5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قزل_آلاکبابی 😋😋
مواد لازم برای 6 نفر :
1.5 کیلو ماهی قزل آلا تمیز شده
آبلیمو 5 قاشق غذا خوری(اگر دوست داشتین بیشتر)
زعفران نصف قاشق چای خوری
سیر 6 حبه
روغن به میزان لازم (برای خشک نشدن ماهی در فر)
**ادویه ها:
پودر سیر 3 قاشق چای خوری
پودر پیاز 3 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
زنجبیل 3 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زرشک_پلومرغ_شکم_پر
درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه
داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه😋😋😋حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_برزیلی☝️☝️
🍫🍫🍫🍫🍫
💞کلیــک کنیــد💞👇
4.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا با نان ترتیلا
🍴مواد مورد نیاز🍴
10 عدد نان تورتیلا
2 و ½ قاشق غذاخوری کره سیر
1 قاشق غذاخوری سس پیتزا
1 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا رنده شده
2 ورقه پپرونی
♨طرز تهیه♨
1. نان های تورتیلا را به کره سیر آغشته کرده سپس سس پیتزا را روی سطح نان پخش کرده و پنیر موزارلا را به همراه ورقه های پپرونی روی سطح نان پخش کنید.
2. نان ها را رول کرده و روی یک سینی فر قرار دهید.
3. باقیمانده کره سیر را روی سطح نان های رول شده پخش کنید سپس به مدت 10 دقیقه در دمای بالا گریل کنید.
4. سینی را از فر خارج کرده، باقیمانده پنیر موزارلا و پپرونی را داخل سینی روی نان ها پر کنید و سینی را به فر منتقل کنید. به مدت 5 دقیقه دیگر گریل کنید تا پنیر کاملا آب شود.
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#كيك_زبرا
دستور كيك👈 ٥عدد زرده تخم مرغ به علاوه يك تخم مرغ كامل شروع كنيد باهمزن زدن يك چهارم ليوان(٦٠گرم) بهش روغن اضافه كنيدو همچنين یک چهارم ليوان شيروآرد هم نصف ليوان (٧٥گرم)و يك ق چ خوري بكينگ پودر ويك ق م خوري وانيل خوب باهم مخلوط كنيد ودر ادامه هم ٥عدد سفيده تخم مرغ رو با (٧٥گرم)يا همون نصف ليوان پودر شكر باهمزن انقدر مي زنيد كه به شكل خامه دربياد ووقتي ظرف رو برگردونيدين ازش نريزه، حالااين سفيده تخم مرغ رو كم كم به شكل دوراني به زرده ها اضافه كنيد طوري كه پف سفيده نخوابه خيلي اهسته اينكارو انجام بدين .مواد كيك رودر دو ظرف جدا تقسيم كنيد به يكي از ظرفها تركيب (١٠گرم پودر كاكائو با چهارق غ خوري آب جوش مخلوط كنيد )وبه مايع كيك اضافه كنيد تا شكلاتي بشه ودر ادامه قالب روكاغذ روغني بزاريد ومثل تصوير لايه به لايه به نوبت مايع كيك سفيد وشكلاتي رو بريزيد ودر دماي ١٥٠درجه ازقبل گرم شده به مدت ٥٠الي يك ساعت بپزييد وبعد هم نوش جان کنید
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_در_آشپزی☝️☝️
💎خانومها هیچوقت پوست پرتقالو دور نریزید👌
💞کلیــک کنیــد💞👇
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_در_لیوان_یبار_مصرف☝️☝️
💞کلیــک کنیــد💞👇
#موس_لبو😍😍
شکر75 گرم.
زرده تخممرغ 3 عدد
شیردیک پیمانه
پودر ژلاتین یک قاشق سوپ.خوری
لبو رنده شده300 گرم.
آب لبو و آب
از هر کدام دو قاشق سوپخوری
سفیده تخممرغ 3 عدد
خامه 250 گرم
طرز تهیه :
شیر را بجوشانید، لبو را در آن بریزید و همانگونه نگه دارید. زرده تخممرغ و شکر را بزنید تا سفید شود. شیر داغ را روی زرده تخممرغ بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم به جوش آورید. پودر ژلاتین را با دو قاشق آب روی حرارت کتری قرار دهید. وقتی کمی خنک شد در شیر و زرده تخممرغ خنک شده بریزید. سفیده تخممرغ را بزنید تا پف کند. بعد آب لبو و شکر را به تدریج به آن بیفزایید و با همزن خوب بزنید سپس با قاشق به مایه شیر اضافه کنید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس با قاشق خامه را به آرامی با مایه بالا مخلوط کرده، در قالب بریزید و دو ساعت در یخچال نگه دارید. بعد روی آن را تزئین کنید