eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
من ارایشگرم کانالی زدم که از صفر تا صد ارایشگری و یادتون میدم 👍 👱‍♀ شینیون_میکاپ_جدید_سال فرکردن_سشوار کردن جلو مو همه عکس های عروسم و گذاشتم اینجا👰🏻 👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e قول میدم با این 👆از هزینه ارایشگاه بی نیاز بشید
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨‍🍳 موز ۵ عدد شکر یک چهارم پیمانه وانیل ۱ ق غ روغن یک چهارم پیمانه تخم مرغ ۱ عدد آرد یک و نیم پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ نمک یک چهارم ق چ شکلات ذوب شده و کارامل برای سرو کردن 😋
🥪 😋 🔸گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده رو خوب تفت بدید زردچوبه فلفل بریزید چندتا قارچ اسلایسی و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید یک ق رب گوجه هم بریزید و تفت بدید نمک پولبیبر و آویشن اضافه کنید و مخلوط کنید. مواد اماده شده و پنیر گودا رو داخل نون همبرگر بریزید و روش پنیر پیتزا و پیازچه ویا گشنیز خرد شده هر کدوم دم‌دست بود بریزید دیواره های بیرونی نون همبرگرها رو با کره چرب کنید داخل فر گرم با حرارت ۱۸۰ درجه بذارید تا پنیر آبش بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشن
"صبح" را از دل و جان، با غزل آغاز کنیم وَ برای غم و غصّه، تا ابد ناز کنیم... در به روی تب و اندوه ببندیم دگر رو به "شادی و سعادت" درِ دل باز کنیم . . . سلام دوستان ♡ صبح اولین سه شنبه☕️🍂 اسفند ماهتون پر از شادمانی🌷 ❖
🍗 😋 🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون با‌چند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن. با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت بدید. آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید . برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید
🥥 😋 ▫️تخم مرغ (سفیده) درشت ۴ عدد ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری ▫️روغن ۷۰ گرم ▫️پودر نارگیل ۲/۵ پیمانه 🔸فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید. وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت بردارید. پودر وانیل، روغن و پودر نارگیل را درون آن بریزید. در ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق از خمیر را بردارید و با فاصله آن‌ها را روی کاغذ مخصوص بچینید. آن‌ها را به اندازه 20 الی 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شکلاتا یا شیرینی ها فوق العادست با هر رنگ شکلاتی خه دوس دارید میتونید تزئین کنید.⠀ درضمن یه نکته ی خیلی مهم اینه که همیشه وقتی میخواید شکلات رو رنگی کنید شکلات سفید رو‌با رنگ های پودری,حلال در چربی مخلوط کنید⠀ مواد لازم (کاملا تقریبی و با توجه به تعداد نفرات هست.⠀ بیسکوییت پودر شده(پتی بور،ساقه طلایی یا هر بیسکوییت دیگه)⠀ یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو ⠀ چند قاشق شکلات صبحانه⠀ در صورت نیاز برای رقیق کردن مقداری شیر اضافه کنید.⠀ طرز تهیه:بیسکوییت هارو پودر کنید،پودر کاکائو و چند قاشق شکلات صبحانه اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید با بلندر و یا با دست.⠀ در صورت نیاز مقداری شیر اضافه کنید تا خمیرتون شکل بگیره.⠀ بعد به شکلی که دوست دارید به شیرینی هاتون طرح بدین.نیم ساعت بزارید یخچال.⠀ شکلات شیری و سفید یا هر شکلات دیگری رو به روش بن ماری ذوب کنید کمی که خنک شد ،گردو و یا فندق اضافه کنید.⠀ بعد شیرینی هارو ،داخل شکلات بغلتونید.⠀ بعد نیم‌ساعت مجددا داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه و بعد میتونید در کنار چایی یا قهوه نوش جان کنید.💜😍
آشپزی ایرانی🍔
#دیل_کارنگی
مرغ ها به صورت مکعبی کوچیک برش زده. در یک ماهیتابه کوچک سویا سس، اب، سرکه سیب، نشاسته ذرت، شکر قهوه ای، زنجبیل، سیر، ونمک و فلفل را مخلوط کرده روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم زده تا سس غلیظ شود. حتما در ریختن نمک احتیاط کنیم چون سویا سس طعم شوری دارد. در آخر دو قاشق پیازچه خرد شده به سس اضافه می کنیم. کنار می گذاریم تا خنک شود.بعد دو تا سه قاشق از سس را با مرغ ها مخلوط کرده و یکساعت در یخچال گذاشته تا طعم دار شود. اگر سیخ فلزی در دسترس ندارید می توان ١٠ عدد سیخ چوبی را به مدت ٢٠ دقیقه در آب خیس کنید تا موقع حرارت نسوزد. مرغ ها را به سیخ کشیده ماهیتابه چدن را روی حرارت گذاشته با کمی روغن کنجد چرب می کنیم سپس سیخ ها را در تابه کنار هم چیده و هر طرف را به مدت ٣ تا 4 دقیقه سرخ می کنیم در اواخر طبخ از سس باقی مانده با برس روی مرغ ها را با سس آغشته می کنیم. در ظرف چیده با حلقه های پیازچه و کنجد تزیین می کنیم.
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی ترکی مواد لازم: 500 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده 450-500 میلی لیتر آب سرد 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین مواد مرینیت👇 6 قاشق غذاخوری آرد 200 میلی لیتر دلستر ساده 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری نمک کمی فلفل سیاه 1/2قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چای خوری پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری ادویه کاری روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: مرغ خرد شده را در یک کاسه بریزید، جوش شیرین ، نمک و آب سرد اضافه کنید. اجازه دهید آب روی مرغ را بپوشاند و به مدت نیم ساعت در آب سرد بماند (با این روش جوجه های شما بعد از سرخ شدن نرم و ترد می شوند)(ترجمه از آشپزی_خلاق) سپس در صافی بریزید و آبکش کنید،همزمان تمام مواد لازم برای مرینیت را مخلوط کنید(قوام آن نباید خیلی غلیظ یا ابکی شود)جداگانه آرد را در یک بشقاب بزرگ بریزید.مرغ را به سیخ چوبی بکشید،سپس ابتدا سیخ ها را از دو طرف در آرد بغلتانید بعد در مخلوط دلستر بزنید و در تابه سرخ کنید،نوش جان🤗