eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 مواد لازم🔻 اسفناج ۱ کیلو گوجه ۳عدد قارچ ۴۰۰ گرم پنیر لبنه ۱ ق غ پنیر پیتزا به مقدار لازم سیر ۱ بوته خمیر یوفکا پیاز ۱ عدد بزرگ سیب زمینی ۳ عدد متوسط ادویه ها نمک ،فلفل سیاه،زردچوبه طرز تهیه🔻 بعد از تفت پیازها سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و در‌ِ ماهیتابه رو میبندیم تا با روغن کم سیب زمینی ها بپزن. اسفناج ها رو هم خرد میکنیم وداخل ماهیتابه بدونِ در میذاریم تا آبش کشیده بشه و بعد با کمی روغن و سیر های خرد شده سرخشون میکنیم خیلی تفت ندین که خواص اسفناج ها از بین بره. گوجه های خرد شده روهم با روغن کم سرخ میکنیم و بعد قارچها رو بهشون اضافه میکنیم و در آخر همه مواد، به اضافه پنیر خامه ای رو باهم ترکیب میکنیم و ادویه های لازم رو بهش میزنیم.و در نهایت مانند تصویر موادمونو به همراه پنیر پیتزا داخل خمیر یوفکا میذاریم و به هرشکلی خواستین در بیارین. دمای فر روی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه. یه غذای گیاهیه فوق العاده برای کم کردن غذاهای گوشتی...
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز کوچک 1 عدد انار دون شده 1 لیوان تخم مرغ 4 عدد کره یا روغن نمک و فلفل پیاز رو نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید انار رو اضافه کنید و روی شعله کمی تفت بدید مراقب باشید له نشن و آب نندازن تخم مرغ ها و ادویه رو اضافه کنید .
• سالاد مورد نظرتون اینجاس 🤩😅☝️ • از طعمش فقط همینقد بگم که همسرم تقریبا بعد از هر یه لقمه که میخورد میگفت عااالی شده 👌😋 و خودمم تاییدش میکردم 😅 • طرز تهیه‌ش هم خیلی آسونه، برای این مقدار کافیه دو تا سیب‌‌زمینی رو بذارین آب‌پز بشه، نصف سینه‌ی مرغ رو هم تو یه قابلمه‌ی دیگه و به هر روشی که برای سالاد الویه مرغ رو آب‌پز میکنید، آب‌پز کنید. بعد که سیب‌زمینی و مرغ پختن، اجازه بدین کامل سرد بشن و بعد مرغ‌ها رو ریش‌ریش و سیب‌زمینی‌ها رو به صورت مکعب‌های یکی دو سانتی خرد کنین • سه چهار تا ساقه‌ی ظریف کرفس رو نسبتا نازک برش بزنین، یه شاخه انگور رو بشورید و انگور‌هاشو بسته به اندازه‌شون نصف یا چهارقسمت کنین و اگر دونه داره، دونه‌هاشو خارج کنید (انگورهای ما خیلی درشت بودن من چهار قسمت کردم و کل انگورهای چهار قسمت شده، اندازه‌ی یک پیمونه شد). انگورها و کرفس‌ها و سیب‌زمینی و مرغ رو توی یه کاسه بریزید، بهش یه مشت پرک بادوم، یا خلال بادوم یا اگه بادوم ندارین، تکه‌های گردو به کاسه اضافه کنید. • یک چهارم پیمونه یا مثلا سه قاشق غذاخوری ماست یونانی، یا هر ماست سفت و چربی که در دسترستون هست یا حتی سس مایونز رو به همراه یه قاشق سس خردل، دو قاشق سرکه‌ی سفید یا آب‌لیمو، نصف ق‌چ پودر سیر و مقداری نمک و فلفل به مواد داخل کاسه اضافه کنید. هم بزنید و بذارین حداقل یه ساعت تو یخچال بمونه و مواد طعم همدیگه‌رو بگیرن و بعد نوش جون کنین 😋😋 • پ.ن.۱. سرکه یا آب‌لیمو رو فقط واسه تعدیل شیرینی انگور اضافه میکنیم، پس اگه انگوراتون احیانا خودشون ترش و شیرینن، شاید نیاز به اضافه کردن عامل ترشی نداشته باشید ❤️ • پ.ن.۲. اکیدا پیشنهاد میدم این روشِ ساندویچ کردن با کاهو رو امتحان کنین، خیییلی باحاله 😋😋 بیرون از کادر این عکس یه آبکش پر از کاهو بود که ما لقمه‌های توی تصویر رو دوباره لای اونا هم میپیچیدیم و خیلی ترکیب خوبی میشد 👌 • پ.ن.۳. از اونجایی که این سالاد، سالاد اسم و رسم‌داری نیست، شما دستتون تو اضافه کردن و کم کردن مواد اولیه کاملا بازه، ولی پیشنهاد من اینه که انگور رو اصلا حذف نکنین که تمام جذابیت سالاد به همونه (و البته پرک بادوم) 😉❤️
🥪 😋 🔸چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم. بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم . سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم. کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم. شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید. در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید.
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی شکلاتی: 1 بسته خامه صبحانه 200 میلی لیتر 80 گرم شکلات تخته ای (شیرین یا تلخ) در کیک خانگی می توانید از 2 بسته کیک کاکائویی یا کیک خونگی استفاده کنید. شکلات سکه ای 1 فنجان پودر فندق ------------- . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤🌈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آش بادمجان 🔶 مواد لازم :👇 ۲ کیلو بادمجان نخود یک پیمانه عدس یک پیمانه گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم کشک نمک و زردچوبه پیاز داغ آرد سفید ۴ قاشق دو حبه سیر . طرز تهیه :👇 ابتدا بادمجان هارو پوست میگیرید نگینی خرد میکنید داخل قابلمه میریزید یکم روغن میریزید درب قابلمه رو ببنیدبد اجازه میدید تا سرخ بشه و یکم نرم بشه بعد عدس و میریزید و آب میریزید داخل قابلمه اجازه میدید تا خوب بپزن داخل زودپز نخود و گوشت را میپزید وقتی گوشت و نخود پخته شد به عدس و بادمجان و پیاز داغ و دو حبه سیر اضافه میکنید و سپس برشتوک آرد گندم درست میکنید. برای برشتوک ابتدا ۴ قاشق آرد گندم رو بو میدید و سپس روغن میریزید هم میزنید تا صاف بشه بعد به آش اضافه میکنید و کشک را داخلش میریزید آش بادمجانتون آماده هست. نوش جان❤
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب جنگلی 👇👇👇👇👇👇
آشپزی ایرانی🍔
کباب جنگلی 👇👇👇👇👇👇
کباب جنگلی ‏@ وقتی میرید سفر و میخواید یه غذای متفاوت و دورهمی داشته باشید گزینه بسیار جذاب و خوبیه این ‌‌ 👨🏻‍🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید ‌ ❤️ اگه از این آموزش لذت بردید و اونو مفید دونستید لطفا این اموزشش رو با دوستان خود به اشتراک بذارید ‌ مواد لازم برای ۴-۵ تا شیکموووو 😋 * مرغ متوسط ۱ عدد * حلب روغن * سیخ مخصوص ‌ برای مزه دار کردن مرغ * پیاز کوچیک ۱ ک * سیر ۵-۴ حبه * گوجه ۲ عدد * فلفل سبز ۳-۴ عدد * میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ * زعفرون دم کرده ۱/۲ پ * روغن مایع ۱ پ * فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ * نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ) نصف پیازها رو کامل بندازید ‌و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه ‌ داخل قابلمه ابتدا کمی اب بریزید بعد داخل اتیش بذارید. بجای پایه از صلیب چوبی و یا هرچیز مشابه میتونید استفاده کنید. حتما اتیش با حلب حدود ۴۰-۵۰ سانت فاصله داشته باشه و دور حلب تعدادی سوراخ با چاقو ایجاد کنید. شعله آتیش نبایید خیلی زیاد باشه. 💥برای مواد داخل قابلمه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید (گوجه، پیاز، فلفل تند، ترخون تازه و...) ‌‌ ‌ نوش جان ‌ امیدوارم این پست براتون مفید باشه . ‌