گفته
#سالاد_مرغ_انار 🍗
سینه مرغ پخته خرد شده 500 گرم
شوید تازه خرد شده 1 ق غ
ساقه کرفس خرد شده 3 عدد
پیاز قرمز متوسط خرد شده 2 عدد
آب ½ لیموی تازه
دانه انار ¾ پیمانه
سس خردل 1 ق غ
مایونز ¼ پیمانه
نمک و فلفل سیاه
ماست یونانی ½ یا ¾ پیمانه
♨️در یک کاسه بزرگ مرغ، انار، کرفس و پیاز را مخلوط کنید.
در کاسه دیگری ماست، مایونز، آبلیمو، شوید و خردل را مخلوط کنید.
سس را به مخلوط مرغ اضافه و مخلوط کنید.
نمک و فلفل اضافه کنید. نیم ساعت در یخچال قراردهیدو سرو کنید
#دسر_وانیلی
یک عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شکر
سه لیوان شیر
یک قاشق نشاسته ذرت
دوقاشق آرد سفید
یک قاشق چایخوری وانیل
دو قاشق کره
نشاسته، آرد و شكر و شير را با هم مخلوط كرده و روي حرارت قرار بدین و مدام هم بزنيد.زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد.زرده و وانيل را با همزن بزنيد و سفيده را جدا بزنيد تا پنبه اي شود.زرده و سفيده را همراه كره به مايه شير اضافه كنيد و مرتبا هم بزنيد تا غليظ شود بعد توی قالب میریزیم و میزاریم توی یخچال یک تا دوساعت بعد آمادست
#خشک_کردن_آلو
برای خشک کردن الو قابلمه مناسب با حجم الوها رو انتخاب کنید پر از آب کنید و روی شعله بزارین وقتی جوش آمد برای پنج کیلو الو یک لیوان پر شکر بریزین وبعد الوها رو داخل قابلمه ریخته وقتی پوست الو ترک خورد یعنی مثل کویر خشک ترک میخوره ،آبکش کنید بنشینید با حوصله پوست الوها رو جدا کنید داخل سینی بچینید وروش یک پارچه توری بندازین و بزارین جلوی آفتاب دو تا سه روز طول می کشه تا خشک بشه فقط یادتون نره که روزی چند بار الو ها رو زیر و رو کنید یا برگردونید که تمام اطراف الو کاملا خشک بشه👌🏼😋
#🍔 🍂💞