مصرف میوه همراه با غذا
👈مصرف میوه با غذا سوء هاضمه و اخلاط فاسد تولید کرده و موجب تباه شدن معده میگردد. تنها دو میوه زیتون و انار، مجوز مصرف با غذا را دارند میوه ها به تنهایی و در وعده جداگانه ای مصرف شوند. و در هر وعده تنها یک نوع میوه (به دلیل متفاوت بودن زمان هضم مواد غذایی مختلف) که البته باید در فصل خودش و کاملا رسیده (کال نباشد) میل شود. به عنوان مثال در یک وعده نباید همزمان از سیب و پرتقال استفاده شود.
#تزیین
1.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_رژیمی با نارگیل و توت فرنگی
مواد لازم (برای 8 برش)::::::
10 ق غ ماست نیمه چرب
3 ق غ پودر نارگیل
2 ق غ عسل
2 ق غ شکلات اشکی تلخ (ویا رنده شکلات تلخ)
4-5 عدد توت فرنگی (برش خورده) و یا هر میوه دلخواه دیگر
طرز تهیه::::::
ابتدا داخل قالب مستطیلی سلفون پهن کنید و توت فرنگی های برش خورده را به داخواه کف قالب بچینید.بقیه مواد، ماست و عسل و پودر نارگیل وشکلات تلخ را مخلوط کنید و داخل قالب بریزید.
قالب را داخل فریزر بگزارید (دقت کنید بیش از حد سفت نشود که نشود برش زد) من 2 ساعت داخل فریزر گذاشتم.سپس از فریزر خارج کرده و بستنی را برگردانید و سلفون را از رویش بردارید و برش زده و سرو کنید.
╭┅─🍀🌸🍀─┅╮
1.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یخمک_خونگی🍡🍢
این گرمارو فقط با اینا میشه سر کرد😁البته جلوی باد کولر😛
#یخمک_خونگی
╭┅─🍀🌸🍀─┅╮
3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا کوچولو با نان تست🍕🍕
کف سینی رو چرب کنید و نون تست ها رو بچینید، روی نون ها سس بمالید ، کمی پنیر بریزید ، گوشت چرخ کرده و تفت داده شده و فلفل دلمه نگینی بریزید دوباره مقداری پنیر پیتزا بپاشید ، سوسیس سرخ شده به مقدار دلخواه روی مواد بچینید ، قارچ ورقه شده خام ، مقداری گوجه نگینی به دلخواه ، پیاز حلقه شده به دلخواه ، با دست کمی مواد رو فشار بدید تا بهم بچسبن، بعد بذارید تو فر 180 درجه تا پنیرها ذوب و طلایی بشه ... اگرم فر نداشتید میتونید کف ماهی تابه بذارید به مدت ده تا پونزده دقیقه .
╭┅─🍀🌸🍀─┅╮
#راتا_اسفناج_پنیری
یه فینگرفود خوشمزه ساده
طبق شکل این فینگر فود از سه لایه تشکیل شده
لایه اول: نان تست
لایه دوم : اسفناج پخته شده
لایه سوم: پنیر فتا
♻️بقیه اش هم به سلیقه و ظرافت کار شما بستگی دارد
#شیرینی_کافی_میت_شکلاتی
کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم
پودر شکر ٧٠گرم
رنده پوست پرتقال ١ق م
وانیل ١/٨ق م
تخم مرغ ١عدد
کافیمیت ١٠گرم
آرد ٢٧٠گرم
پودر کاکائو ٢٠گرم
🔸کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.
تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
کافیمیت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
مایکروفر رو با 150 درجه گرم کنید
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلیمتر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.
سینی را داخل دستگاه قرار دهید تا شیرنی ها به مدت 15 – 13 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینیها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید.
بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید
╭┅─🍀🌸🍀─┅╮
2.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یخ در بهشت سنتی ایرانی بهترین دسر تابستانی
╭┅─🍀🌸🍀─┅╮
# شیرماهی کبابی
مواد لازم:
نمک – یک قاشق چایخوری
آبلیمو – سه قاشق سوپخوری
پیاز متوسط – یک عدد
سیخ چوبی – شش عدد
روغن مایع – ۶۰ گرم
فلفل کبابی – ۲۰۰ گرم
فیله ماهی شیر – ۸۰۰ گرم
زعفران آب کرده – سه قاشق سوپخوری
فلفل سیاه – نصف قاشق چایخوری
پودر سیر – نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ماهی را به اندازه یک سایز و به ارتفاع سه سانتیمتر برش میدهیم، بعد از شستن، پیاز را خلالی خرد کرده به همراه کلیه مواد به ماهیها اضافه میکنیم.
سپس درهر سیخ یک تکه ماهی و یک عدد فلفل کباب میزنیم .درون ماهیتابه کمی روغن میریزیم و هر دو طرف ماهیها را سرخ میکنیم، در نهایت آنها را داخل دیس گذاشته، دور آن را تزئین و سرو میکنیم.
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات_خامه_ای🍩🍩🍩
90 میلی لیتر (6 قاشق غذاخوری) آب گرم ؛
150 میلی لیتر (⅔ پیمانه) شیر پر چرب یا دوغ ؛
1 عدد تخم مرغ
50 گرم (2 قاشق غذاخوری) کره، ذوب شده
500 گرم (4 پیمانه) آرد ؛
50 گرم (¼ پیمانه) شکر ؛
7 گرم (1قاشق غذاخوری) خمیرمایه خشک؛
کاستارد برای پر کردن(رسپی در کانال موجود هست)
شکر برای پوشاندن