eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
165.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پاستا با کاهو و مرغ کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
#ترشی بادمجان کبابی بسیارخوشمزه بادمجون کبابی با سیر رنده شده و فلفل تند ریز شده با نعنا خشک و سرکه سفید و تخم گشنیز و سیاه دونه و کمی هویج رنده شده مخلوط کردم .خیلی تند و پر سیر شده کانال🍔🍝آشپزی ایرانی🍿🍭 @ashpazy_irani
#دسر شکلاتی ☀️360گرم پنیر خامه ای☀️ عسل به طعم و مزه☀️ شکلات تخته ای شکلات را به قطعات تقسیم کنید و به روش بن ماری ذوب کنید. سپس دور تو دور قالب سیلیون رو به شکلات بزنید. 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.تا شکلات بسته می شود، مواد داخلی را آماده کنید. برای انجام این کار، فقط مخلوط پنیر و عسل.مواد را در قالب ها قرار دهید،مجددا شکلات بن ماری شده بریزید و حدود 25 دقیقه در یخچال بگذارید.😘 کانال 🍨🍧آشپزی ایرانی🍚🍮 @ashpazy_irani
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #خوراک_لوبیای_مکزیکی😍😍😍😍 کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani
طرز تهیه #پاستیل_خامه_ای کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani
پاستیل خامه ای 🔷مواد لازم: آب :500 میلی لیتر پودر ژلاتین :10 ق.غ بیکینگ پودر: 1 ق.س آگار: 1 ق.س شکر: 400 گرم پودر خامه: 4 ق.س رنگ مجاز خوراکی: به میزان لازم اسانس خوراکی :10 قطره جوهر لیمو: در صورت دلخواه 🔶طرز تهیه: 🔹ابتدا آب را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. تمامی مواد یاده شده را آرام آرام و به ترتیب به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا یک دست شود. سپس مواد را صاف می کنیم و با وسیله مخصوص ( کولینو ) مواد را داخل قالب های مخصوص می ریزیم.به مدت یک ساعت قالب ها را در فریزر می گذاریم و بعد آنها را از قالب خارج می کنیم و روی آنها را به گلیسرین آغشته می کنیم کانال🍭🍬آشپزی ایرانی🍡🍫 @ashpazy_irani
طرز تهیه #دسر_لیوانی_تکنفره کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani
تشکیل شده از یک لایه بیسکویت پودر شده ،پودر پسته،پودینگ وانیلی و پودینگ شکلاتی پودینگ وانیلی و شکلاتی مواد لازم برای پودینگ وانیلی شکر : 1/3 پ نشاسته ذرت : 3 ق غ نمک : 1 پنس شیر : 2 و 2/3 پ تخم مرغ درشت : 1 عدد عصاره وانیل : 2 ق چ مواد لازم برای پودینگ شکلاتی شکر : 1/2 پ پودر کاکائو : 1/3 پ نشاسته ذرت : 3 ق غ نمک : 1پنس شیر : 2 و 2/3 پ تخم مرغ درشت : 1 عدد عصاره وانیل : 2 ق چ طرز تهیه 1-در یک کاسه ی متوسط شکر ،نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید(برای پودینگ شکلاتی ، پودر کاکائو رو هم به مواد اضافه و مخلوط کنید) 2-در یک ظرف دیگر ، تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و 2/3 پ شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. 3-به آرامی مخلوط شیر را به مخلوط شکر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و بعد کنار بگزارید. 4-بقیه ی شیر را (2 پ) توی یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت بگزارید تا به جوش بیاد. 5-وقتی جوش اومد از روی حرارت بردارید و مخلوط تخم مرغ را به آهستگی به شیر داغ اضافه کنید و دائم هم بزنید.بعد تقریبا 4 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.بعد از اینکه غلیظ شد،از روی حرارت برداشته و عصاره وانیل را اضافه کنید. برای سرو یک لایه بیسکویت شکلاتی پودر شده رو کف لیوان خوب فشرده کردم بعد روش پودر پسته ریختم و پودینگ وانیلی و روش پودینگ شکلاتی.
طرز تهیه #نوشیدنی_پذیرایی کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani
 اگر شما در هوای گرم چند مهمان دارید، این نوشیدنی بهترین گزینه برای پذیرائی از آنهاست. هیچ چیز غیر منتظره ای در این نوشیدنی وجود ندارد اما بسیار محبوب و خوشمزه است. برای شروع یک مهمانی جذاب و دفع گرما حتما از این گزینه استفاده کنید. مواد لازم: 2 فنجان آب 1 فنجان شکر ½ فنجان برگ ریحان تازه 6 تا 8 قطعه بزرگ پوست لیمو 2 عدد لیموی تازه  طرز تهیه: آب و شکر و ریحان (می توانید به جای ریحان از نعناع نیز استفاده کنید.) را در ظرفی بریزید و چند تکه بزرگ پوست لیمو را خرد کرده و به آن اضافه کنید. بگذارید آب روی گاز بجوشد تا زمانی که شکر حل شود. سپس اجازه دهید تا در دمای اتاق سرد شود که حدود 20 تا 30 دقیقه زمان می برد. می توانید این شربت را یک یا دو هفته هم در یخچال نگه دارید.  پس از تهیه و هنگام سرو می توانید لیموی تازه و چند برگ ریحان تازه به آن اضافه کنید. این نوشیدنی به همراه چند قالب یخ به راحتی با گرما مبارزه می کند
#ته_دیگ_سیب_زمینی_ترد_و_خوشمزه😋 سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید برشها متوسط باشه نه زیاد نازک نه زیاد ضخیم بعد از ورقه کرون سیب زمینها انها رو یکساعت تو آب سرد تا نشاسته موجود در سیب زمینی بیرون بیاد اینجوری تردتر میشه سپس سیب زمینی رو ابکش کنید وبا دستمال تمیز خشک کنید قابلمه رو داغ کنید کمی روغن بریزید وسیب زمینی ها رو ته قابلمه بچینید وبا شعله متوسط کمی سرخ کنید کمی نمک بزنید. زیادی برشته نشه فقط کمی طلای بشه کافیه سپس برگردونید تا طرف دیگه خم‌روغنی بشه گاز رو خاموش کنید وبرنج رو روش بریزید وطبق معمول برنج رو دم کنید کانال 🍿🍺 آشپزی ایرانی 🍬🍶 @ashpazy_irani
#موهیتو لیموی تازه یک عدد برگهای تازه نعنا شکر قهوه ای دو قاشق خوراک خوری سودا (آب گازدار) این کوکتل، یک نوشیدنی کوبایی است که امروزه در اکثر نقاط جهان از جمله ایران طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه موهیتو لیمو را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و چهار برش آن را جدا کنار بگذارید. دو برش باقی مانده را به مکعب های کوچک تقسیم کنید. داخل یک لیوان دهان گشاد لیموهای خورد شده را بریزید و شکر و برگهای نعنا را روی آن بریزید و با قاشق کمی فشار دهید. تا یک سانتی متر پیش از پر شدن لیوان تکه های یخ را اضافه کنید. در آخر فضای باقی مانده داخل لیوان را با سودا پر کنید. پس از هم زدن فراوان با برگهای نعنا و لیمو تزئین کنید. کانال🍺آشپزی ایرانی 🍸 @ashpazy_irani