10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی ترکی
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده
450-500 میلی لیتر آب سرد
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
مواد مرینیت👇
6 قاشق غذاخوری آرد
200 میلی لیتر دلستر ساده
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری نمک کمی فلفل سیاه
1/2قاشق چایخوری آویشن
1/2 قاشق چای خوری پودر سیر
1/2 قاشق چای خوری ادویه کاری
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
مرغ خرد شده را در یک کاسه بریزید، جوش شیرین ، نمک و آب سرد اضافه کنید. اجازه دهید آب روی مرغ را بپوشاند و به مدت نیم ساعت در آب سرد بماند (با این روش جوجه های شما بعد از سرخ شدن نرم و ترد می شوند)(ترجمه از آشپزی_خلاق) سپس در صافی بریزید و آبکش کنید،همزمان تمام مواد لازم برای مرینیت را مخلوط کنید(قوام آن نباید خیلی غلیظ یا ابکی شود)جداگانه آرد را در یک بشقاب بزرگ بریزید.مرغ را به سیخ چوبی بکشید،سپس ابتدا سیخ ها را از دو طرف در آرد بغلتانید بعد در مخلوط دلستر بزنید و در تابه سرخ کنید،نوش جان🤗
#کباب_جوجه
کته زعفرانی باجوجه باطعم گشنیزو جعفری موادروتوی سبزی خردشده گشنیزوجعفری،نمک،زعفران دم شده،روغن مایع،پیازرنده شده،کمی آبلیموخوابوندم بعدکباب کردم.من از بال مرغ استفاده کردم.
مربا انگور 🍇
🌈انگور بی دانه قرمز دو لیوان
🌈آب نصف لیوان
🌈شکر یک قاشق
🌈شیره انگور بدلخواه یک قاشق
🌈گلاب دو قاشق
🌈پودر هل و دارچین مقداری
🌈گردوی خرد شده بدلخواه
🌀انگورهای دون کرده رو داخل قابلمه میریزیم آب روش میریزیم و روی حرارت کم میذاریم درشم میبندیم و چند دقیقه یکبار همش میزنیم تا مثل عکس دوم بشه و بجوشه و آبش تبخیر بشه. (این قسمت رو رعایت کنیدکه آبش تبخیر بشه مشکل شرعیش حل میشه)بعد شکر و شیره و گردو و هل و دارچین رو میریزیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا شکر حل بشه و به غلظت مربا برسه
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول شكلاتي🍫🍫🍫
مواد لازم
آرد قنادي يا آرد ٣ صفر ٢ پيمانه
پنير خامه اي ١٠٠ گرم
شكر يا پودر قند ٤ قاشق غ خ
كره گياهي يا حيواني ٢٠٠ گرم
نمك ١/٢ قاشق چ خ
شكلات تلخ يا شيرين ١٠٠ گرم
مربا يا مارمالاد ٢ قاشق غ خ
اين خمير نياز به ورز دادن زياد نداره فقط بايد مواد مخلوط بشن ،بعد ١ ساعت استراحت بدين بهش تا سفت بشه ،مربا رو بريزيد بعد شكلات خرد شده ،حالا برش بزنيد و رول كنيد ،روش زرده تخم مرغ بزنيد ،بزاريد داخل فر ،براي فر گازي ٢٥دقيقه از پايين ١٨٠ درجه بعد ١٠ دقيقه گريل بالا براي طلايي شدن ،براي توستر ١٦٠ درجه حرارت بالا و پايين ٢٥ دقيقه كافيه ،اين خمير اول شل ميشه بعد خودش شروع ميكنه سفت شدن موقع پخت پی نگران نباشيد❤️
♥️
🌽دسر خوشمزه و مقوی انجیر و گردو
مواد لازم:
🔆 ۵۰۰گرم انجیر خشک
🔆۴/۵فنجان آب
🔆۳ فنجان شکر
🔆۱/۲ آب یک عدد لیمو
🔆۱ فنجان گردو
▪️ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید.
4.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسرزعفرونی
ژلاتین ۴۵ گرم یا ۳ قاشق غذاخوری پر
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
زعفران دمی ۲ ق غ
گلاب یک چهارم پ
#ساندویچ_خوشمزه
۳تا پیاز بزرگ رو خلالی کردم و ریختم تو تابه تقت دادم.پیازا ک سبک شد ۵تا سوسیس خرد شده اضافا کردم و سرخشون کردم بعد سوسیس نوبت قارچه ک اختیاریه میتونین حذف کنزد ولی اگ بریزین عالی میشه😍حالا قارچای خرد شده رو اضافه میکنیم و همرو باهم تفت میدیم.کامل ک مواد سرخ شد زردچوبه فلفل فراوون آویشن و نمک زدم زکم تفت دادم بعد یک ق رب و ۲ ق سس کچاپ زدم.سیب زمینیارم من خرد میکنم میذارم با آب و نمک بپزه و اخرین مرحله ب مواد اضافه میکنم و همرو مخلوط میکنم میذارم یکم رو شعله بمونه تا کامل تفت بخورن و بعد نوش جان😍