eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.9هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
❖ "صبح است" 🌤 برخیز که جان است و جهان است و جوانی! "خورشید برآمد" بنگر نورفشانی.... هر سوی نشانی است ز مخلوق به خالق قانع نشود "عاشق بی‌دل" به نشانی... سلام دوستان ♡ صبح اولین دوشنبه☕️🍂 اسفند ماهتون پر از امید و آرزو🌷
❖ پدرت "شاه خراسان" و خودت گنج مقامی پدرت حضرت خورشید و خودت گنج تمامی... غنچه ای نیست که عطر نفست را نشناسد تو که "ذکر صلواتی" و درودی و سلامی... ولادت امام جواد (ع)♥️ بر همه عزیزان مبارک باد🌱🌹
🌹😍👇 آرانچینی یک پیش غذا یا به نوعی غذای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که به معنی توپ برنج است. مواد لازم برای آرانچینی : برنج پخته 4 پیمانه تخم مرغ 5 عدد آرد سوخاری 2 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده 1 پیمانه جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری پنیر موزارلابه مقدار لازم نمک و فلفل به میزان لازم 🌹طرز تهیه آرانچینی : برنج پخته شده را داخل کاسه ای بریزید (برای کوفته برنجی باید برنج شل و چسبنده باشد) سپس پنیر پارمزان رنده شده، 2 عدد تخم مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدست شوند. مقداری از مایه کوفته برنجی را بردارید و کف دست تان پهن کنید، تکه ای پنیر موزارلا در وسط آن قرار دهید سپس به شکل توپ فرم دهید، تمام کوفته ها را به همین صورت آماده کنید. آرد سوخاری را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، 3 تخم مرغ باقی مانده را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود، داخل ماهیتابه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا داغ شود. کوفته های برنجی را ابتدا در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود، کوفته های سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. روی کوفته برنجی سوخاری جعفری خرد شده بریزید و سپس همراه با سس آن را سرو کنید و نوش جان کنید.
😍🌹 مواد لازم سینه مرغ ... گردوی چرخ شده ... آب انار ... 1/2 پیمانه رب انار ... 1 قاشق غذاخوری زردچوبه ... 1 قاشق چایخوری نمک ... 2 قاشق چایخوری زعفران دم کرده ... به میزان لازم طرز تهیه 1- گردوها را به خوبی چرخ کنید. گردوی چرخ شده را درون قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. دو لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. 2- هر چند دقیقه کمی آب سرد اضافه کنید تا روغن پس دهد (در مجموع حدود دو پیمانه). 3- پس از دو الی سه ساعت نمک و سپس زردچوبه را اضافه کنید. 4- در صورت تمایل در این مرحله کمی هم آب انار اضافه کنید. پس از آن رب انار را اضافه کنید و کمی هم بزنید. 5- پس از سه چهار ساعت مرغ را اضافه کنید. در صورت نیاز باز هم کمی آب سرد اضافه کنید و اجازه بدهید خورشت جا بیفتد. 6- در نهایت زعفران را اضافه کنید و بگذارید چند غل دیگر بخورد. 7- فسنجان مجلسی شما آماده است. میتوانید برای تزیین، فیله های مرغ را رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید. سپس آنها را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن خلال دندان را خارج کنید و روی خورشت فسنجان را با فیله مرغ و دانه های انار تزیین کنید. 👈 نکات 🔶 اگر تمایل دارید فسنجان ترش تری داشته باشید می توانید از رب انار بیشتری استفاده کنید. البته درجه ترش بودن رب انار هم بستگی به سلیقه شما دارد. 🔹 پختن فسنجان بسیار آسان است اما به صبر و حوصله احتیاج دارد تا به خوبی جابیفتد و به خورشتی فوق العاده تبدیل شود. 🔶 حتما از آب سرد استفاده کنید و آن را کم کم به خورشت اضافه نمایید.
🌹😍 مواد لازم گوشت گوسفند: 400 گرم برنج: به میزان لازم نخود: 300 گرم لوبیا سفید: 250 گرم پیاز متوسط: 2 عدد سیب زمینی متوسط: 5 عدد آب غوره: به مقدار لازم سبزی های معطر نعناع، جعفری، برگ چغندر و پیازچه: 1/5 پیمانه روغن مایع: به میزان لازم آب ولرم: 1 پیمانه نمک : به میزان لازم زردچوبه : به میزان لازم فلفل سیاه: به میزان لازم مراحل پخت ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس گوشت را به پیاز در حال تفت اضافه کنید و کمی تفت دهید. ادویه های لازم شامل زردچوبه و فلفل سیاه را همراه با حبوبات به قابلمه اضافه کنید. پس از آنکه حبوبات و گوشت تقریبا نیم پز شد سبزی ها را خرد کرده و به مواد داخل قابلمه بیفزایید. مجدد مقداری آب ولرم را نیز به ظرف اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا سبزی ها نیز پخته شوند. بعد از این که گوشت و حبوبات و سبزی پخته شد، سیب زمینی ها را نیز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. پس از نیم ساعت که سیب زمینی ها پخته شد.آش شما اماده است.
