eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
902.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام🌸 🌷صبح آدینه🌷 سوم بهمن ماهتون بخیر 💐 الهی روزتون 🌸 پر از خیر و برکت و 💐 پر از امید و شادی 🌸 دلاتون بی کینه و غم 💐 تنتون سالم 🌸 براتون روز خوبی 💐 رو از خدا میخواهم 🌸 الهی آمین
🌺ببخشید امانگذارید ازشماسواستفاده شود 🌸عشق بورزید امانگذاریدبا قلبتان بدرفتاری شود 🌺اعتمادکنید اماساده وزودباورنباشید 🌸حرف دیگران رابشنوید اماصدای خودتان راازدست ندهید
5.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبنبات چوبی انار🍭🍭 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋😋😋 مزش عالیه حتما امتحاتش کنید 1. ابتدا یک قاشق رب گوجه و روغن کف قابلمه نچسب میریزیم.(ماسه نفر بودیم و بنسبت مقدار برنج و سایز قابلمه رب ریختم) 2. رب رو تفت میدیم تا رنگش باز بشه. 3. اندازه ته لیوان آب میریزیم و هم میزنیم تا به غلظت سس برسه. 4. جداگانه برنج بصورت کته گذاشتم وقتی آبش تبخیر شد زیرشو خاموش کردم. 5. از برنج چند قاشق برمیداریم و با مخلوط رب مخلوط میکنیم تا کاملا رنگ بگیره(البته من برنج از وعده قبل داخل یخچال داشتم ازون برای تهدیگ استفاده کردم) 6. سطح تهدیگ رو کاملا فشرده و صاف و یکدست میکنیم. 7.بقیه برنج سفید آبکش یا کته رو روی تهدیگ.میریزیم . 8. سطح برنج رو با قاشق کاملا صاف صاف و فشرده میکنیم و برنج رو دم.میذاریم. 9. پلوی آماده شده رو از قابلمه بصورت قالبی درمیاریم. نگران سوخته شدن تهدیگ نباشید چون نمیسوزه اصلااااا. مشابه تهدیگ لوبیا پلو یا دمی گوجه . ‌ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🍪 😋👆 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آلو🍑🍑🍑🍑 غذای مغز ! از بین برنده انگل ها ضد میکروب بهترین درمان یبوست طبیعی ترین وبی خطرترین و بهترین روش معالجه یبوست و بواسیر استفاده از اشکال مختلف آلو وآلو خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 یکی دیگه از آش های خوشمزه جاتون خالی😍 رسپی..نصف پیمانه لوبیا چیتی و یک مشت نخود و یک لیوان عدس رو از شب قبل خیس کردیم رو بزارید بپزه بعد پیاز داغ فراون درست کنید و بهش زرد چوبه .فلفل سیاه و یک قاشق رب اضافه کنید وبعد به آش اضافه کنید وبعد آلو رواضافه کنید بزارید تا حبوبات بپزه ونیم ساعت بعد رشته آش رو اضافه کنید و در آخرهم نمک رو اضافه میکنیم واجازه میدیم تا آش جا بیفته و موقع سرو از نعنا داغ برای تزیین استفاده میکنیم خیلی خوشمزه هست حتما امتحان کنید 😋 _برای این آش ازچند نوع آلو استفاده کنید. _این آش نیازی به سبزی نداره _هرچقدر آلو بیشتر باشه خوشمزه تر میشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
صبحانه مفید و جامع !🍳 🍄 یک عدد تخم مرغ آب پز + 40 گرم نان = 170 کالری 🍄 یک لیوان حلیم+ نصف قاشق غذاخوری روغن + 2 پیمانه شکر= 300 کالری 🍄 2 قاشق غذاخوری شکلات صبحانه + 60 گرم نان= 350 کالری 🍄 30 گرم پنیر + یک عدد گردو + 45 گرم نان = 215 کالری + یکی از مهمترین وعده های غذایی که به هیچ عنوان نباید فراموش شود خوردن صبحانه، این روزها نیز خوردن صبحانه‌ی کامل را فراموش نکنید • 🌺🌸🌼🌺🌸🌼 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
مواد اولیه لپه یک پیمانه برنج نیم پیمانه یک عدد پیاز متوسط رنده شده آب گرفته یک عدد پیاز متوسط سرخ شده زرشک به میزان دلخواه نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم رب گوجه فرنگی به مقدار لازم لپه و برنج رو جداگانه میپزیم آبکش میکنیم که آب نداشته باشه یه پیاز و سرخ میکنیم با زرشک میزاریم کنار برنج و لپه رو میکس میکنیم تا دونه های لپه معلوم نباشد پیاز رنده شده رو اضافه میکنیم نمک و فلفل و زردچوبه و سبزی معطر (هرچی داشتید ، من ترخون و مرزه ریختم)نداشتین هم اشکال نداره موادو قشنگ باهم مخلوط میکنیم تا چسبندگیشو ببینیم اگه احساس کردین چسبندگیش کمه دو قاشق آرد نخودچی بهش اضافه کنین ، بعد از مواد برمیداریم گرد میکنیم وسطش رو با آلو خشک یا تخم مرغ پخته و پیاز و زرشکی که سرخ کردیم پر میکنیم و یکم دیگه از مواد برمیداریم میزاریم روش و گرد میکنیم، حتما یه کاسه آب بغل دستتون باشه چون مواد چسبندس و به دست میچسبه رب گوجه رو یکم تفت میدیم بعد آب میریزیم روش، کوفته های که گرد کردیم رو میزاریم داخل آب که جوش اومده ، زیرشو کم میکنیم تا نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بعد حاضره آب اضافه کنین تا روی کوفته ها رو حدودی بگیره تا کل کوفته قرمزی بگیره، خوشمزه هامون آمادن😍😍😍😍😍 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمیِ چشم‌سیاه تقدیم به همه شما . برای هر نفر: لوبیا چشم‌بلبلی: ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری) برنج: ۱ پیمونه (۱۱۰ تا ۱۳۰ گرم) . لوبیا حداقل ۳ ساعت باید خیس بخوری. روغن:۵ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری زیره‌سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری لوبیا چشم بلبلی شوید: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری برنج شسته شده آب (۱/۵ پیمانه برای هر‌پیمانه برنج) . نیم ساعت باید دم بکشه. اگه دوست داشتید ۲۰ گرم کره رو وقتی دم کشید روی برنجتون بذارید(این سلیقه‌ای هست) من میذارم. یدونه هم نیمرو برای روی کار بزنید تا به فضا رهسپار شوید. . یه ماست و خیار هم درست کردم که پیاز هم توش ریختم خیلی باحال میشه. این کارو بکنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
مواد لازم: 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه ماست 1 عدد تخم مرغ 1 پیمانه نشاسته (ذرت / گندم) 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 بسته بیکینگ پودر (۱۰گرم) 1 قاشق چایخوری پودربادام ( اختیاری ) 2-3 پیمانه آرد (الک شده) مواد لازم برای روی شیرینی: زرده تخم مرغ خشخاش کنجد سیاه دانه تخمه 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 طرز تهیه: همه مواد رو به جز آرد با هم مخلوط می کنیم. آرد رو الک میکنیم و یواش یواش بهش اضافه میکنیم ، تا وقتی که یه خمیر نرم که به دست نچسبه بدست بیاد ورز میدیم. با خمیر توپ های کوچیکی درست میکنیم.روی سینی فر کاغذ روغنی میکشیم توپا رو روش میزاریم و روشون زرده تخم مرغ میزنیم و داخل کنجد یا سیاه دانه و ... میغلتونیمش.بعد توی فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه میزاریم تا بپزه.‌ ⛔ توجه داشته باشید که زیاد نپزینش چون نشاسته داره. و اگه سرد شه سفت میشه. نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
ژله قلبی❤️❤️ برای تهیه این نوع ژله ابتدا در قالبهای قللبی شکل مقداری پودر ژله آماده شده (مخلوط با آب بریزید یا ژله رو در ظرف ساده تهیه کنید و بعد با قالب قلبی شکل اون رو قالب بزنید. در ظرفی به شکل دلخواه مقداری شیر عسل تهیه کنید و چند قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بهش اضافه کنید (به نظرم برای هر لیوان شیر 1 . 5قاشق پودر ژلاتین عالیه) البته میتونید کمی هم گلاب بهش بزنید تا خوشمزه تر بشه. حالا ژله های قلبی رو داخل ظرف بریزید و اجازه بدید ژله ببنده.(نکته : اگر دیدید ژله های قلبی روی شیر نموند ابتدا ژله های قلبی رو کف سینی قرار بدید و یه لایه خیلی خیلی نازک شیر توش بریزید و صبر کنید ژله ببنده و بعد دوباره شیر رو تا ارتفاعی که قلبها رو نپوشونه اضافه کنید البته کاملا طبیعیه 3یا 4تاش بره زیر شیر) 🍔🍟...🍭...🍟🍔 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
مواد لازم برای۶ نفر 👌👌🍄🍄👌👌 پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد سیر ۱ حبه روغن گیاهی 1 قاشق غذا خوری مرغ ریش ریش شده پخته ۲ پیمانه ادویه تاکو 1.5 قاشق غذا خوری لیمو ترش ۱/۲ عدد آب ۳ قاشق غذا خوری کره ۱ قاشق غذا خوری نان همبرگر ۱۲ عدد پنیر (مخلوط پنیر مکزیکی) ۲ پیمانه🍔🍔🍔🍔 طرز تهیه ۱- فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. ۲- روغن گیاهی را درون تابه بزرگی گرم کنید ۳- پیاز، فلفل دلمه ای و یک حبه سیر را خرد کرده و آن ها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند ۴- مرغ ها، ادویه تاکو و آب لیموترش را بیفزایید. آن ها را هم بزنید. تابه را از روی حرارت بردارید ۵- رول نان را از عرض به دو نیم تقسیم کنید. ۶- یک لایه پنیر روی آن قرار دهید. یک لایه مخلوط مرغ فاهیتا بریزید و در آخر، لایه ای دیگر پنیر اضافه کنید. ۷- کره را به مدت ۲۰ ثانیه در مایکروفر بگذارید تا ذوب شود. سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و با قلم مو روی نان بمالید. ۸- نان ها را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شوند.اسلایدر چیکن فاهیتا آماده سرو است. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