eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💜🌹🍀 برمدارعشق 🍀🌹💜 🕋دعای روزیازدهم ماه رمضان🕋 💚« بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ»💚 اللهمّ حَبّبْ الیّ فیهِ الإحْسانَ وكَرّهْ الیّ فیهِ الفُسوقَ والعِصْیانَ وحَرّمْ علیّ فیهِ السّخَطَ والنّیرانَ بِعَوْنِكَ یا غیاثَ المُسْتغیثین. خدایا دوست گردان بمن در این روز نیكى را و نـاپسند بداردراین روزفسق ونافرمانى را و حرام كن بر من در آن خشم و سوزندگى را به یاریت اى دادرس دادخواهان. 💟 التماس دعای فراوان 💟 ❇️. ازهمه ی شمـا خوبـان❇️
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم آرد قنادی 1/2 لیوان نشاسته گندم یا نشاسته گل هم بهش میگن (از این دونه درشتها) 1/2 لیوان آب ولرم 1/2 لیوان ماست پرچرب 4 ق غ ◀️در مورد ماست خیلی سخت نگیرید اگه ماست کم چرب داشتید 3 ق غ بریزید روغن جامد یا کره 1 ق م گلاب 1 ق غ زعفران غلیظ 1 ق م خمیرمایه 1 ق چ(از لوازم قنادی تهیه کنید) شکر 1 ق چ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
آشپزی ایرانی🍔
#زولبیا مواد لازم آرد قنادی 1/2 لیوان نشاسته گندم یا نشاسته گل هم بهش میگن (از این دونه درشتها) 1/2
طرز تهیه شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه بعد خمیر مایه رو بپاشید روش و آروم یکی دو دور هم بزنید روشو بپوشونید و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاد و پف کنه. نشاسته و ماست رو داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست بشه اگه خیلی سفت بود کمی ماست اضافه کنید بعد خمیرمایه عمل اومده، روغن و آرد رو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه. در آخر گلاب و زعفران غلیظ رو اضافه کنید اگه موادتون خیلی شل بود کمی آرد و اگه خیلی سفت بود کمی گلاب یا ماست اضافه کنید. در ظرف رو بزارید و 8 ساعت داخل یخچال بزارید استراحت کنه ◀️یکساعت بعد از استراحت هم میتونید زولبیا رو سرخ کنید ◀️ولی این استراحت 8 ساعته باعث میشه زولبیا خیلی ترد و با کیفیتی داشته باشید بنابراین توصیه میکنم حتماً زمان استراحت رو رعایت کنید بعد از استراحت مواد کمی پف کرده اون رو هم بزنید تا یکدست بشه و بعد داخل ظرف سس بریزید. داخل ظرف کوچکی تا دو بند انگشت روغن بریزید و صبر کنید تا روغن خوب داغ بشه ◀️اگه روغن داغ نباشه زولبیا پف نمیکنه و توخالی نمیشه زولبیا رو داخل روغن داغ سرخ کنید ◀️مایه زولبیا رو رو از بیرون به سمت مرکز بریزید اینطوری زولبیا شکیل تری خواهید داشت بعد از اینکه یک سمتش سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه هم سرخ بشه بلافاصله بعد از سرخ شدن زولبیا رو بندازید توی شهد گرم ◀️دقت کنید کنید شهد باید گرم باشه نه داغ یعنی باید از داغی اولیه افتاده باشه اگه خیلی داغ باشه زولبیا نرم میشه بعد از یک دقیقه زولبیا رو از شهد خارج کنید و تو صافی بزارید تا شهد اضافه ش بریزه ◀️زولبیاها رو بعد از خنک شدن تو ظرف در دار و داخل یخچال نگا دارید اینطوری تا چند روز هم تازه و ترد میمونن ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
‌🍓 😋 ‌ ▫️شیر یک لیوان‌ ▫️خامه 400 گرم‌ ▫️پودر ژلاتین دو‌قاشق غذاخوری‌ ▫️شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل) ‌ ▫️وانیل یا عصاره‌ی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری) 🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارین‌تا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین و‌در آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کناره‌ها حباب زد سریع خاموشش کنید. من از قبل ژله‌‌ی توت‌فرنگی رو آماده کردم و توی ظرف‌های مورد نظرم ریختم و توش هم توت‌فرنگی‌های خرد شده ریختم ❤️❤️❤️❤️
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند رنگ ژله رو درست کنید و تو سینی بریزید (سینی ذو چرب کنید). و با کاتر طرح دلخواه قالب بزنید. و به دیواره لیوان بچسبانید. و سپس پاناکوتا یا ژله شیر و یا بستنی رو توی لیوان ها بریزید. نکته. طرز تهیه پاناکوتا و ژله شیر و بستنی رو در پستهای قبلی به دفعات توضیح دادم می تونید ببینید. .پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. (و یا نصف لیوان شیر بریزید)
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
کوفته کدو و نخود مواد لازم: 3 عدد کدوی متوسط (نیم کیلو) 2 لیوان نخود پخته 1 عدد فلفل سبز 1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای 1 لیوان آرد 1ونیم قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 حبه سیر 1 پیمانه شوید تازه برای سرخ کردن روغن مایع طرز تهیه: در غذا ساز نخود پخته شده و سیر را در بریزید و مخلوط کنید. سپس کدو ها را شسته و رنده کنید و با فشرده کردن آب کدو را خوب بگیرد (کدو آب نداشته باشد) و در یک کاسه بریزید و نخود و سیر پوره شده و ادویه ها را اضافه کنید و در آخر هم شوید وفلفل ریز خرد شده را اضافه و آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا وقتی شروع به شکل گرفتن کرد ، بیایید با کمی روغن زدن به دستتان و بدون افزودن آرد ، آن را شکل دهید. در یک ظرف سلفون ویا کیسه فریزر بکشید و کوفته ها را در ظرف گذاشته وبزارید 15دقیقه در فریزر بماند و بعد در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید. سپس بیرون آورید و داخل روغن داغ سرخ کنید.(در حین سرخ کردن میتونید سوراخ هایی در کوفته ایجاد کنید که داخل کوفته هم بخوبی پخته شود. این کوفته را با ماست سرو کنید.
