#میرزا_قاسمی
*******
مواد لازم
• بادمجان = 5 عدد متوسط
• گوجه فرنگی تازه = 2 عدد
• سیر = یک بوته
• تخم مرغ = 3 عدد
• روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم
طرز تهیه
1. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را له می نماییم .
2. گوجه فرنگی رو رنده میکنیم
3. یه پیاز رو تو یه کم روغن تفت داده و سیر را ریز کرده روش سرخ میکنیم
4. سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
من کمی ربم میزنم خوشرنگ تر بشه
5. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
6.میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.
کانال 🍛🍱آشپزی ایرانی 🍛🍙
@ashpazy_irani
طرزتهیه
#خاگینه
، مواد لازم، 2عدد تخممرغ، 3قاشق غذاخوری ارد، پگینک پودر، وانیل، دارچین، گردو پودر گل سرخ، برای شیره، 1لیوان شکر،1لیوان آب، تهیه، مواد را قاطی کرده با مفتول هم بزنید کمی زعفران اضافه کنید بعد در ظرف نسوز تفلون نصف مواد را بریزید کمی که خودش را گرفت گردو، دارچین وگل سرخ را اضافه کنید بعد باقی مواد را ریخته دربش را بگذارید کمی که خودش را گرفت برگردانید تا طرف دیگر خودش را بگیرد اما سرخ کنید بعد شیره سرد را روی خاگینه داغ بریزید 😜😄
کانال 🌭🍕آشپزی ایرانی 🌯
@ashpazy_irani
#کیک_قابلمه_ای
پنج عدد تخم مرغ رو با یک لیوان ونیم شکر مخلوط کردم حسابی هم زدم تا کرم رنگ شد سپس یک لیوان شیر رو وبعد هم یک لیوان روغن رو اضافه کردم و هم زدم سپس سه لیوان ارد الک شده که قبلا با یک قاشق و نیم بکینگ پودر مخلوط شده رو آرام آرام به مایه اضافه کرده و هم میزنیم الان میتونیم گردوی خرد شده رو هم اضافه کرد وقتی خمیر ما یک دست شد البته یک چهارم قاشق چایخوری وانیل رو فراموش نکنید، سپس قابلمه تفلون یا نچسب رو چرب کرده آرد پاشیده و خمیر رو خالی میکنیم و در قابلمه رو با دمکنی میپوشانیم و روی شعله پخش کن با حرارت ملایم یک ساعت کافی که کیک ما آماده بشه سپس میزاریم سرد بشه و تزیین میکنیم، امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه
کانال 🎂🍰آشپزی ایرانی 🍮🍰
@ashpazy_irani
🍇نکته مهمونی🍇
هندوانه هاتون رو به صورت مربع هاي كوچك برش بزنيد
توي شكلات مايع فرو كنيد
توي پودر نارگيل بزنيد
پ ن ١: براي مايع كردن شكلات ميتونيد يك ظرف فلزي رو پر اب كنيد و روي حرارت بزاريد و بعد از به جوش امدن يه ظرف فلزي ديگه به جاي در ظرف فلزي پر از اب بزاريد و شكلاتتون رو به اون اضافه كنيد
مدام بهم بزنيد كه شكلاتتون نسوزه
پ ن ٢: چنگال هاي چوبي كوچك رو از لوازم قنادي فروشي ها ميتونيد تهيه كنيد
کانال 🍉🍉آشپزی ایرانی🍉🍉
@ashpazy_irani
4.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه
#خوراک_مرغ
کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜
@ashpazy_irani
3.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میوه_آرایی
#چیدمان_میوه🍋🍊🍐🍎
کانال 🍒🍇آشپزی ایرانی🍏🍎
@ashpazy_irani
#شربت_زعفران
اين شربت خوش رنگ و بو، نوشيدنی رايج در كشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسيار گوارا و دلچسب است.
مواد لازم:
آب (نيم ليتر)
شکر (به مقدار دلخواه)
زعفران ساییده شده (نصف قاشق غذا خوری)
گلاب (۳ قاشق غذا خوری)
طرز تهیه :
آب را در قابلمه گذاشته بگذاريد تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.زعفران را كه از قبل در آب خيسانده و حل شده را به آن اضافه كنيد.هم بزنيد تا مواد يك دست شود. بعد از چند دقيقه به آن گلاب اضافه كنيد.حدود يك ربع ديگر بگذاريد روی حرارت تا غليظ شود. سپس آن را در ظرف شيشه ای تمييز در دار ريخته در يخچال نگهداري نماييد. هنگام سرو كردن يك سوم ليوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با يخ بريزيد#شربت_زعفران
اين شربت خوش رنگ و بو، نوشيدنی رايج در كشور ما مخصوصا خراسان می باشد و در روزهای گرم تابستانی بسيار گوارا و دلچسب است.
مواد لازم:
آب (نيم ليتر)
شکر (به مقدار دلخواه)
زعفران ساییده شده (نصف قاشق غذا خوری)
گلاب (۳ قاشق غذا خوری)
طرز تهیه :
آب را در قابلمه گذاشته بگذاريد تا بجوشد. سپس شعله اجاق را كم كرده به آن شكر اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا شكر در آب حل شود.زعفران را كه از قبل در آب خيسانده و حل شده را به آن اضافه كنيد.هم بزنيد تا مواد يك دست شود. بعد از چند دقيقه به آن گلاب اضافه كنيد.حدود يك ربع ديگر بگذاريد روی حرارت تا غليظ شود. سپس آن را در ظرف شيشه ای تمييز در دار ريخته در يخچال نگهداري نماييد. هنگام سرو كردن يك سوم ليوان را شربت و مابقی را آب خنك همراه با يخ بريزيد
@ashpazy_iran
30.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا
تقدیردوستانم را زیبابنویس
به امیدلبخند روی «لب»
شادے توی «دل»
استجابت در «دعا»
آرامش در «قلب»
الهی آمین
صبحتون بخیییر
❣❣❣
@ashpazy_irani
#کلوچه_سیب_زمینی
سیب زمینی آبپز دو عدد
پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
آرد سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل سیاه
سیب زمینی پخته رو رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنیدتاخمیر نرمی حاصل شود. اگرخمیرچسبنده بودکمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر رو بین دو کاغذ روغنی بزارید وبا وردنه پهن کنید وقالب بزنید حتما زیر خمیر وروش رو آرد پاشی کنیدودر آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم.
کانال 🍩آشپزی ایرانی 🍩
@ashpazy_irani
#لوبیا_پلو
برنج دو پیمانه پلوپز (یک و نیم لیوان)
لوبیاسبز یک و نیم لیوان
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی یدونه متوسط
پیاز یدونه هرچی درشتتر بهتر😁
رب هرچی وسعتون میرسه😂 ۲ قاشق پر
نمک فلفل زردچوبه (زعفران کره اختیاری)
.
اول از همه سیب زمینی رو نگینی ریز خرد کرده کمی سرخ کرده و از روغن خارج کنید.
سپس لوبیا رو سرخ کرده و خارج کنید.
پیاز ریز نگینی یا رنده کرده را به روغن اضافه کنید بلافاصله گوشت چرخکرده را اضافه کنید و با پشت قاشق باز کنید.
وقتی رنگ گوشت عوض شد زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید.
رب رو اضافه کنید و حسابی تفت بدید بعد خاموش کنید
برنجو به مرحله آبکشی برسونید
#ته_دیگ : مقداری از برنج کف قابلمه بریزید مقداری آب برنج و روغن و زردچوبه اضافه کنید هم بزنید یکدست بشه بعد با پشت کفگیر صاف کنید
بقیه برنج رو با مواد بالا مخلوط کنید (من لایه لایه نمیریزم باهم مخلوط میکنم)
با کفگیر کم کم و بصورت گنبدی روی ته دیگ بریزید.
روی شعله زیاد بذارید بخارش که درومد زیرشو ملایم کنید و نیم ساعت دم کنید
راز خوشرنگ شدن لوبیا پلو:
وقتی برنج درحال جوشیدنه بهش زعفرون بزنید.
موقع دم کردن یه مقدار کره سرد نازک ورقه میکنم روی سطح برنج میذارم
کرپ دانتل😋 ✍
برای کرپ
2عدد تخم مرغ
2لیوان شیر
نصف لیوان آب
1 ق م نمک
1/5لیوان آرد 🍜طرز تهیه:
ابتدا مواد لازم را در یک ظرف ریخته و تا زمانی که خوب صاف و یکدست شود با همزن می زنیم مایه کرپ را در یه ظرف یا شیشه کچاپ ریخته تابه را با کمی روغن چرب میکنیم بعد ان را گرم کرده و از مایع به صورت دایره ای رفت و برگشت میریزیم( تا به شکل توری درآید)و سرخ میکنیم
گوشت مرغ را از شب قبل با 1ق غ ماست 1ق چ فلفل 1ق م فلفل ترکی (پول بیبر)و 1ق م نمک و نصف استکان روغن مایع مارینه (مزه دار )میکنیم ودر ظرف در بسته در یخچال استراحت میدهیم(ادویه ها سلیقه ای و به دلخواه است)بعد مرغها را در روغن سرخ می کنیم
درون کرپ را اول کاهو پیچ بعد پیاز بعد خیار(خیارشور)و بعد مرغهای سرخ شده را می گذاریم.
کانال🌮آشپزی ایرانی🌮🌯
@ashpazy_irani
#شربت_خاکشیر
خاکشیرو خوب بشورید و آب اضافی شو دور بریزید ولی مقدار کمی شربت یا سکنجبین بهش اضافه کنین.. بعد خاکشیرو داخل قالبهای یخ بریزید و داخل فریزر بزارین. حالا هر وقت که خواستین خاکشیر آماده دارین و میتونین ازش استفاده کنین . . .
میتونین یخهای محتوی تکه های لیمو ترش و برگ نعناع هم آماده کنید و داخل فریزر یزارین .... همینطور یخهای میوه ای مختلف. خیلی هم خوشگل
کانال 😋آشپزی ایرانی😋
@ashpazy_irani