eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شکلاتا یا شیرینی ها فوق العادست با هر رنگ شکلاتی خه دوس دارید میتونید تزئین کنید.⠀ درضمن یه نکته ی خیلی مهم اینه که همیشه وقتی میخواید شکلات رو رنگی کنید شکلات سفید رو‌با رنگ های پودری,حلال در چربی مخلوط کنید⠀ مواد لازم (کاملا تقریبی و با توجه به تعداد نفرات هست.⠀ بیسکوییت پودر شده(پتی بور،ساقه طلایی یا هر بیسکوییت دیگه)⠀ یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو ⠀ چند قاشق شکلات صبحانه⠀ در صورت نیاز برای رقیق کردن مقداری شیر اضافه کنید.⠀ طرز تهیه:بیسکوییت هارو پودر کنید،پودر کاکائو و چند قاشق شکلات صبحانه اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید با بلندر و یا با دست.⠀ در صورت نیاز مقداری شیر اضافه کنید تا خمیرتون شکل بگیره.⠀ بعد به شکلی که دوست دارید به شیرینی هاتون طرح بدین.نیم ساعت بزارید یخچال.⠀ شکلات شیری و سفید یا هر شکلات دیگری رو به روش بن ماری ذوب کنید کمی که خنک شد ،گردو و یا فندق اضافه کنید.⠀ بعد شیرینی هارو ،داخل شکلات بغلتونید.⠀ بعد نیم‌ساعت مجددا داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه و بعد میتونید در کنار چایی یا قهوه نوش جان کنید.💜😍
آشپزی ایرانی🍔
#دیل_کارنگی
مرغ ها به صورت مکعبی کوچیک برش زده. در یک ماهیتابه کوچک سویا سس، اب، سرکه سیب، نشاسته ذرت، شکر قهوه ای، زنجبیل، سیر، ونمک و فلفل را مخلوط کرده روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم زده تا سس غلیظ شود. حتما در ریختن نمک احتیاط کنیم چون سویا سس طعم شوری دارد. در آخر دو قاشق پیازچه خرد شده به سس اضافه می کنیم. کنار می گذاریم تا خنک شود.بعد دو تا سه قاشق از سس را با مرغ ها مخلوط کرده و یکساعت در یخچال گذاشته تا طعم دار شود. اگر سیخ فلزی در دسترس ندارید می توان ١٠ عدد سیخ چوبی را به مدت ٢٠ دقیقه در آب خیس کنید تا موقع حرارت نسوزد. مرغ ها را به سیخ کشیده ماهیتابه چدن را روی حرارت گذاشته با کمی روغن کنجد چرب می کنیم سپس سیخ ها را در تابه کنار هم چیده و هر طرف را به مدت ٣ تا 4 دقیقه سرخ می کنیم در اواخر طبخ از سس باقی مانده با برس روی مرغ ها را با سس آغشته می کنیم. در ظرف چیده با حلقه های پیازچه و کنجد تزیین می کنیم.
818.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی ترکی قسمت دوم
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی ترکی مواد لازم: 500 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده 450-500 میلی لیتر آب سرد 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین مواد مرینیت👇 6 قاشق غذاخوری آرد 200 میلی لیتر دلستر ساده 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری نمک کمی فلفل سیاه 1/2قاشق چایخوری آویشن 1/2 قاشق چای خوری پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری ادویه کاری روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: مرغ خرد شده را در یک کاسه بریزید، جوش شیرین ، نمک و آب سرد اضافه کنید. اجازه دهید آب روی مرغ را بپوشاند و به مدت نیم ساعت در آب سرد بماند (با این روش جوجه های شما بعد از سرخ شدن نرم و ترد می شوند)(ترجمه از آشپزی_خلاق) سپس در صافی بریزید و آبکش کنید،همزمان تمام مواد لازم برای مرینیت را مخلوط کنید(قوام آن نباید خیلی غلیظ یا ابکی شود)جداگانه آرد را در یک بشقاب بزرگ بریزید.مرغ را به سیخ چوبی بکشید،سپس ابتدا سیخ ها را از دو طرف در آرد بغلتانید بعد در مخلوط دلستر بزنید و در تابه سرخ کنید،نوش جان🤗
کته زعفرانی باجوجه باطعم گشنیزو جعفری موادروتوی سبزی خردشده گشنیزوجعفری،نمک،زعفران دم شده،روغن مایع،پیازرنده شده،کمی آبلیموخوابوندم بعدکباب کردم.من از بال مرغ استفاده کردم.
مربا انگور 🍇 🌈انگور بی دانه قرمز دو لیوان 🌈آب نصف لیوان 🌈شکر یک قاشق 🌈شیره انگور بدلخواه یک قاشق 🌈گلاب دو قاشق 🌈پودر هل و دارچین مقداری 🌈گردوی خرد شده بدلخواه 🌀انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول شكلاتي🍫🍫🍫⁣ ⁣ مواد لازم ⁣ آرد قنادي يا آرد ٣ صفر ٢ پيمانه ⁣ پنير خامه اي ١٠٠ گرم ⁣ شكر يا پودر قند ٤ قاشق غ خ ⁣ كره گياهي يا حيواني ٢٠٠ گرم ⁣ نمك ١/٢ قاشق چ خ⁣ شكلات تلخ يا شيرين ١٠٠ گرم ⁣ مربا يا مارمالاد ٢ قاشق غ خ⁣ اين خمير نياز به ورز دادن زياد نداره فقط بايد مواد مخلوط بشن ،بعد ١ ساعت استراحت بدين بهش تا سفت بشه ،مربا رو بريزيد بعد شكلات خرد شده ،حالا برش بزنيد و رول كنيد ،روش زرده تخم مرغ بزنيد ،بزاريد داخل فر ،براي فر گازي ٢٥دقيقه از پايين ١٨٠ درجه بعد ١٠ دقيقه گريل بالا براي طلايي شدن ،براي توستر ١٦٠ درجه حرارت بالا و پايين ٢٥ دقيقه كافيه ،اين خمير اول شل ميشه بعد خودش شروع ميكنه سفت شدن موقع پخت پی نگران نباشيد❤️⁣ ♥️
🌽دسر خوشمزه و مقوی انجیر و گردو مواد لازم: 🔆 ۵۰۰گرم انجیر خشک 🔆۴/۵فنجان آب 🔆۳ فنجان شکر 🔆۱/۲ آب یک عدد لیمو 🔆۱ فنجان گردو ▪️ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا