eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍢کباب گوشت و سبزیجات 🥩مواد لازم گوشت بره 200گرم ماست کم چرب پاستوريزه 1پيمانه ليموترش 1عدد فلفل سياه يک دوم قاشق چايخوري پياز خرد شده کوچک 1عدد گوجه فرنگي دو نيم شده کوچک 4عدد قارچ 125 گرم فلفل دلمه اي مکعبي خرد شده متوسط 1عدد نمک به مقدار لازم 🥗طرز تهیه چربي هاي گوشت را بگيريد و به تکه هاي کوچک برش دهيد. ماست، آب ليموترش، فلفل و پياز را مخلوط کنيد و تکه هاي گوشت را به مدت 24 ساعت در اين مخلوط قرار دهيد.به ترتيب تکه هاي گوشت، گوجه فرنگي، قارچ و فلفل دلمه اي را داخل سيخ چوبي کنيد. سيخ ها را روي کباب پز به مدت 15-10 دقيقه حرارت دهيد.در حين پخت، سطح کباب و سبزيجات را به مخلوطي که گوشت را درون آن خوابانده بوديد، آغشته کنيد تا سطح آنها خشک نشود. در پايان پخت، نمک را به کباب اضافه کنيد. اين کباب را مي توانيد همراه با برنج ميل نماييد.
ليمو👇 مواد لازم :🍅 3 عدد تخم مرغ بزرگ 3 عدد زرده تخم مرغ 1/2 فنجان شکر 2 قاشق غذا خوري رنده پوست ليمو 1/2 فنجان آب ليمو 1/2 قاشق چاي خوري نمک 250 گرم کره طرز تهیه :🍶 ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کنيد و روي بخار آب قرارداده و مرتب هم بزنيد به مدت 5 دقيقه تا کف کند و به همزدن ادامه دهيد تا غليظ شود بعد از غليظ شدن ظرف را از روي حرارت بر مي داريم و کره ها را اضافه مي کنيم ،خوب هم بزنيد تا کاملا کره ها ذوب شوند سس آماده شده را از صافي رد مي کنيم و روي آن را مي پوشانيم تا کم کم خنک شود . سس ليمو را داخل ظرف درب دار ريخته و مي توانيد به مدت 5 روز و اگر آن را منجمد کنيد به مدت يک ماه در يخچال نگهداري کرد توجه داشته باشيد که براي تهيه سس پرتقال فقط کافيست به جاي آب ليمو و رنده پوست آن از آب پرتقال و رنده پوست پرتقال استفاده کنید
🥐کباب لقمه ماهی 🍱مواد لازم ماهی پوست کنده، بدون استخوان، شسته و چرخ کرده یک کیلوگرم، نمک و فلفل به میزان لازم، پیاز چرخ شده به حالت تفاله ۲۰۰ گرم 🌯طرز تهیه ماهی، نمک و فلفل و پیاز را مخلوط کرده و در صورت کم چرب بودن ماهی یک استکان روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم. مخلوط را خوب به هم می زنیم تا مواد به صورت خمیری در بیاید.چوب هایی به اندازه ۲۰۰ سانتی متر آماده کرده و آن ها را خوب چرب می کنیم، مایع خمیری درست شده را به صورت لوله در آورده و تکه تکه می کنیم و دور چوب می گذاریم.سپس یک درمیان بین تکه های کباب لقمه فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی با قارچ می چینیم و کاغذ آلومینیومی را چرب می کنیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۲۰ درجه سرخ شود.سپس آن را از فر خارج و در دیس می چینیم و با سیب زمینی خلالی، خیارشور و جعفری تزئین می کنیم.
مرغ طلایی با پنیر🍗 🥯مواد لازم سينه مرغ بدون استخوان۴عدد مغز نان سفيد يك و نيم پيمانه پنير پارمزان رنده شده يك دوم پيمانه جعفرى تازه خرد شده ۲قاشق غذاخورى تخم مرغ زده شده ۲عدد سس مايونز يك دوم پيمانه پنير معمولى يك دوم پيمانه سير تازه ۱ يا ۲حبه كره آب شده ۴قاشق غذاخورى نمك و فلفل سياه به ميزان دلخواه 🧅طرز تهیه هر كدام از سينه هاى مرغ را به ۴ تا ۵قسمت تقسيم مى كنيم سپس مغز نان را با پنير پارمزان و جعفرى و نمك و فلفل سياه در ظرفى مخلوط كرده سپس تخم مرغها را زده و تكه هاى مرغ را به تخم مرغ آغشته كرده سپس در مخلوط پنير و نان و جعفرى مى غلتانيد.كره آب شده را روى سينه هاى مرغ ريخته و سپس براى ۳۰ دقيقه در فر يا ماكروفر قرار دهيد همچنين مى توان اين تكه هاى مرغ را سرخ كرد. سس مايونز را با پنير و سير رنده شده مخلوط كرده و سس غليظ به دست آمده را در كنار مرغ گذاشته و آن را ميل كنيد.
🌺❄️ هر گه که بنفشه جامه در رنگ زند در دامنِ گل بادِ صبا چنگ زند هشیار کسی بُوَد که با سیمْبَری می نوشد و جام باده بر سنگ زند درود
🍵شربت سرکه انگبین سبز 🥤مواد لازم شکر یک کیلو آب 500 سی سی عرق نعناع 2/1 پیمانه سرکه سفید یک پیمانه کرم تارتار 4/1 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ یک عدد رنگ سبز خوراکی 2 تا 3 قطره 🥤طرز تهیه ابتدا شکر را در ظرفی همراه با آب روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید سپس سفیده تخم مرغ را با چنگال زده اید به آن اضافه کنید تا تمامی جرم شکر گرفته شود.شربت را صاف کرده و پس از شفاف شدن کرم تارتار را می افزاییم 5 دقیقه دیگر می جوشانیم حال عرق نعناع و سرکه را اضافه می کنیم مزه آن را تست کنید در صورتی که عطر و ترشی آن مورد پسند است چند دقیقه دیگر می جوشانیم.پس از سرد شدن شربت را در شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال قرارمی دهیم و مورد استفاده قرار می دهیم. در آخر چند قطره رنگ سبز خوراکی به شربت می افزاییم.نکته: توجه داشته باشید که کرم تارتار جهت شفافیت و سفیده تخم مرغ جهت جرم گیری شکر مورد استفاده قرار می گیرد.
مواد لازم بیسکویت پتی‌بور: 100 گرم تخم‌مرغ: یک عدد گردوی خردشده: یک‌دوم پیمانه شکر: یک‌دوم پیمانه پودر کاکائو: یک‌چهارم پیمانه طرز تهیه 1.ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود، بعد تخم‌مرغ و شکر را اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم در حدی که شکر خوب حل شود. 2. حالا مواد را از روی حرارت بر می‌داریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. 3. این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر می‌ریزیم و به صورت استوانه فشرده می‌کنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و بعد از آماده شدن برش می‌زنیم. فوت کوزه‌گری: بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید، در غیر این صورت سفیده تخم‌مرغ زود می‌بندد و شیرینی شما خراب می‌شود نوش جان💖 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم: كره ٢٥گرم شير ١ليوان شيرعسل ٢قاشق غذاخورى پودرنشاسته ٣قاشق غذاخورى وانيل نوك قاشق چايخورى بيسكوئيت پتى بور ١بسته خوردشده گردوخوردشده ١پيمانه طرزتهيه: ١_كره راداخل قابلمه وروى حرارت ملايم گذاشته تا ذوب شود. ١ليوان شيررابه كره اضافه واجازه دهيدتاگرم شود. بعدازچنددقيقه ٣قاشق پودرنشاسته رااضافه وتندتندهم بزنيد. .