eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم برای یک ترکیب ناب اون هم شیرازی👌🏼 قنبر پلو یک پلو قاطی خوشمزه و جذاب که به غم بر پلو هم معروفه چون وقتی بیارن سر سفره و میل کنید همه غم و غصه هات فراموشتون میشه😅🤤😋 مواد لازم: برنج 3 پیمانه گوشت چرخ کرده 400 گرم گردو 50 گرم کشمش 100 گرم رب انار یک پیاله پُر رقیق شده پیاز یک عدد متوسط نمک و فلفل و پودر سیر به اندازه لازم توضیحات رو این بار براتون در ویدیو گذاشتم امیدوارم دوست داشته باشید اما چند نکته باقی میمونه که اینجا اضافه میکنم گردوها بهتر هست که فقط چهار تیکه بشن ولی ما خرد شده بیشتر دوست داشتیم. بعضی ها به گوشتشون آرد نخودچی میزنند که من نزدم چون وا نرفت🤗 بعضی مواقع به این غذا شیره انگور هم میزنند و جدا روی برنج میریزند به همراه رب انار در شیراز دیده شده که مثل خورشت مواد که آماده شد کنار برنج برای سرو میارن😂👌🏼 این مقدار مواد برای چهار نفر هست و در دستورهای دیگه میزان کشمش و گردو و گوشت بیشتر هست ولی این مقدار که در فیلم مشاهده کردین خیلی مناسب و به اندازه بود🤗 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسم این شیرینی هستش كاراكوش به تركي ميشه پرنده سياه😅فر هم لازم نداره پس همگي مي تونيد درستش كنيد🤗 واما موادلازم👇👇👇 يك عدد تخم مرغ يك ق غ خوري شكر يك ق چ خوري نمك يك چهارم ليوان روغن مايع نصف ليوان اب جوش يك ق م خوري وانيل يك ق غ خوري بكينگ پودر آرد به مقدار لازم يك ق غ خوري سركه يا اب ليمو براي بازكردن خمير پودر نشاسته براي شربت هم👇 دوليوان شكر،دوليوان اب ،كمي اب ليمو،مايل بودين كمي دارچين ودوق غ خوري هم عسل مخلوط كنيد روي حرارت بزارين تاكمي غلظت بگيره وبزارين كنار..... واما مراحل 👇👇👇 تخم مرغ ،شكر،نمك،وانيل،داخل ظرف بزرگي مخلوط كنيد بعد ابجوش وروغن رواضافه كنيدخوب مخلوط كنيد دراخر ارد روكم كم اضافه كنيد تا خميرشكل بگيره بكينگ پودر هم اضافه كنيدخمير روخوب ورز بدين بعد يك ربع در دماي محيط استراحت بدين ،بعدخمير رو دوقسمت تقسيم كنيد هرقسمت رو پهن كنيد وبراي پهن كردن ازپودرنشاسته استفاده كنيد سطح خمير كاملا اغشته به پودر نشاسته بشه وبعدرول كنيد وبه قسمتهاي كوچيك تقسيم كنيد به ويدئو خوب دقت كنيد،حالا دوباره قسمتهاي تقسيم شده خمير رو باوردنه صاف كنيد مثل تصوير بعد داخل روغن داغ سرخ كنيد تا بازبشن شكل بگيرين بايد توروغن شناورباشن ومرتب داخل روغن حركت داده بشن بعدازسرخ شدن داخل شربت خنك شده فروببريد وروش با پودر گردو يا پسته تزيين كنيد طعمش مثل باقلوا ميشه😋😋😋
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه خوراک سبزیجات: _پیاز یک عدد _فلفل دلمه ای ۳ عدد _بادمجان ۲ عدد _کدو ۲ عدد _گوجه ۳ عدد برای تهیه ی این خوراک خوشمزه ی سبزیجات تنها کافیه سبزیجات رو به ترتیب ویدئو تفت داده و نمک و فلفل و زردچوبه رو به مواد اضافه کرده و تفت داده و در ظرف رو ببندید و حرارت رو کم کرده و اجازه بدید با آب خودش بپزه و در نهایت بعد از ۴۰ دقیقه خوراک حاضر است 😋 نوش جان 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قارچ سوخاری 🥘 🥗قارچ رو فقط با دستمال نمدار پاک کنید و یا یه لایه نازک پوستش رو بردارین.یا اگر میخواین حتما بشورید باید دونه دونه زیر شیر اب بگیرید بشورید بعد حتما با دستمال خشک کنید چون نمیخوایم آب به داخل قارچ نفوذ کنه که بعدا آب بندازه.حالا برای حدودا ۱۵تا قارچ ۲عدد تخم مرغ رو با مقداری نمک.خیلی کم بکینگ پودر و پودر فلفل قرمز و ۲ق غ سرپر ماست معمولی و آردسوخاری نرم در حدی که موادمون به غلظت ماست بشه 🥣(آردسوخاری رو کم کم اضافه میکنیم) همه رو با چنگال مخلوط کرده و هم زدم.یه ظرفم اردسوخاری کنار دستم گذاشتم قارچ ها رو اول داخل اون مایه خمیری بعد داخل آردسوخاری مجددا داخل مایه خمیری و درنهایت داخل اردسوخاری زده بعدم ده دقیقه تا یک ربع گذاشتمش یخچال .و در نهایت داخل ظرف گودی روغن سرخ کردنی ریخته داغ که شد قارچ ها رو به تعداد کم داخلش سرخ کردم.وقتی سرخ شدن روی دستمال گذاشتم تا روغن اضافیش گرفته بشه. نکته:اردسوخاریم همون بود که قبلا خودم درست کردم و کاملا طعم دار بود.
🥗 شنیسل مرغ مواد لازم: 💢فیله مرغ 3 عدد 💢نمک و فلفل 💢پیاز خرد شده 💢روغن سرخ کردنی 💢آرد ساده و سوخاری 💢تخم مرغ 2 عدد 💢ادویه مخلوط طرز تهیه: ‼️ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید. سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود. سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید ‼️تا هر دو طرف آن سرخ شود. اگر مرغها مدت زیادی در مواد گفته شده خوابانده شود غذای شما خوشمزه تر میشود بهتر است این کار را از شب قبل انجام دهید
ميلك شيك اناناس 🍹 🔹ابتدا١پيمانه شیر و ٢پيمانه کمپوت آناناس به همراه مقدارى اب كمپوت رو داخل مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنین تا آناناس خوب پوره و مخلوط یکنواخت بشه. حالا ٢پيمانه بستنی وانیلی رو اضافه کنین و فقط در حد مخلوط شدن پالس بزنین. به همین راحتی میلک شیک حاضره. ❄️فوری داخل لیوان بریزین و با یک تکه آناناس تزیین کنین. حالا میلک شیک خوشمزه و آسون شما آماده نوش جان کردنه
🥗 شیرینی زنجبیلی مواد لازم: ✨آرد سه پيمانه ✨روغن جامد 1/4 پيمانه ✨كره 1/4 پيمانه ✨زنجبيل سه قاشق ✨پودر قند 2/3 پیمانه طرز تهيه: 🌀روغن، پودر قند و زنجبيل را كاملا با هم مخلوط ميكنيم. آرد الك شده را داخل تابه ريخته و با حرارت ملايم تفت ميدهيم تا خامی آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود. بعد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه كرده كاملا مخلوط ميكنيم. كره را هم به تدريج می‌افزاييم. در صورتی كه بخواهيم شيرينی دو رنگ داشته باشيم مقداری از ماده آماده را با پودر كاكائو مخلوط كرده، سپس مواد را با وردنه باز كرده و به شكل‌های دلخواه قالب ميزنيم.
ظرف سيب زميني با ناگت مرغ 🥔 🔛ابتدا دو سه تا سيب زميني رو خلال كرده بعد سيب زميني روي اونها به ميزان لازم پودر فلفل سياه و پاپريكا ميزنيم و بعد سرخ ميكنيم ،كف ظرف مخصوص فر رو چرب ميكنيم و سيب زميني سرخ شده رو توي ظرف ميذاريم به ميزان لازم نمك ميزنيم ، بعد ناگت مرغ رو سرخ ميكنيم سپس با چاقو به دو نيم تقسيم ميكنيم و بعد روي سيب زميني ميذاريم و در آخر پنير موزارلا يا پنيرپيتزا ميزنيم و توي فر ميذاريم و شعله بالاي فر روشن ميكنيم تا پنير ، طلاي رنگ بشه براي تزيين مقداري گشنيز خرد شده ميريزيم و سس مايونز و خردل نوش جان
🧈 رولت خامه‌ای مواد لازم: 🍥آرد ۱۰۰ گرم 🍥تخم مرغ ۵ عدد 🍥آب گرم ۲ قاشق 🍥وانیل 🍥بیکینگ پودر 🍥شکر ۲ فنجان 🍥خامه ۱۵۰ گرم طرز تهیه: 🔆سفیده تخم مرغ‌ها را هم می زنیم. نصف شکر را به آن اضافه کرده، خوب هم می زنیم و بعد از سفت شدن، آن را کنار می گذاریم. زرده ها را با وانیل و آب گرم هم می زنیم تا کف کند. بقیه شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مایع، کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پودر را به تدریج به زرده اضافه می کنیم. سفیده را در ۳ مرحله داخل مایع می ریزیم ✅کاغذ روغنی را در کف سینی فر قرار داده و مایع را روی آن می ریزیم. سینی را در فر ۳۵۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا نان بپزد، ولی خشک نشود. برای تهیه مواد داخل رولت، خامه و پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم. نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم و با برس روی کاغذ روغنی چسبیده به نان، کمی آب می مالیم و آن را از نان جدا کرده و نان را لوله می کنیم و می گذاریم سرد شود. نان سرد شده را باز کرده و خامه آماده شده را با کاردک به طور یکنواخت روی آن می مالیم. مجدداً نان را لوله کرده و با خامه تزئین می کنیم.
‍ کیک باقلوا🥮 موادلازم 🔹تخم مرغ 3 عدد 🔹ماست 1 لیوان 🔹شکر یک استکان 🔹آرد سمولینا 500 گرم 🔹پکینگ پودر1ق چ 🔹وانیل نصف ق چ 🔹آرد 3 ق غ 🥘موادلازم بالا را با هم مخلوط کنید و قالب مستطیلی را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید و با کارد ببرید (حدود مشخص بشه) بادامهارو بچینید و در فر ازقبل گرم شده داغ 175 درجه تا زمانی که روی آن طلایی بشه بپزید موادلازم شربت ✨شکر 4 لیوان ✨آب 4 لیوان ✨یک برش لیموی تازه بزرگ 🔛شکر و آب را روی حرارت بجوش بیارید تا شکر حل بشه ( حدود 15 دقیقه) آب لیموی تازه را بگیرید و خود لیمو هم داخلش بندازید 📌پنج دقیقه بعد خاموش کنید ❗️کیک را که از فر خارج کردید بازهم برش بزنید ❗️-نکته - هم کیک هم شربت هردو باید داغ باشند ❗️شربت داغ رو روی کیک داغ بریزید و 2_3 ساعت بگذارید بمونه تا شربت بخورد کیک بره بعد با پودر پسته تزیین کنید