eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
موس، پسته ای،کرم پسته ای🥑🥑 موادلازم: شیرعسلی نصف پیمانه شیر 4پیمانه خامه صبحانه 100 گرم🍰 پودرپسته 1فنجان زرده تخم مرغ 3 عدد🥑🥙 پودرژلاتین 3/5 ق غ شکر 1/2پیمانه وانیل نوک ق چ 🍦 . پودر ژلاتین رو به مقداری شیر سرداضافه میکنیم و 5 دقیقه کنار میزاریم بعد شیرعسلی رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم، زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه یه ملاقه یه ملاقه از شیر گرم رو بهش اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم بعد به قابلمه ی شیر اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم درحدمخلوط شدن، از روی حرارت برمیداریم ومیزاریم کنار تا از حرارت بیافته وقتی خنک شد خامه وپودر پسته رو هم اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه ، ( به دلخواه دو قطره رنگ خوراکی سبز هم میتونید اضافه کنید)توی قالب چرب شده میریزیم به مدت 6تا 8 ساعت توی یخچال قرارمیدیم تا ببنده
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای ۱ فنجان : شیر ۱۷۵ گرم تقریبا ¾ پیمانه شکر ۱ ق.غ یا ۱ ق.چ پودر کاکائو ۱ ق.غ نشاسته ذرت یا گندم ۱ ق.چ نمک خیلی کم شکلات تخته ای یا چیپسی ۳۰ گرم . در روش ایتالیایی مایع هاتچاکلت غلیظ تر بدست میاد . ابتدا شیر و نشاسته و شکر و با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم بهم میزنیم کمی شیر گرم شد تا حدو ۴۰ درجه سانتیگراد پودر کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یدست بشه وقتی حباب کنار شیرجوش دیدین شکلات چیپسی و اضافه میکنید و هم میزنید تا اب بشن و هاتچاکلت شما غلیظ بشه . زیاد حرارت ندین تا روغن شکلات بیرون نزنه . این مقدار مواد برای ۱ فنجان هست برای ۲ نفر مقدارش و ۲ برابر کنید . اگر کمی رقیق تر دوست دارین میتونید نشاستش و حذف کنید . کمی نمک هم زمانی که شکر میزنید اضافه کنید در حد سر ق.چ . 🍎|
4.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم🔻 ۲ کیلو بادمجان نخود یک پیمانه عدس یک پیمانه گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم کشک نمک و زردچوبه پیاز داغ آرد سفید ۴ قاشق دو حبه سیر طرز تهیه🔻 ابتدا بادمجان هارو پوست میگیرید نگینی خرد میکنید داخل قابلمه میریزید یکم روغن میریزید درب قابلمه رو ببنیدبد اجازه میدید تا سرخ بشه و یکم نرم بشه بعد عدس و میریزید و آب میریزید داخل قابلمه اجازه میدید تا خوب بپزن داخل زودپز نخود و گوشت را میپزید وقتی گوشت و نخود پخته شد به عدس و بادمجان و پیاز داغ و دو حبه سیر اضافه میکنید و سپس برشتوک آرد گندم درست میکنید. برای برشتوک ابتدا ۴ قاشق آرد گندم رو بو میدید و سپس روغن میریزید هم میزنید تا صاف بشه بعد به آش اضافه میکنید و کشک را داخلش میریزید آش بادمجانتون آماده هس
🌹 برخیز که صبح است و 🌸🍃 صبوح است و سکاری بگشای کنار آمد آن یار کناری🌸🍃 برخیز بیا دبدبه عمر ابد بین رستند و گذشتند ز دم‌های شماری🌸🍃 سلام دوستان گرانقدر🌹 صبح بخیر 🌸 امیدوارم دراین روز و همه روز یه دل خوش، یه لب خندون 🌸 یه دنیا آرزوی خوب براتون رقم بخوره و ثبت بشه 🌸
1.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دل هوای روی ماه یار دارد"جمعه ها" 🍃🌺 دل هوای دیدن دلدار دارد جمعه ها... صبح جمعه چشم در راهیم ما ای عاشقان "یار با ما وعده" دیدار دارد جمعه ها🍃🌺 " اللهم عجل لولیک الفرج "
مواد لازم📝 یک ونیم لیوان آب ولرم یک ق غ خوری خمیر مایه دوق غ خوری شکر یک عدد تخم مرغ یک چهارم لیوان روغن مایع یک ق م خوری نمک پنج لیوان آرد البته تقریبی برای رومالی خمیر کنجد سه ق غ خوری شیره انگور یک لیوان اب ✍طرزتهیه: آب ولرم رو با خمیر مایه مخلوط کنید بهش شکرهم اصافه کنید بعدازچند دقیقه تخم مرغ وروغن هم بریزین حالا شروع کنید کم کم ارد بریزین وسطهای ریختن ارد نمک رو اضافه کنید وبعد دوباره ارد بریزین تا خمیر نچسبی بدست بیاد خمیر رو باید خوب ورز بدین پنج دقیقه ورز بدین بعد نیم ساعت جای گرم استراحت بدین بعد از استراحت چونه ها یک اندازه تقسیم کنید وهر چونه رو مثل تصویر به شکل سیمت شکل بدین ،اب وشیره انگور رو باهم مخلوط کنید بعد خمیر سیمت رو اول داخل ترکیب شیره انگور واب فرو ببرین بعد هم کنجد ودرسینی فر بچینید ودر دمای ۱۸۰درجه تا طلایی بشن بپزیید. ‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‎
3.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم سس مايونز نصف ليوان سس خردل ٢ ق غ ماست چکیده ۲ ق غ سرپر خیارشور ۲ عدد کوچک سیر ۱ حبه پياز يك عدد كوچك جعفری به مقدار لازم سس تند فلفل یک ق غ پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری سرکه ۱ ق غ طرز تهیه همه ی مواد رو بالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده).
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی لیدی فینگر 😍 درست کردنش خیلی راحت و کم هزینه است هم با فر وهم بدون فر هم با قالب وهم بدون قالب میتونید درست کنید. این شیرینی معمولا در دسر تیرامیسو که یکی از خوشمزه ترین دسرها س استفاده میشه من یک نوع دسر دیگه باهاش درست کردم قطعا دست کمی از تیرامیسو نداره مطمئنا وقتی درست کنید عاشقش میشید😍تحویل بگیرید پست بعدی آموزش دسر رو میزارم 🙂 به نکاتی که میگم توجه کنید. تخم مرغ سه عدد زرده و سفیده از هم جدا شود توجه کنید اگر ذره ای از زرده وارد سفیده بشه پف نمیکنه. آرد شیرینی پزی دو سوم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه سر پر بهتره شکر دانه ریز باشه وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر قند به میزان لازم اول سفیده رو یک دقیقه با دور کند دستگاه بزنید تا کف کند سپس سرعت همزن رو بالا ببرید تا پف کنه وبالا بیاد ، شکر رو به صورت بارانی به سفید اضافه کنید تا سفیده سفت وبراق بشه وقتی همزن رو بالا کشیده نوک تیزی از سفیده بالا بیاد(قله ای) کنار بزارید. زرده و وانیل رو با چنگال ویا همون همزن بزنید تا از حالت لختگی در بیاد سپس به سفیده اضافه کنید به حالت دورانی بزنید تا مخلوط ویکدست بشه
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم براي چهار نَفَر : ١: جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان ) ٢: يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥕 ٣: يك عدد پياز ٤: پانزده شاخه جعفري 🍀 ٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🍄 ٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥣 ٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله سس سوپ : ١: دو قاشق غذاخوري آرد ٢: يك ليوان شير 🥛 ٣: ده تا پانزده گرم كره . مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم .
3.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد تشکیل دهنده: گوجه فرنگی گیلاس 50 گرم خیار تازه 2 عدد فلفل شیرین 1 عدد پیاز شیرین 1 عدد پنیر فتا 100 گرم کاهو 300گرم روغن زیتون به میزان لازم آب لیمو تازه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم زیتون به میزان لازم
مواد لازم: بيسكويت 1 بسته شكر 1/5 پيمانه شير 2/5 ليوان آرد 3 قاشق وانيل نیم قاشق پنير ماسكارپونه 200 گرم زرده تخم مرغ 2 عدد پودر كاكائو قهوه به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا شير، شكر، آرد و تخم مرغ را خوب باهم مخلوط كرده و روی حرارت قرار ميدهيم. مدام هم ميزنيم. بعد وانيل را اضافه كرده هم زدن را ادامه ميديم تا مايع كمی سفت بشه. بعد از روی حرارت برداشته وقتی كمی خنك شد؛ پنير را اضافه كرده خوب هم ميزنيم تا پنير كاملا حل بشه. حالا توی يك ظرف شير ولرم و كمی قهوه رو با هم مخلوط كرده و ليدی فينگرا را هر دو طرفشو به شير زده ته ظرف ميچينيم و روش از مايع که حاضر كرديم ميريزيم؛ به ترتيب تا اخر. بعد توی يخچال گذاشته چهار ساعت بعد توی ظرف سرو برگردونده و روش پودر كاكائو پاشيده و سرو ميكنيم.
4.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چقدر طعم تکراری آخه😁 ‌مواد لازم: ‌۴۰۰ گرم ران یا فیله مرغ دو تکه دارچین یک حبه سیر دو قاشق چایخوری سر خالی پودر چیلی یک عدد پیاز متوسط یک قاشق چایخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری سر خالی پودر زنجبیل یک فنجان پوره گوجه فرنگی نمک و روغن ‌ ‌در تابه ای کمی روغن بریزید و دارچین، هل و پیاز خرد شدرو کمی تفت بدین نا پیاز های خرد شده سبک بشن. سپس زرد چوبه، پودر چیلی، زنجبیل و سیر رو اضافه کرده و کمی تفت بدین. پوره گوجه و به میزان لازم نمک اضافه کنید. بزارید بجوشه تا مواد به روغن بیوفته بعد از اون مرغ هارو اضافه کرده و یه چهار دقیقه بعد کمتر از یک فنجان آب اضافه کنید. و بعد درب ماهیتابرو بزارید تا ۲۰ دقیقه با شعله متوسط بپزه. نوش جانتون😘😘😘 نکته ی دیگه اینکه ‌به جای فیله مرغ می توانید از ران مرغ هم استفاده کنید. اگر گوجه فرنگی در دسترس ندارید می توانید از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید. برای تزیین و خوشمزه تر شدن این غذا در پایان روی آن ۱ – ۲ قاشق گشنیز خرد شده بریزید