بعدازحل شدن پودرنشاسته ٢قاشق شيرعسل را اضافه كنيدوتندتندهم بزنيدتابه غلظت فرنى برسه. درآخروانيل رااضافه كنيدوحرارت خاموش كنيد. دوستاى گلم دقت كنيدكه خيلى سريع بايداين كارهاروانجام بديدحتى زمانيكه ميريزيد داخل ظرف سروتون چون خيلى سريع دسرسفت ميشه. حالاازبيسكوئيت وگردو داخل ظرف ريخته وازمواد عسليتون روى بيسكوئيت هابريزيد،اين كارو تاتمام شدن مواددسرتون انجام بديدودقت كنيد لايه لايه موادوبريزيد. درآخراينوبگم كه دوستاى گلم همونطوركه توفيلم مشخصه من هم ساده عكس دسروگذاشتم واستون هم باژله،ميتونين كه شماهم ازهردومدل درست كنيدولذتش وببريد،بستگى به سليقه خودتون داره.عزيزان. نوش جان💖
18.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور تهیه برای مرینت و مزه دار کردن مرغ همونطور که تو کلیپ میبینید من ماست وروغن زیتون+آب لیموترش+پاپریکا+فلفل سیاه ویه مقدار خیلی کم نمک (چون چاشنیها خودشون نمک دارن) و فلفل تند وچاشنی زعفرانی + چاشنی بندری و پیاز خلالی+دو حبه سیر خرد شده رو داخل ظرفی باهم خوب مخلوط و مرغ درسته با این مخلوط خوب ماساژدادم و تو مواد خوابوندم بمدت ۱۲ساعت تا قشنگ مزه دار شه.بعد داخل ظرف فر گذاشتم وداخل شکم مرغ قیصی وآلو وسیب زمینی وهویج خرد شده ریختم وبا نخ وسوزن دوختم روش فویل کشیدم بمدت ۲ساعت با دمای ۱۸۰ تا مغز پخت شه .۱ساعت اول با فویل ویک ساعت بعدی فویل رو بردارید تا برشته وخوشرنگ شه.اواسط پخت هم یبار رو پوسطش کره آب شده با فرچه بزنید نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم گوشت بزغاله یابره کمی چرب ۴۰۰ گرم نخود ۱/۵ پیمانه سیر خام ۷-۸ عدد متوسط کشک سیر داغ نعنا داغ نمک فلفل زرد چوبه و فلفل قرمز گوشت و همراه سیر و نخود خیس خورده نمک فلفل و زردچوبه میپزیم تا گوشت و نخود خوب بپزن بعد گوشت و نخود و میکوبیم کشک رو اضافه میکنیم و روی حرارت ده دقیقه نگه میداریم در آخر نعنا و سیرداغ رو اضافه میکنیم و سرو میکنیم نوش جان 💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
ماست بستنی نارنگی چوبی 🔹مواد لازم 🔸نارنگی 7 عدد 🔸ماست یونانی 450 گرم(یا ماست همزده شیرین) 🔸غلات صبحانه یا گرانول غلات به مقدار لازم 🔸چوب بستنی ♨️طرز تهیه 🔹نارنگی ها را پوست بگیرید و اگر هسته داشت ، هسته آنها را خارج کنید. نارنگی ها را در دستگاه غذا ساز و یا مخلوط کن بریزید و برای چند ثانیه خرد کنید ، خیلی دستگاه را روشن نگه ندارید تا نارنگی بیش از حد پوره نشود و تکه های درشت در ظرف داشته باشید. 🔹در قالب بستنی 2 قاشق از پوره نارنگی بریزید و 2 قاشق از ماست ، دوباره پوره نارنگی و ماست بریزید و در آخر کمی غلات بریزید و چوب بستنی را در قالب فرو کنید 🔹قالب بستنی را برای 4 ساعت در فریزر قرار بدین تا کاملا بستنی منجمد شود ، اگه نیاز بود یک شب کاملا صبر کنید تا بستنی کاملا خودش رو بگیرد. 🔹برای در آرودن بستنی از قالب ، یک ظرف را تا ارتفاع قالب آب گرم بریزید و قالب را برای 1 دقیقه در آب گرم بذارید و با کمک چوب ، بستنی را از قالب بیرون بکشید.
موجور🌮🥪 🍃مواد لازم تخم مرغ 2 عدد شوید خرد کرده 4 قاشق غ کدو متوسط 2 عدد پنیر سفید150 گرم روغن مایع نمک و فلفل 🍔طرز تهیه کدوها را پوست گرفته و به همراه پنیر و شوید خرد کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل ماهیتابه چرب بریزید و صاف کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزد. سپس طرف دیگر رو برگردونید تا بپزد و سرخ شود. بعد تزیین کرده و سرو کنید.