😋😋 برای درست کردنش احتیاج دارید به ماکارونی آبپز شده سبزیجات پخته شامل:نخود سبز،ذرت و هویج نگینی سوسیس یا مرغ نگینی سرخ شده و سیب زمینی آبپز نگینی شده و خیار شور نگینی شده همه مواد بالا رو با هم مخلوط میکنید ترکیب سس مایونز با ماست و نمک و آبلیمو فلفل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم میزاریم یکی دو ساعت در یخچال بمونه تا طعم ها به خورد هم بره بعد میتونید سرو کنید.
🍨 😋 🔸یک لیوان شکر رو با یک و نیم لیوان شیر و یک ق س خامه مخلوط و روی حرارت قرار میدیم وقتی جوشید دو ق س گلاب و زعفران و اضافه و شهد و خاموش میکنیم تا ولرم بشه یک لیوان آرد سفید رو روی حرارت ملایم مدام تفت میدیم تا بوی آرد بلند بشه احتیاج به تغییر رنگ نداریم س ق س روغن مایع رو اضافه میکنیم و یک بسته ۵۰ گرمی کره هم جهت طعم دار کردنش پنج دقیقه هم با روغن تفت میدیم تا آرد و روغن یکم شل بشن و راحت هم بخورن شهد رو کم کم اضافه و هم میزنیم تا حلوا وسط قابلمه جمع بشه
طرز تهیه : .زيتون بدون هسته ٤٠٠ گرم . گردو آسياب شده ۵۰ گرم .رب انار یک استکان .آب انار تازه کمتر از نصف استکان .گلپر یک ق غ نعنا یک ق چ .پودر سير يك ق چ .يك حبه سير رنده . روغن زيتون دو الي سه ق غ . چندتا دونه گردو خورد شده هم گذاشتم . نمك هم نزدم چون زيتونها خودشون نمك داشتند .همه رو با هم مخلوط ميكنيم تا به خورد هم بره و توي ظرف در دار ميذاريم شب تا صبح توي يخچال بمونه
آشپزی ایرانی🍔
اسنیکرر خانگی🌺🌺
اسنیکرز خانگی🌺🌺 مواد لازم برای پایه بیسکوییت کره صد گرم پودر قند نصف لیوان روغن مایع یک سوم لیوان وانیل نوک ق چ تخم مرغ یک عدد دو لیوان آرد برای مواد میانی یک لیوان سس کارامل(همون میزان موادی که برای سس کارامل قبلا آموزش دادم کافیه) بادام زمینی نمکی و بو داده دو لیوان برای رویه و دور شیرینی شکلات تخته ای خرد شده دو لیوان روغن مایع یک سوم لیوان برای خمیر شیرینی تمام مواد رو به غیر آرد مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم یکدست بشه بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه کف تابه یا قالب رو چرب و آردپاشی کنید و خمیر رو پخش کنید و وقتی پخش شد با چنگال روش میزنیم پف نکنه روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه وقتی دورش طلایی شد کافیه روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و پنجاه درجه میزاریم یک ربع داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد وقتی دورش طلایی شد کافیه در حین پخت سس کارامل و بادم زمینی رو مخلوط میکنیم وقتی شیرینی پخت و تا داغه مواد کاراملی رو روش می ریزیم و پخش میکنیم شکلات تخته ای رو روی بخار کتری آب میکنیم روی شیرینی میرزیم و پخش میکنیم میزاریم یک ساعت داخل یخچال بمونه خودش رو بگیره بعد هم برش میدیم اگر خواستین کلش شکلاتی بشه روی توری بزارید و مخلوط شکلات و روغن مایع رو روش بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سرخ شده🌺🌺 مرغ متفاوت🌺🌺 مواد مورد نیاز برای 1 یا 1 و نیم سینه مرغ 2 آب گازدار تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری آرد 1قاشق نمک فلفل سیاه و قرمز نمک اول از همه ، مرغها رو برش میدین ، یک کاسه را برداشته و آب گازدار به آن اضافه می کنید. به مدت 15/20 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس برای سس. تخم مرغ ها ، ادویه جات نمک آرد و نصف آب گازدا را اضافه کرده و هم بزنید. مرغ ها را به این سس اضافه کنید و بگذارید تا استراحت کنید. سپس در اونارو سرخ کنید ا۱لا توی فر نزارید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا