کتلت ساندویجی لاهیجان
مواد لازم برای۶ نفر
سیب زمینی پخته شده متوسط ۳ عدد
گوشت چرخ کرده (یا 6 ق غ) ۱۰۰ گرم
پیاز کوچک رنده شده ۱ عدد
پودر سوخاری طعم دار ۲ قاشق غذا خوری
سبوس نان بربری به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱/۲ قاشق غذا خوری
نان بربری(خیس شده دو کف دست) به مقدار لازم
پودر کاری به مقدار لازم
آب ۱/۲ پیمانه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- اول از همه سیب زمینی هایی که از 24ساعت قبل پختیم و گذاشتیم یخچال حسابی سرد شده رو رنده میکنیم و پیاز رنده شده کوچیکمون رو اضافه میکنیم بعد نون بربری خیس شده تو آب (یا قسمت بالایی نان بربری به اصطلاح کله ی نان😂)رو اضافه میکنیم و ادویه ها و پودر سوخاری طعم دارمون😊یعنی خود پودر سوخاریمون با ادویه های خوشمزه طعم گرفته ..
۲- بعد رب گوجه و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و همچنین گوشتمون..همه رو خوب ورز میدیم و از مواد به اندازه ی توپ تنیس برمیداریم و دو طرفشو داخل سبوس نان بربری که میتونید از نونوایی های بربری تهیه کنید میزنیم..کل کتلتامونو به این شکل آماده میکنیم و تو یخچال به مدت سه ساعت استراحت میدیم و بعدتو روغن داغ سرخ میکنیم😍😋بشدت خوشمزه و اقتصادیه😅بچه ها عاشقش میشن
۳- تو ریختن فلفل دست و دلباز باشید😅😋و حتما با نون بربری و خیارشور و گوجه و ترجیحا پیاز خرد شده همراه با جعفری و سس تند فلفلی میل کنید😋😍
نوش جانتون
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخوایم پاپکورن مرغ و پنیر سوخاری درست کنیم😍
یه بشقاب سوخاری خیلی جذاب😋
فلیک های طلایی و اسپایسی برای سوخاری کردن🍗
پودر مرینیت برای مزه دار کردن مرغ😋
و پودر بتر که جایگزین تخممرغ برای سوخاری کردنه👌🏻
نکته اینکه بعد از اینکه مرغ و پنیر رو با فلیک ها پوشوندیم بهتره حداقل نیم ساعت داخل فریزر بذاریم بعد سرخش کنیم.😉
این کار باعث میشه روکش سوخاری از روی مواد جدا نشه.😍
مرینیت بسیار خوش طعم بود و کامل بوی مرغ رو گرفته بود.😍
فلیک ها تحمل حرارتی بالایی داشتن و تا کامل پخته شدن مرغ طلایی و ترد ترد موندن و طعم و بافت خیلی خوبی داشتن.🤗
.
همه توضیحات داخل ویدئو هست جز سسی که درست کردم.🙏🏻
که اونم ترکیب ۳ قاشق مایونز،۱ قاشق خردل،نصف پیاز کوچیک خرد شده و ۲ تا خیار شور خرد شده و شوید خشک😍
این سس هم خیلی با سوخاری خوشمزه میشه😋
—————————————————————
#پیتزا_لقمه_ای 🍕 😋
🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه
#قيمه_نثار 🍛 😋
🔸یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم.
رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتمجابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم وچند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم.
پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم.
خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم.
#مرغ_با_سس_خامه
مواد لازم
۳ تا ۴ عدد فیله مرغ ۴قاشق غذا خوری روغن
۳۵۰ گرم قارچ خرد شده
یک عدد پیاز قرمز کوچک
دو پیمانه اب مرغ (می تونید یک عدد عصاره ی مرغ رو توی دو پیمونه اب حل کنید)
یک دوم پیمانه خامه
۲ قاشق غذا خوری کره
۱ حبه سیر له شده
یک دوم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذا خوری ارد
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک سوم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم پیمانه ارد
طرز تهیه
سینه یا فیله ی مرغ و با استیک کوب می زنیم تا یکم نازک بشه
داخل یک کاسه یک چهارم پیمانه ارد و نمک و سیر رو مخلوط می کنیم تکه های مرغ رو با این مخلوط کامل می پوشونیم ودر روغنی که کامل داغ شده می ندازیم تا دو طرف مرغ کامل سرخ شه
وقتی سرخ شد مرغو از ماهیتابه بر می داریم و داخل همون ظرف پیاز ریز خرد شده رو میریزیم یکم که تفت خورد قارچو اضافه می کنیم و می ذاریم کامل بپزه کره و سیر له شده رو اضافه می کنیم کمی دیگه می پزیم یک قاشق اردو می ریزیم و سریع هم می زنیم
اب مرغ و نمک و فلفل رو به مواد اضافه می کنیم و می ذاریم بجوشه تایکم غلیظ شه
خامه رو اضافه می کنیم و یک دقیقه ی دیگه می جوشونیم
مرغ هارو به تابه بر می گردونیم تا با قارچو سس پوشیده بشه و تازمانی می ذاریم روی حرارت بمونه که مرغ ها گرم بشن
(اگر از عصاره ی مرغ به جای اب مرغ استفاده کردیداز نمک استفاده نکنید).
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت خامه ای😍😋
مواد لازم :
تخم مرغ : پنج عدد
وانیل : یه قاشق چای خوری
شکر : نصف لیوان
گلاب : یه قاشق غذاخورب
روغن مایع : دو قاشق غذاخوری
آرد : یک و نیم لیوان
بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
جوز هندی : نصف قاشق چای خوری ( میتونید حذف کنید)
خامه قنادی : ۴۵۰ گرم
خامه برای گاناش : ۵۰ گرم
شکلات تخته ای برای گاناش : ۱۰۰ گرم
پودر پسته و گردو : به میزان دلخواه
کاغذ روغنی : به میزان لازم
همه موارد به خوبی تو ویدیو مشخصه. سایز قالبی که من استفاده کردم، ۳۰ در ۳۰ هست. این میزان مواد برای این سایز قالب کیک، دو عدد رولت خامه ای میشه یعنی نصف مواد بریزید بپزه و دوباره نصف بعدیش. برای گاناش خامه و شکلات تخته ای رو توی تابه روی گاز با هم مخلوط کنید و روی رولت بریزید.
دمای فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه باشه.
#كباب_لبناني
#سس_طحينه
سلااااام كيا طرفدار غذاهاي لبناني هستن
ميدونيد كه غذاهاي لبناني با ذائقه ما ايراني ها جوره براي همين امروز براتون طرز تهيه كباب لبناني با بادمجان و سس طحينه رو اوردم كه خيلي خيلي خوشمزست😋👌🏻
#كباب_لبناني
گوشت چرخ كرده مخلوط٢٥٠ گرم
پياز ٢ عدد متوسط
جعفري ٢ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
مخلفات( بادمجان ٢ عدد+سير ا حبه +زيره ،نمك،فلفل،پاپريكا دودي،پودر تخم گشنيز)
#سس_طحينه
ماست ١ ليوان
ارده ٤ قاشق غذاخوري
آبليموي تازه ٢ قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و پودر سير به ميزان لازم
روغن زيتون ٢ قاشق غذاخوري
طرز تهيه: ابتدا گوشت را با پياز مخلوط كنيد (آب پياز را گرفته ) و سپس با نمك و فلفل و جعفري ساطوري مخلوط كرده و به مدت يكساعت در يخچال قرار داده تا مزه ها با هم آشنا بشن و سپس گوشت ها را با دست به شكل لوله اي درآورده و به سيخ ميكشيم و كباب ميكنيم و يا در روغن داغ سرخ كنيد،در كنار غذا هم مقداري بادمجان را بعد از اينكه تلخيش را گرفتيد با پوست خورد كرده (تقريبا نگيني) بعد در تابه مقداري روغن زيتون بريزيد و يه حبه پوره سير را اضافه كنيد و بعد ادويجات شامل(نمك،فلفل،پودر سير،پاپريكا،زيره سبز و پودر تخم گشنيز) را اضافه و حساابي تفت بديد تا بادمجان ها كاملا سرخ بشن و براي روي بادمجان ها هم #سس_طحينه را ميريزيم و همه مواد سس را كه در بالا گفتم باهم ميكس كنيد و روي بادمجان ها داده و با كباب ها و نان پيتا و پياز و جعفري ميل ميكنيم.اينطوري كه يه تيكه نان پيتا را برداريد مقداري گوشت مقداري بادمجان و سس طحينه و پياز و جعفري بريزيد و يه لقمه بگيريد و بزنيد بر بدن👌🏻😋
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_اسفناج😋
مواد لازم🔻
اسفناج ۱ کیلو
گوجه ۳عدد
قارچ ۴۰۰ گرم
پنیر لبنه ۱ ق غ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سیر ۱ بوته
خمیر یوفکا
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
ادویه ها نمک ،فلفل سیاه،زردچوبه
طرز تهیه🔻
بعد از تفت پیازها سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و درِ ماهیتابه رو میبندیم تا با روغن کم سیب زمینی ها بپزن. اسفناج ها رو هم خرد میکنیم وداخل ماهیتابه بدونِ در میذاریم تا آبش کشیده بشه و بعد با کمی روغن و سیر های خرد شده سرخشون میکنیم خیلی تفت ندین که خواص اسفناج ها از بین بره.
گوجه های خرد شده روهم با روغن کم سرخ میکنیم و بعد قارچها رو بهشون اضافه میکنیم و در آخر همه مواد، به اضافه پنیر خامه ای رو باهم ترکیب میکنیم و ادویه های لازم رو بهش میزنیم.و در نهایت مانند تصویر موادمونو به همراه پنیر پیتزا داخل خمیر یوفکا میذاریم و به هرشکلی خواستین در بیارین. دمای فر روی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه. یه غذای گیاهیه فوق العاده برای کم کردن غذاهای گوشتی...