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت سبزیجات خورش بدون گوشت فوق العاده مفید و خوشمزه 😍 این غذا هم با برنج سرو میشه هم بعنوان خوراک با نون مخصوص گیاه خواران عزیزه 🤗 موادش اختیاریه میتونید به ذایقه خانواگیتون کم وزیاد کنید ویا حذف کنید سبزیجات ریز خرد نشه هویج یک عدد بزرگ ویا دو عدد کوچک لوبیا سبز پر پیاله بزرگ قارچ پر پیاله بزرگ بهتره از قارچ ریز استفاده کنید.قارچ درشت بود نصف کنید ورقه ای نباشه سیب زمینی یک عدد متوسط پیاز یک عدد درشت رب یک قاشق نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه وپاپریکا وروغن به مقدار لازم هویج رو پوست کنده درشت خرد کنید وبا نصف استکان اب بزارید تا نیم پز بشه لوبیا سبز هم با نصف استکان بزارید نیم پز بشه سپس با کمی روغن تفت بدید تفت که خورد از ماهی تابه خارج کنید تو همون ماهی تابه پیاز خلالی شده هم تفت بدید زردچوبه و فلفل قرمز وسیاه وکمی پاپریکا ویک قاشق پر رب اضافه وبا هم تفت بدید لوبیا و هویج اضافه آب بریزد نمک بزنید درشو بزارید نیم ساعت جوش بزنه سپس سیب زمینی خرد شده و قارچ تفت داده شده اضافه کرده بیست دقیقه تا نیم ساعت دیگه بپزن کافیه ده دقیقه آخر دوست داشتید چند عدد گوجه گیلاسی بریزید اختیاریه خورش که جا افتاد گاز رو خاموش کنید. با کته ویا نون نوش جان کنید.
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
مرغ تابه ای با سس سیر و کره مواد لازم: 4 سینه مرغ بدون پوست و استخوان 4 حبه سیر ریز خرد شده 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون 1/3 لیوان آب مرغ (اب جوش و استاک مرغ) 4 قاشق غذا خوری کره 2 قاشق چایخوری مریم گلی(اختیاری،یا جایگزین کنید با گیاه معطر دیگر) 1 قاشق چایخوری آویشن تازه یا خشک 1 قاشق چایخوری رزماری نمک،فلفل سیاه طبق ذائقه طرز تهیه: سینه های مرغ را با بیفتکوب یا هر وسیله دیگر بکوبید تا نازک تر شوند،یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید، سپس دو طرف مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. در ماهیتابه روغن بریزید ،مرغ ها را اضافه کنید هر طرف مرغ ها حدود 5 تا 6 دقیقه یا طبق ذائقه تان تا زمانی که مغز پخت شوند بپزید،سپس از ماهیتابه در اورده و در یک بشقاب بگذارید(ترجمه از اشپزی_خلاق)حرارت را کم کنید و در همان ماهیتابه 1/2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید. سیر و مریم گلی را اضافه کرده و تفت دهید حدود 30 ثانیه تا سیر طلایی شود. آب مرغ را اضافه کنید ،هم بزنید و باقی کره به همراه اویشن و رزماری خرد شده را اضافه کنید هم بزنید تا مواد مخلوط شود و اخر سر تکه ها ی مرغ را به ماهیتابه برگردانید و بعد چند دقیقه حرارت را خاموش کنید،و مرغ را با سیب زمینی و لوبیا سبز پخته شده در فر یا تفت داده شده سرو کنید،نوش جان🤗 .
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شکم پر نان همبرگر شکم‌ پر مواد لازم: 6 عدد نان همبرگر 500 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان مکعبی خرد شده 1 عدد پیاز بزرگ خلالی خرد شده 1 عدد فلفل دلمه ای سبز 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز 1/2 لیوان خامه(جایگزین طبق ذائقه سس کچاب یا رب گوجه) 6 ورق پنیر چدار 6_8 ورق پنیر پروسس یا پنیر پیتزا رنده شده مقداری کره ذوب شده برای رومال نمک،فلفل و ادویه های دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه: مرغ های خرد شده را در ماهیتابه با حرارت متوسط رو به بالا تفت دهید تا آب آن کشیده شود،سپس مقداری روغن و نمک و ادویه دلخواه بریزید و فلفل ها را اضافه کنید. وقتی فلفل ها شروع به نرم شدن کردند،خامه(یا طبق ذائقه سس کچاپ) را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 1-2 دقیقه بجوشد(ترجمه از آشپزی_خلاق)وقتی خامه کمی غلیظ شد ، آن را از روی حرارت بردارید،سر نان های همبرگر را مانند فیلم برش بزنید و جدا کنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانید، بچینید، سپس یک ورق پنیر چدار گذاشته بعد مواد مرغ را اضافه کرده و لایه اخر پنیر پروسس ورقه ای یا پنیر پیتزا رنده شده بگذارید و سر نان را گذاسته و با فرچه مقداری کره ذوب شده روی نان ها بمالید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پنیر ها ذوب و روی نان ها ترد و برشته شود،نوش جان🤗
۴ اردیبهشت ۱۴۰۰