8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لــازانیا_سوخاری😮
اینم از یه غذای متفاوت و بسیــار خوشمزه و جذاب🤩
مواد لازم:👩🏻🍳
لازانیا
گوشت چرخکرده
قارچ
ذرت
پنیرپیتزا
رب گوجه
پیاز
فلفل دلمه
——-
اول پیاز و گوشت باهم تفت بدین تا طلایی بشن بعد فلفل دلمه و قارچ اسلایس شده اضافه کنید. بعد از ۱۰ دقیقه ۱قاشق رب اضافه کنید (نمک و ادویه یادتون نره)
و ۵ دقیقه آخر ذرت اضافه کنید و از روی حرارت بردارین.
.
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_مرغ
برای 20 قطعه:
گوشت مرغ - 1 کیلوگرم.
پیاز - 300 گرم
نان - 6 عدد.
شیر - 150 میلی لیتر.
سیر - 1 دندان
کره - 30 گرم
سس مایونز - 2 قاشق غذاخوری
پاپریکا - 1 قاشق غذاخوری
نمک - 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه - 1 قاشق چایخوری
جعفری - 30 گرم
روغن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود_کدو
کدو هارو نازک با پوست کن ببرید و مواد ماکارونی رو درست کرده لاش بپیچید و در قابلمه به صورت فشرده قرار بدین کمی کره و دو قاشق رب رو با اب قاطی کنید روی کدو ها بریزین و بزارین بپزه نوش جان 😍😘.با بادمجون هم عالی میشه😍😍😍
.
.
.
.
..
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_چای_روسی
#کیک_چای_روسی:
*مواد لازم:
-کره همدمای محیط۲۲۶گرم(۱پیمانه)
-پودر شکر۳/۴پیمانه+۱/۲پیمانه برای غلطاندن شیرینی
-وانیل۱/۲ق چ
-آرد شیرینی۳۰۰گرم(۲و۱/۲پیمانه)
-گردوی تُست و خرد شده۳/۴پیمانه
-نمک۱/۴ق چ
*طرز تهیه:
۱.فر را با دمای۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲.گردوها را در سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار داده و به مدت ۱۰دقیقه در فر قرار دهید،بعد از۵دقیقه اول کمی گردوها را جابجا کنید تا همه ی قسمت ها یکنواخت تُست شوند.سپس آنها را کنار گذاشته تا خنک شوند و در نهایت گردوها را خرد کنید.
۳.دمای فر را به۱۹۰درجه افزایش دهید.کره را کنی هم بزنید تا کرمی شود،سپس پودر شکر،نمک و وانیل را اضافه و تا جایی که پفکی و روشن شود هم بزنید.
۴.گردوی خرد شده و آرد را اضافه و تا جایی که خمیر جوع شود مخلوط کنید.اطراف ظرف را با لیسک تمیز و زیر و رو کنید.
۵.خمیر را به اندازه ی گردو در دست گرد کنید و در سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید ودر فر گرم شده به مدت۱۰تا۱۲دقیقه یا تا زمانی که روی کوکی قهوه ای روشن شود بپزید.سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کمی از داغی بیفتد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_فلفل_دلمه_ای
🔷مواد دروني :
🔹2 پياز
🔹2 ليوان بلغور
🔹گوشت چرخ كرده
🔹گوجه فرنگي خرد شده
🔹رب گوجه فرنگي
🔹سس گوجه فرنگي
🔹فلفل تند
🔹نمك
🔹جعفري خرد شده
♨️طرز تهيه 👈
تمام مواد را با هم مخلوط كنيد.
فلفل دلمه اي را پر كنيد.
آن را در قالب بچينيد.
آب و رب گوجه فرنگي را بريزيد.
فویل بکشید و در فر بگذارید تا بپزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧀پنیر خونگی
پنير به سه روش ميتونيد تهيه كنيد يكی قرص پنير يكي پودر پنير يكي سركه بعداز كلي تحقيق فهمیدم با سركه خيلي بهتر يعني ماندگاري بالاهم داره و حداقل از قرص و پودر كه نميدوني چي توش داره درست كردم كه خيالم راحتر باشه
دستور تهیه :👇
هفت كيلوشير جوشندم وقتي كه شير جوش إمد نيم. فنجون سركه سفيد ريختم وقتي شير ميبره ودرده درده ميشه بهد با يك وسيله مناسب مثل صافي شيرهاي كه بريده شده رو برميدارم درضمن اگر دوست داشتيد ميتونيد توش زيره يا سياه دونه بريزد سليقه اي . شيرهاي بريده شده روداخل كيسه نخي نظيفي ميريزم داخل سبد گذاشتم سپس جسم سنگيني روي كيسه گذاشتم به مدت نيم ساعت بعد پنيرها رو برش زدم ومقداري از اب خودش كه داخل قابلمه بود نمك ريختم اب نمك روي پنيرها ريختم ودر ظرف مناسب گذاشتم.
نکته :👇
اين پنير خوبيش اين كه جوشيده ميشه وتب مالت نميگيرم. واب بدست اومده از پنير براي كسايي خوبه كه اضافه وزن دارن. وبراي ورزشكاران هم خيلي عالي عضله سازي ميكنه
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_قیمه
موادلازم:
گوشت گوسفندی 400گرم
پیاز 3عدد
لپه یک پیمانه
سیب زمینی 3عدد
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
زعفرون ابکرده به میزان کافی
گردلیمو یاابلیمو به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
ابتدا پیازهاروریزکرده در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه زده وگوشتهای تکه ای رادرداخلش تفت میدیم تاوقتیکه رنگ گوشت تغییر کنه سپس لپه شسته شده اضافه وتفت داده میشه، حالایک قاشق رب میزنیم وخوب مخلوط میکنیم اگه مایلید کمی فلفل سیاه هم بزنید خوشمزه ترمیشه.خوب چهار پیمونه اب اضافه کرده میزاریم روی شعله ملایم تاخوب بپزه.لپه وگوشت که پخت نمک وگردلیمو یاابلیمو میزنیم وشعله روکم کرده میزاریم یکساعتی تاکامل جابیفته.
سیب زمینی هاهم پوست کنده وخلالی کردم وشسته وحسابی که خشک شد درماهیتابه ای که داغ شده روغن ریختم و سیب زمینی هارو سرخ کردم
🔆مواد مورد نیاز برای درست کردن زولبیا و بامیه
〽️نشاسته :200 گرم
〽️ماست :200 گرم
〽️جوش شیرین :1/2 قاشق چای خوری
〽️نمک :1/3 قاشق چایخوری
〽️تخم مرغ :3 عدد
〽️آبلیمو :3 قاشق سوپ خوری
〽️شکر :نیم کیلو
〽️زعفران :به میزان لازم
〽️آرد:50 گرم
〽️روغن جامد :1 قاشق چایخوری
🌀طرز تهیه زولبیا
❇️در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود
❇️ بعد از آن یک قاشق چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.
❇️مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.
طرز تهیه بامیه 😋😋در ادامه👇👇👇
🍀🍀🍀