5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #مینی_کورن_داگ 🍡 😋👆
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #میگو_پلو 🍤 😋
#ماهي 🦪 😋
🔸ماهيا رو پاك ميكنيم پوستش ميگيريم خوب كه شستيم بهش پياز و سير رنده شده +گوشت ليمو خشك+ادويه ماهي+فلفل سياه و قرمز +زردچوبه و نمك ميزنيم و روي ظرف سلفون ميكشيم به مدت ٢الي٣ساعت بهش فرصت ميديم تا مواد خوب به خوردش بره بعد هم توي روغن داغ سرخش ميكنيم ،روغنش دور نريزين توش سيب زميني و گورجه هاتون سرخ كنين و لذتش ببرين
#باقالی_پلو_با_مرغ_مجلسی 🥘 😋
🔸ابتدا کره را درون ماهیتابه بریزید و تکه های مرغ نمک و زعفرون زده شده رو در آن بچینید دقت کنید که حتما همه مرغ ها کف ظرف باشند یعنی روی هم نچینید پس ظرف را به اندازه انتخاب کنید، مرغ ها را با شعله ملایم با کره سرخ کنید وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردونید و طرف دیگه را هم سرخ کنید.مابقی زعفران را اضافه کنید و تمام مرغ ها را به زعفران آغشته کنید در حدی تفتش میدیم كه روی مرغ یه لایه زعفرونی طلایی رنگ بگیره و بعد یه پیازبزرگ رو کاملا سرخ میکنیم وکمی زردچوبه میزنیم و تفت میدیم و حالاکمی رب اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه و حسابی خوشرنگ بشه نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه می کنیم یک لیوان آب جوشیده به مرغ اضافه میکنیم هم میزنیم و تکه های مرغ را جابجامیکنیم با حرارت ملایم میزاریم بپزه.بهتره از استاک مرغ استفاده کنیم که طعمش عالی میشه .کمی هویج خرد شده و فلفل دلمه ای هم به مرغ اضافه کردم
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
من ارایشگرم کانالی زدم که از صفر تا صد ارایشگری و یادتون میدم 👍
👱♀ شینیون_میکاپ_جدید_سال
فرکردن_سشوار کردن جلو مو
همه عکس های عروسم و گذاشتم اینجا👰🏻 👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
قول میدم با این #ترفندها 👆از هزینه ارایشگاه بی نیاز بشید
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
من ارایشگرم کانالی زدم که از صفر تا صد ارایشگری و یادتون میدم 👍
👱♀ شینیون_میکاپ_جدید_سال
فرکردن_سشوار کردن جلو مو
همه عکس های عروسم و گذاشتم اینجا👰🏻 👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
قول میدم با این #ترفندها 👆از هزینه ارایشگاه بی نیاز بشید
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_موزی 👨🍳
موز ۵ عدد
شکر یک چهارم پیمانه
وانیل ۱ ق غ
روغن یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
دارچین ۱ ق چ
نمک یک چهارم ق چ
شکلات ذوب شده و کارامل برای سرو کردن 😋
#ساندویچ_سوخاری 🥪 😋
🔸گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو خوب تفت بدید زردچوبه فلفل بریزید چندتا قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید یک ق رب گوجه هم بریزید و تفت بدید نمک پولبیبر و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد اماده شده و پنیر گودا رو داخل نون همبرگر بریزید و روش پنیر پیتزا و پیازچه ویا گشنیز خرد شده هر کدوم دمدست بود بریزید
دیواره های بیرونی نون همبرگرها رو با کره چرب کنید
داخل فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر آبش بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشن
#شنیسل_مرغ 🍗 😋
🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون باچند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن.
با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزهدار کنید و یک ساعت استراحت بدید.
آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید.
دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید .
برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید
داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید
#شیرینی_نارگیلی 🥥 😋
▫️تخم مرغ (سفیده) درشت ۴ عدد
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
▫️روغن ۷۰ گرم
▫️پودر نارگیل ۲/۵ پیمانه
🔸فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک ظرف استیل، سفیده تخممرغ، شکر را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.
وقتی مخلوط گرم شد، آن را از روی حرارت بردارید. پودر وانیل، روغن و پودر نارگیل را درون آن بریزید. در ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.
روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق از خمیر را بردارید و با فاصله آنها را روی کاغذ مخصوص بچینید.
آنها را به اندازه 20 الی 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند